Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
planeta
Postów 153
Data rejestracji 01.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Kupon do sklepu internetowego Teufel. Kod rabatowy: SLTPL-BR52DUTT-TFPL (WARTOŚĆ 90ZŁ) Oczywiście nie na wszystko zadziała, ale można zobaczyć.
2. Kupon do C&A. Kod rabatowy: AFF235-PL10P-9RC3F. (-10%)
Dostałam te kody przy zamówieniu z House. Nie planuję zakupów, a więc chętnie Wam oddam. Może akurat ktoś wykorzysta Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj szczęśliwy dzień
Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy specjalnie jeździłam na łowy to nic, a dzisiaj pojechałam za prezentem dla Męża mojej Siostry i przy okazji kupiłam żelusie i proszę Cieszę się bardzo Jak zaczarowana patrzyłam na koło, które przekroczyło w końcu to puste pole i najechało na jakąś wygraną
Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu, bo już naprawdę nie mogłam trafić, aż w końcu
Z Kinder nie mogło być inaczej, ale jednak była ta obawa, że tu się nie uda Mam wymarzony Empik W żadnym konkursie nie wygrałam bonu do tego sklepu i trzeba było poczekać na loterię Kinder. Zgłoszeń poszło bardzo dużo. To dla tych, którzy wciąż walczą
Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mała wygrana, ale cieszy
Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do rozmiaru plików to ja wolę jednak zawsze zmniejszyć żebym sobie kiedyś nie pluła w brodę : D Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie było zakręcić kołem :) Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mega się cieszę, bo jednak trzeba było napisać opowieść i Kinder docenił Kinder w konkursach jest naj jak i w smaku Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miło zobaczyć wiadomość z gratulacjami Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tamtym roku nic od Zozoli i myślałam, że będzie powtórka z historii, ale jednak jest! Można iść spać z myślą, że coś się zwróciło Choć oczywiście same słodycze to już frajda, ale o wiele lepiej jeszcze coś wygrać przy okazji
Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień temu również się udało Cieszę się, bo jest motywacja na dalsze pisanie o plakatach
Super Wyświetl w wątku >>
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
planeta
Postów 153
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>