Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7206491 Napisano: 17.09.2024 10:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Z Namysłów Dino znów nie ma potwierdzenia...

Mignął mi wpis na forum, że od 11.09 nie ma zwrotek. No cóż, byleby info o wygranej przyszło emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7206470 Napisano: 17.09.2024 09:45:37 w NA CO CZEKAMY?

anaesth

#7206440 Napisano: 17.09.2024 08:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Hej
Po ile jest ten Actimel Sonic?
I gdzie jest najlepiej opisany ?
Dziekuje

W Dino jest czteropak z pokemonami za 8,39 ładnie opisany i zweryfikowany pozytywnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

anaesth

#7206378 Napisano: 16.09.2024 20:34:12 w co chcielibyście wygrać?
Kiedyś myślałam, że najlepsza wygrana to jakaś ekstra główna w konkursie kreatywnym. Coś pokroju samochodu w konkursie „160 znaków z prefiksem”, albo grubej gotówki od Avanti czy Smolara. Niestety ten rok jest tak słaby konkursowo (zdecydowaną większość nagród mam z loterii i to bramkowych), że musiałam zejść na ziemię i oswoić się z myślą, że „nie dla psa kiełbasa”, a moja kreatywność umarła. Dlatego pozostaje mi liczyć na szczęście w losowaniach i wierzyć, że kiedyś zobaczę fragment mojego numeru telefonu w filmiku Smolara na YouTube. Byle nie jako rezerwa emotka  Tak, zdecydowanie marzę o tym, żeby wygrać coś dużego w loterii! I nie po to, żeby się wzbogacić, tylko żeby poczuć te emocje emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7206332 Napisano: 16.09.2024 17:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

natxalka napisał(a):

Oczko08 napisał(a):

natxalka napisał(a):

yaagatka napisał(a):

8 zgłoszeń z kinder bueno juz poslalam i nawet biletu nie trafiłam. Co oni, nie daja dzisiaj nagrod?

a dostałaś potwierdzenie jakieś na maila? bo ja też zgłosiłam ale na mailu nic

Ja dostałam potwierdzenie po 2 lub 3 godzinach 😉

u mnie zgłoszenie o 13:15 jakoś, dalej nic na mailu

posłałam o 6:00 zgłoszenie, nie przyszło żadne potwierdzenie...

Bramki miały być od 9:00, więc dziwne, że Ci przyjęli zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206192 Napisano: 16.09.2024 10:30:14 w Wkurza mnie...
Emilia0604 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Emilia0604 napisał(a):

Osobiscie nie rozumiem zamyslu loterii Almette, że kody są widoczne od razu.
Kupiłam kilka serków i okazuje się, że kody są juz wykorzystane!!

A tak z ciekawości, gdzie kupowałaś? Jakiś mały osiedlowy sklepik, czy supermarket? Pewnie to wygląda w taki sposób, że ktoś robi fotkę kodów z całej zgrzewki i wysyła - jak trafi natychmiastową, to serek zabiera, a jak nie trafi, to idzie na sprzedaż, bo szansa na wylosowanie domku jest pewnie mniejsza niż trafienie 6 w totolotku.
Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka

Kupowałam w Netto bądź Biedronce, juz nie pamietam, ale na pewno w markecie...
To niepokojące, co piszesz.. coś strasznego. Także już koniec z loterią Almette...

Skargi na wykorzytane kody pojawiają się w każdej edycji tej loterii, więc to niestety żadna nowość, to podkradanie kodów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206188 Napisano: 16.09.2024 10:21:24 w Wkurza mnie...
Emilia0604 napisał(a):

Osobiscie nie rozumiem zamyslu loterii Almette, że kody są widoczne od razu.
Kupiłam kilka serków i okazuje się, że kody są juz wykorzystane!!

A tak z ciekawości, gdzie kupowałaś? Jakiś mały osiedlowy sklepik, czy supermarket? Pewnie to wygląda w taki sposób, że ktoś robi fotkę kodów z całej zgrzewki i wysyła - jak trafi natychmiastową, to serek zabiera, a jak nie trafi, to idzie na sprzedaż, bo szansa na wylosowanie domku jest pewnie mniejsza niż trafienie 6 w totolotku.
Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7206052 Napisano: 15.09.2024 11:47:46 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Podzieli się ktoś odpowiedziami do quizu hebe na dziś ?  emotka emotka

A co jest do wygrania?

Pianka Yasumi. Znalazłam na innym forum odpowiedzi: A, B, B. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7205589 Napisano: 12.09.2024 16:42:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeden z wygranych bonów do Żabki z loterii Żywiec przeznaczyłam na kinderki i można powiedzieć, że ten bon się rozmnożył ;) 
200zł do Allegro - loteria Kinder emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7205375 Napisano: 12.09.2024 07:05:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
radziosny napisał(a):

Kiepsko to wszystko wygląda.. kiedyś coś się wygrywało w tych kreatywnych.. a teraz dno..

Nie martw się, ja pukam w to dno od spodu emotka  Nie dość, że z kreatywnych wpada najwyżej 50zł z Kaktusa (w którym pewnie nikt nie grał, bo na te 5 dych jeszcze trzeba było odesłać paragon pocztą), a w loteriach mnie nie losują i mogę liczyć tylko na bramki, to jeszcze jak już coś ustrzelę, to mam negatywną weryfikację mimo zrobienia wszystkiego jak należy (przepadła mi stówka z DPD i naprawdę nie wiem o co im chodzi). emotka
Czekam jeszcze na ostatnie losowania z loterii Kubuś i koniec z konkursami. Definitywnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

anaesth

#7205334 Napisano: 11.09.2024 20:57:19 w Czy informują/ informowali?
Do jakiego dnia poinformowali z loterii Kubuś? Za niedzielę już było info? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7205105 Napisano: 11.09.2024 10:45:17 w Czy informują/ informowali?
whitepoint napisał(a):

Konkurs "Letnie kibicowanie" everydayme ?

Toż ten konkurs dopiero się skończył. Oni zazwyczaj biorą sobie 30 lub 45 dni na wyłonienie laureatów (na pewno jest info w regulaminie), a do tego potrafią mieć poślizg z informowaniem (patrz: wątek "Pelargos" na forum). Przy 30 nagrodach na pewno kilka wpadnie na forum i ktoś się pochwali emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7205050 Napisano: 11.09.2024 09:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

onmyown napisał(a):

atlantydek napisał(a):

A tak przy okazji, jak wypadł ten Dortmund? Było 100% frekwencji? Tylko tu na forum kilka osób mówiło, ze się nie wybiera...

Były ponoć 24 osoby na 50 wygranych. Też chętnie się dowiem jak wrażenia z wyjazdu

Mogli dac 25 nagrod - podwójny bilet ... sporo osób by dzieciaka zabralo na Klopp'a

Albo mogły te bilety nie być imienne i też by to rozwiązało problem, poleciałoby 45 osób a nie 24 emotka
(nie wygrałam, to nie wiem na 100%,  ale chyba były imienne?) Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

anaesth

#7204710 Napisano: 09.09.2024 11:50:39 w Dziś cieszę się z.....
radziosny napisał(a):

Cieszę się z kufli z Kozela.. niby nic, a w końcu można się porządnie napić emotka
Ktoś wie czy można w nich wrzątek trzymać i myć w zmywarce?

Wrzątku nie wlewałam, ale szkło jest grube, więc powinno wytrzymać. Wrzące piwo będziesz pić? Alkohol Ci odparuje emotka
Myję w zmywarce w górnym koszu i nic złego się nie dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

anaesth

#7204603 Napisano: 08.09.2024 17:19:48 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My wczoraj wrócliliśmy z Kythonos, który sprawiła mi Corona i oj ciężko... bardzo ciężko wrócić do rzeczywistości...taka niepozorna, piękna wyspeka emotka  będę tesknić emotka

My 3 lata temu polecieliśmy pierwszy raz z wygranego vouchera na Rodos i tak nam się spodobały te ciepłe kraje, że już trzeci rok z rzędu polecieliśmy… życzę Wam też kontynuacji emotka   
my jeszcze 3 dni i też powrót do rzeczywistości, szkoły i pkola… ehh

Dziękuję:)emotka My już Costa Blanca zarezerwowaliśmy na długi weekend majowy, ale to już z dziećmi i oczywiście dzięki wsparciu konkursowemu <3 ale Kythonos bajka-sami nigdy byśmy takiego kierunku nie wybrali.
.. 
A Wam życzę cudownych wakacji, korzystajcie, a dzieci niech też dadzą rodzicom odpocząć:D

O, też myślałam o Costa Blanca, ale padło na Algarve. Lecimy bez dzieci emotka Szkoda tylko, że ceny są takie szalone. Za 3 noce w lipcu wyszło ponad 8 tysięcy emotka 5 z wygranego vouchera, więc o tyle dobrze, ale jak na tak krótki pobyt to naprawdę sporo to kosztuje. Chciałoby się wygrać jakiś porządny voucher, a tu nawet drobnica nie wpada emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7204470 Napisano: 07.09.2024 14:47:34 w Informują
Informują z Wygraj wakacje w greckim słońcu! 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7204324 Napisano: 06.09.2024 15:13:53 w WC - rozmowy o wszystkim
yolka123 napisał(a):

Zadziało się tak właśnie, jak opisujesz gdy chciałam dokupić badanie i pani wpisała moje dane jako zleceniodawcy. Ten pakiet z Activii da się zrealizować tylko sam, bo już jest opłacony i potem przy sprawdzaniu wyników rzeczywiście jako zleceniodawca pojawia się NAV.
anaesth

Dzięki za podpowiedź emotka Może pani coś się kliknęło przez przypadek, bo miał być wykonany tylko pakiet, bez dodatkowych badań... Będziemy próbować jeszcze po weekendzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7204187 Napisano: 06.09.2024 08:51:49 w WC - rozmowy o wszystkim
Siostra ma problem z realizacją vouchera na badania z Activii. Pani w punkcie pobrań wpisała ten kod CSWL, później numer vouchera, wyskoczyła lista badań, niby wszystko ok, ale jak chciała przejść dalej, to na czerwono podświetliło się okienko "kontrahent", w którym jest wpisana agencja NAV. Nie da się zmienić na innego, zblokowało się kompletnie i musiała anulować zlecenie (mam nadzieję, że kod nie przepadł). Czy ktoś z Was miał też taki problem? Co z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7203991 Napisano: 05.09.2024 12:42:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Głośnik z Rockstar z końca loterii gotowy do nadania - appka DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7203976 Napisano: 05.09.2024 11:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Czy w los mejores da się wygrać prozą? Pytam bo zawsze wygrywałam u nich rymem...

Co prawda już ze dwa lata temu, ale tak, prozą wygrałam nagrodę I stopnia. Rymem zazwyczaj wygrywałam u nich drobnicę. Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0