Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6652033 Napisano: 28.10.2019 10:49:30 w Informują
@ Wybieram Kaufland - edycja wrześniowa Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651906 Napisano: 27.10.2019 18:09:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magdalena-chili napisał(a):

a czy ktoś z Forumowiczów zobaczył nagrodę dzienną w Almette? tam codziennie 7 nagród po 1000PLN, czy ja coś kręcę? czy to jakaś fatamorgana?  emotka  

Wpisz sobie w okienku wyszukiwania w wątku "moje dzisiejsze wygrane" słowo "almette" - kilka osób się chwaliło emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651855 Napisano: 27.10.2019 12:00:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szaleństwo, 10zł do C4 emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651703 Napisano: 26.10.2019 08:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, ze w konkursie Bref można kupić każdy produkt tej marki i w każdym sklepie?

Udało Ci się uzyskać odpowiedź na pytanie? Regulamin brzmi tak, jakby wszystkie produkty brały udział - i dobrze by było, bo jak nie, to w C4 dwupak Deluxe kosztuje 20zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6651561 Napisano: 25.10.2019 14:52:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Somersby Watermelon skarpety emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651560 Napisano: 25.10.2019 14:50:20 w Informują
@ Somersby Watermelon Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6651192 Napisano: 24.10.2019 12:05:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Łowiczu, dlaczego mój telefon milczy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6651096 Napisano: 24.10.2019 08:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Ja ciągle rozmyślam, bo potrzebny nowy telefon choć z drugiej strony małe szanse że go wygram  emotka emotka

Nadzieja umiera ostatnia emotka
Pokusiłam się o 2 zgłoszenia (może jeszcze wyślę trzecie, bo u mnie pasta do zębów schodzi dość sprawnie), bo zawsze to jakaś szansa na telefon. Mała bo mała, ale za 4-5zł/szansę chyba jednak warto. Na pewno wolę kupić pastę na zapas, niż kolejne praliny/czekoladki, których sama nie zjem, a podarować nie mam komu. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651044 Napisano: 23.10.2019 20:14:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

anaesth napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Colgate i tic tac zepsuli mi dzień emotka

u mnie to samo, w colgate ani śmiesznie ani poważnie nie trafia w gust oceniających - czy ktoś wie jak to pisać kurczę blade?????  emotka

A rymowane też próbowałaś?

tak! rymowanka też była!  emotka

Aj, niedobrze emotka Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam ten konkurs w bazie to mnie w pierwszej chwili odrzuciło, bo Colgate kojarzy mi się z Los Mejores, któremu nie potrafię dogodzić. A tu niespodzianka, jakaś inna agencja - a może to oni, tylko pod inną nazwą? Skoro im też ciężko dogodzić, to może jednak mają coś wspólnego z LM emotka Okaże się za tydzień, jak ocenią moje rymowanki... Sądząc po fali niepowodzeń, to pewnie wyjdzie "jak zwykle".
Oczywiście w Tic-tac dziś nic, chociaż wysłałam tylko 1 zgłoszenie, więc nie liczyłam na cud. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6651030 Napisano: 23.10.2019 19:06:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Cytrusek77 napisał(a):

Colgate i tic tac zepsuli mi dzień emotka

u mnie to samo, w colgate ani śmiesznie ani poważnie nie trafia w gust oceniających - czy ktoś wie jak to pisać kurczę blade?????  emotka

A rymowane też próbowałaś? Wyświetl w wątku >>

anaesth

anaesth

#6650585 Napisano: 22.10.2019 16:00:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Druga porażka w Lindor. Dat dazyt, nie gram już  emotka   

Ja też już nie gram. Ewentualna wygrana była jedyną rzeczą, która ukoiłaby moje nerwy po przepłaceniu za te praliny. A tak to przepłaciłam, nie wygrałam i jeszcze leżą mi w szafie, bo na razie nie mam ich komu podarować. Do du... same porażki ostatnio. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

anaesth

#6650470 Napisano: 22.10.2019 09:49:28 w co chcielibyście wygrać?
Aktualnie chciałabym voucher na wakacje od Lindt lub Łowicza emotka
I marzy mi się, aby w końcu wygrać jakąś gotówkę, bo mam wrażenie, że wisi nade mną jakaś klątwa niewygrywania pieniędzy. Czas ją pokonać! Najlepiej poprzez wygranie głównej w Prince polo lub Velvet emotka Oj przydałaby się taka sumka, byłaby na wkład własny pod mieszkanie...
No i niezmiennie akcesoria i zabawki dla niemowląt oraz karty podarunkowe do sklepów, w których można się w takie rzeczy wyposażyć. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

anaesth

#6650061 Napisano: 20.10.2019 13:01:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kiedy ja się w końcu nauczę, że wygranie pieniędzy nie jest dla mnie? Nigdy nie wygrałam gotówki. Nawet jak kupię 2 zdrapki, i jedną daję mężowi do zabawy, to właśnie ta jego jest wygrana, a moja pusta albo najwyżej zwróci się jej zakup. Bramki typu Velvet, Prince polo - niby chciałam wziąć udział, żeby wejść do gry o główną nagrodę (o ja naiwna, że wygram kiedykolwiek 50 tys.), a frustruję się za każdym pudłem. Nie wysyłam tego dużo, bo wafelki nie są zdrowe, a velvetów nie mam gdzie składować, no ale zawsze jakaś iskierka nadziei jest, a potem gaśnie wraz z pustą bramką. Po prostu gotówka nie jest dla mnie i muszę w końcu to sobie zapamiętać i dać sobie spokój z takimi loteriami.
Tydzień kończę znów jedną skromną nagrodą. No chyba, że ostatni paragon na prince polo będzie szczęśliwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6649813 Napisano: 18.10.2019 16:49:45 w Wkurza mnie...
margotkowe napisał(a):

W temacie: Wkurza mnie, że... znów złapałam zapalenie pęcherza! Zawsze przychodzi znienacka, wczoraj po obejrzeniu serialu chciałam wstać z kanapy i mnie zgięło wpół emotka  Na szczęście miałam pod ręką Urosal i nospę (bo już rzygam furaginą), niestety jest tak, że do tej pory każdy lek działa tylko na chwilę (nawet antybiotyki) i to znowu wraca, a posiew moczu wyszedł ostatnio czysty. Dbam o siebie i staram się zapobiegać nawrotom, łykam żurawinę z probiotykiem, dbam o higienę, używam papierowych nakładek w publicznych toaletach... i nic! Chyba czas umówić się do urologa! 

Pamiętaj, że do higieny czasem lepsza jest sama woda - te wszystkie specyfiki reklamujące się jako łagodzące, o dobrym pH, z bakteriami Lactobacillus... często pogarszają sprawę. Możesz też spróbować doustnej szczepionki - Uro-Vaxom. Mi pomogła. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6649148 Napisano: 16.10.2019 17:06:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
LejziDejzi napisał(a):

mariolakal gratulacje  emotka emotka  będziemy miały obie "Słodkie wakacje" dzięki Lindorkowi emotka

Chcę do Was dołączyć za tydzień! emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6649146 Napisano: 16.10.2019 17:05:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrany wczoraj zestaw mlek roślinnych i kawy Inka - przed chwilą przyszedł mail z informacją emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6649132 Napisano: 16.10.2019 16:19:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje! emotka
Nagroda-marzenie emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6649063 Napisano: 16.10.2019 13:39:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Velvet, Prince polo, Tic tac... same pudła.
Potrzebuję wygrać weekend SPA, żeby odpocząć od konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6648807 Napisano: 15.10.2019 15:34:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
natka005 napisał(a):

No to będę testować mleko roślinne z Inki hehe emotka emotka

Dostałaś jakąś wiadomość, czy wnioskujesz po liście laureatów? Niby znalazłam "siebie" na liście, ale nie wiem, czy to rzeczywiście ja.

W temacie: na 3 "zdrapki" za zakupy w C4 - bon na 10zł. Byłoby 6 zdrapek, ale zapomniałam włączyć kupon podwajający w aplikacji. Muszę się jeszcze w życiu dużo nauczyć... emotka Wyświetl w wątku >>