Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anaesth
Postów 2765
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście takie rzeczy to nie u nas Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak zupełnie serio: coraz częściej widzi się, że w konkursach na FB, IG i na blogach nagradzane są wypowiedzi, które nie są idealne, tzn. nie zawierają wyłącznie poprawnej polszczyzny, mają trochę za dużo emotikonek, stylistycznie też mogłyby być lepsze, a i ze zgodnością z tematem konkursu nie jest perfekcyjnie. Może profile chcą nagradzać stałych czytelników, aktywnie komentujących, wspierających rozwój fanpage/bloga? Ciężko powiedzieć, co nimi kieruje. Z jednej strony to cieszy, bo nie każdy ma talent do pisania ładnych wypowiedzi (choć mając minimum podstawowe wykształcenie powinno się coś tam umieć napisać). Z drugiej - propagowanie takiego pisania "na odwal się" wcale fajne nie jest. Przy okazji konkursu pieluch Dada na FB (chodziło o dopisanie zwrotki kołysanki) natknęłam się na dyskusję dotyczącą wyróżnionej wypowiedzi, która zawierała błędy ortograficzne i chyba też nie trzymała się "rytmu". Cóż poradzić? Jury wybiera laureatów tak jak im się podoba, nie mamy na to niestety wpływu. Szkoda tylko, że człowiek się przykłada do tych konkursów, często specjalnie kupuje produkty (Dada sobie poleżą jeszcze ze 3 miesiące, póki ich nie otworzymy), stara się podejść do tematu oryginalnie, kreatywnie... i nikt tego nie docenia. Na szczęście konkursów jest na tyle, że każdy prędzej czy później w którymś zostanie nagrodzony (choć grudzień nie jest łaskawy i to chyba nie tylko dla mnie). Wyświetl w wątku >>
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Velvet mnie też olał, ale wysłałam tylko 9 paragonów. Wyświetl w wątku >>
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie skromnie, bo wysyłałam 1-2 zgłoszenia tygodniowo. Zawsze jakaś tam nadzieja była... Ostatecznie wpadł voucher na okulary (który bardzo mi się przyda, bo z oczkami coraz gorzej) na 13 zgłoszonych paragonów Nie inwestowałam więcej w produkt, który mi nie odpowiada - chciałam sobie tylko dać szansę na konsolę lub voucher. Wychodzę z założenia, że jeśli mam wygrać, to wygram nawet pojedynczym zgłoszeniem
Podumowując: 13/1 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2765
Punkty karne 0
Konkursy dodane