Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anaesth
Postów 2747
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: I bombonierka Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przewidują nagrodzenia 7 i 8 osoby? Co za absurd. Najpierw zaspali z wynikami 5 dni, a potem takie coś.
(konkurs 4FUN Cybex) Wyświetl w wątku >>
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ogarniam instagrama, nie wiem gdzie szukać "instastories" Wyświetl w wątku >>
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kontynuacja zbierania wyprawki dla córeczki dzięki nagrodom z konkursów - najbardziej marzy mi się wózek i elektroniczny laktator, ale ucieszy mnie każdy drobiazg
- konsola Nintendo switch dla męża
- ekspres do kawy z prawdziwego zdarzenia
- iPhone
- voucher do biura podróży, choć możliwości wyjazdu będą ograniczone
- gotówka i bony do sklepów w każdej ilości albo raz a porządnie, duża gotówka na zakup mieszkania
- nie pogardzę też sprzętami typu wyciskarka wolnoobrotowa, depilator IPL, robot kuchenny Wyświetl w wątku >>
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sukcesami). Zeszłoroczna wygrana o wartości 9000zł zachęciłamnie do regularnego grania i tak oto minął pierwszy pełny rok z konkursami
Na początku 2019 roku znalazłam na forum ten wątek. Pamiętam, jak z wypiekami na twarzy czytałam wasze podsumowania, w których figurowały telewizory, rowery, wycieczki czy pieniądze.
Nie przypuszczałam, że to będzie dla mnie tak duży kopniak motywacji i że za rok o tej porze również będę mogła się pochwalić swoimi skromnymi osiągnięciami. Nie brałam udziału we wszystkim „jak leci“, lecz robiłam spory przesiew pod kątem tego, czy dany produkt promocyjny mi odpowiada (lub będę miała go komu podarować), oraz czy ewentualna nagroda przyda mi się
w domu. Uważam więc, że wynik jest całkiem niezły i życzyłabym sobie, aby na koniec 2020 roku był co najmniej zbliżony (choć przy niemowlaku może to nie być proste).
Rok zaczął się od nagrody u męża – 2 noclegów w luksusowymapartamencie z wyżywieniem, dostępem do strefy relaksu i zabiegami w SPA o łącznej wartości około 2500zł. Pakiet ten posłużyłnam jako krótka podróż poślubna i był doskonałą odskocznią po stresie związanym z weselem.
Kolejną dużą nagrodą był telewizor z Lay's o wartości 2158zł, który wygrałam właściwie przypadkiem. Mąż miał fazę na czipsy i chciałam wygrać dla niego karton przekąsek, żeby nie musiał ich kupować. A tu taka niespodzianka
W czerwcu udało mi się wygrać wymarzony rower w Go SPORT o wartości regulaminowej 1699zł. Sprawuje się wspaniale ioby służył jak najdłużej.
Najlepszym miesiącem był dla mnielistopad. Wygrałam wtedy m.in. 2000zł na karcie przedpłaconej z Milki. Dzięki niej spełniłam swoje kolejne marzenie o posiadaniu wdomu pięknego, wygodnego fotela.
Po drodze przewijały siędrobniejsze i ciut większe nagrody. Dzięki konkursom mamy w domu
gadżety, których pewnie nie kupilibyśmy za swoje pieniądze, np. Instaxa czy słuchawki bezprzewodowe. Wpadło trochę bonów na zakupy (600zł do Rossmann, 600zł Eventim, 350zł na okulary od TicTac i inne), doładowania do telefonu, pasty do zębów, kosmetyki, bluzy i skarpety od Somersby, zaproszenie do restauracji. W drugiej połowie roku najbardziej cieszyły mnie wygrane akcesoria dla niemowląt, którymi sukcesywnie uzupełniam wyprawkę. Szerokim łukiem omijały mnie natomiast nawet najmniejsze nagrody pieniężne (Prince polo, Velvet, Łaciate, Surf, Złotobranie, Luksja itd.), nie licząc karty z Milki (to chyba rekompensata za te wszystkie pudła w
bramkach). Nie udało mi się także wygrać iPhone, konsoli Nintendo, ekspresu do kawy i vouchera do biura podróży, jednak co się odwlecze, to nie uciecze. To będą moje cele na 2020 rok. W
sferze marzeń pozostaje także mieszkanie lub duża gotówka, która posłużyłaby jako wkład własny pod jego zakup. Chciałabym także odnosić więcej sukcesów w konkursach fotograficznych oraz tych z rodzaju "160 znaków z prefiksem". Łączna kwota regulaminowa wygranych za 2019 rok to około 13800zł. Pewnie dla wielu osób taka kwota to pikuś, ale ja jestem zadowolona i mam apetyt na więcej
Życzę wszystkim forumowiczom i sobie także, aby konkursy były dla nas przyjemnością, a nagrody – spełnieniem marzeń. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anaesth
Postów 2747
Punkty karne 0
Konkursy dodane