Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6714431 Napisano: 07.07.2020 14:25:25 w Czy informują/ informowali?
suphis napisał(a):

Znajomy dostał już e-maila z Lecha za tydzień nr 3 powiadomienie o wygranej, ja nie, a w rankingu jestem tam 400 któryś, ktoś wie o co chodzi?

W poprzednich tygodniach też nie wszyscy dostali jednocześnie. Miejsce w rankingu nie ma tu znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6714333 Napisano: 06.07.2020 22:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

magnesia C4 poinformowała już wszystkich?

Raczej informowali dzisiaj przedostatni etap, czyli został jeszcze jeden i czas mają do kolejnego poniedziałku. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6714227 Napisano: 06.07.2020 12:55:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
No to sobie odbiłam stracony bon do C4 z Magnesii wygrywając tym razem zegarek emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6714226 Napisano: 06.07.2020 12:54:40 w Informują
Informują z Konkurs "Naturalnie Magnesia" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: SMS
Dodatkowe informacje:
Zegarek Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

anaesth

#6714206 Napisano: 06.07.2020 10:52:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100zł od Fortis za konkurs Pudliszek w Lidlu (na konto w PKO BP). Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

anaesth

#6713860 Napisano: 03.07.2020 14:21:46 w NA CO CZEKAMY?
do 08.07 (03.07 + 3 d.r.) "Zachowaj smak lata na dłużej" (Delecta)
do 09.07. (14 dni na wybór + 3 dni na info) Czysta Radość Wygrywania INTERMARCHE
do 09.07 (30.06 + 7dr) Delikarta (sms)
do 10.07 Inpost Weekendowanie
do 20.07 (wybór 10.07) Kiora Biedronka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

anaesth

#6713719 Napisano: 02.07.2020 21:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest obecnie jakas loteria Kozel? Mama kupila w Lidlu 4 te piwa i mi dala zawleczki z kodami.

W “szukam” masz odp emotka
nie da sie skopiowac link emotka

A co wpisać, żeby wyszukalo ten konkurs? Nie mogę bo znaleźć...

Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6713616 Napisano: 02.07.2020 15:04:50 w Informują
Informują z Konkurs "Sprzątnij nagrody i gotuj się na wypoczynek" E.Leclerc

Rodzaj powiadomienia: SMS, nagroda I i II stopnia
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6713593 Napisano: 02.07.2020 13:40:29 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

Plan wygranych na 2020 rok:
- kontynuacja zbierania wyprawki dla córeczki dzięki nagrodom z konkursów - najbardziej marzy mi się wózek i elektroniczny laktator, ale ucieszy mnie każdy drobiazg emotka
- konsola Nintendo switch dla męża
- ekspres do kawy z prawdziwego zdarzenia
- iPhone
- voucher do biura podróży, choć możliwości wyjazdu będą ograniczone emotka
- gotówka i bony do sklepów w każdej ilości emotka albo raz a porządnie, duża gotówka na zakup mieszkania
- nie pogardzę też sprzętami typu wyciskarka wolnoobrotowa, depilator IPL, robot kuchenny

Pół roku minęło, a wygranych jakoś tak mało...
Z planu udało się "wykreślić" laktator, ekspres do kawy i kilka bonów do C4. Poza tym wpada sama drobnica. Niezmiennie omija mnie gotówka (czy mam liczyć 100zł z Pudliszek? emotka ), a w bramkach jak było pusto, tak dalej jest.
Teraz gram o wszelakie AGD i karty podarunkowe do elektromarketów - trzeba będzie jakoś urządzić nowe mieszkanie (niestety kupione, nie wygrane emotka ). Wciąż walczę o iPhona, bo mój Samsung z pewnością chciałby już przejść na emeryturę. Zamarzyła mi się też hulajnoga elektryczna dla męża - chyba przydałaby mu się bardziej, niż Nintendo switch, niemniej jednak i tak chciałabym wygrać tę konsolę emotka Czy się uda? Oby! Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6713554 Napisano: 02.07.2020 10:53:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bluszczowelove napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Ale się rozczarowałam Beskidzkimi...

Ja tak samo. Napracowałam się nad zdjęciem i tekstem, a nie wygrałam nawet paluszków emotka

ja też emotka  na 3 filmiki plus teksty nawet paluszków emotka   ale mi smutno.... chyba bardziej niż po Avon emotka

Dopisuję się do klubu mocno rozczarowanych.   Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6713414 Napisano: 01.07.2020 16:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiaczeq napisał(a):

Nie, a tak byłam zadowolona ze zgłoszenia emotka  

Mi przyszło do spamu, ale też nie od razu po zgłoszeniu, a dopiero po paru godzinach. Zgłoszenie wysłałam wczoraj. Może tam nie było automatu do zwrotek, tylko ktoś manualnie akceptował zgłoszenia? Napisz do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6713281 Napisano: 01.07.2020 10:29:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

Cześć, czy w konkursie Winiary od serca dla bliskich te paczki z kakao na Instagramie, to wysłaliście oświadczenie z regulaminu?

Tak. Wydrukowałam je, podpisałam i zeskanowałam. Wysłałam im w wiadomości na IG i odpisali, więc chyba wszystko jest ok, ale nagroda jeszcze nie dotarła (to był chyba przedostatni etap). Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712971 Napisano: 30.06.2020 12:20:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
"M jak Mama" nie doceniło mojej walki o KP. Mogę więc oficjalnie zamknąć ten marny czerwiec z nadzieją (matką głupich) na lepszy lipiec. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712657 Napisano: 29.06.2020 12:48:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Żywiec, Wawel, Discreet, Magnesia... Nie mam siły dalej wyliczać porażek. Wygram coś jeszcze w tym nieszczęsnym czerwcu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712357 Napisano: 27.06.2020 07:21:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś już dodał. U mnie marnie z czasem było, ale wakacje się upragnione zaczęły, wiec obiecuję poprawę. Obecnie jestem na etapie, że nie wiem co się dzieje...

To ja mam tak w 7 miesiącu ciąży obecnie  emotka .  Niby czasu wolnego sporo ale i tak nie wiem, co się w świecie i w okolicy dzieje  emotka . Każdy dzień jest jak sobota. Pamiętam że jeszcze jedna sobota i trzeba iść głosować  emotka

Doceń ten czas emotka  Później nocne karmienia wysysają (dosłownie) całą konkursową wenę emotka

A to nie idzie w drugą stronę? Że w takich dziwnych porach to pomysły same do głowy wskakują? m m

za
U mnie się sprawdza. Im późniejsza godzina, im bardziej jestem zmęczona tym lepsze teksty  emotka

Zazdro emotka  Mnie noce tak męczą, że rano nawet ich nie pamiętam. Gdzie tu miejsce na kreatywność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712352 Napisano: 26.06.2020 23:00:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś już dodał. U mnie marnie z czasem było, ale wakacje się upragnione zaczęły, wiec obiecuję poprawę. Obecnie jestem na etapie, że nie wiem co się dzieje...

To ja mam tak w 7 miesiącu ciąży obecnie  emotka .  Niby czasu wolnego sporo ale i tak nie wiem, co się w świecie i w okolicy dzieje  emotka . Każdy dzień jest jak sobota. Pamiętam że jeszcze jedna sobota i trzeba iść głosować  emotka

Doceń ten czas emotka  Później nocne karmienia wysysają (dosłownie) całą konkursową wenę emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6712254 Napisano: 26.06.2020 17:37:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Że Żywiec i Smolar mnie olewają, to się nie dziwię, nic nowego. emotka
Ale żeby nie wygrać jednej z 3 książek przy nadesłanych zaledwie 33 zgłoszeniach? Tak chciałam ją mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712176 Napisano: 26.06.2020 11:25:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

joasiunia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Co dziś wozi DPD??? Może ktoś już miał wizytę kuriera z rana?

Może coś z Heinza w Lidlu...? Bo to by mi pasowało. Albo odkurzacze jetsetterów... emotka  

Może być Heinz, bo też mam powiadomienie od DPD emotka

Edit: jednak bodziak od Nestle emotka

To pewnie Heinz z Lidla u mnie, bo w Nestle nie grałam. Kurier będzie po południu, to dam znać.

I Nestle, i Heinz emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6712158 Napisano: 26.06.2020 10:52:57 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

anaesth napisał(a):

Wkurza mnie G-mail, który automatycznie usuwa/ukrywa/kij wie co robi mój podpis. Po prostu jak piszę na końcu maila np. "Pozdrawiam, Imię Nazwisko", to widać w nim tylko "Pozdrawiam,", imię i nazwisko jest na szaro i nie mam pojęcia, czy odbiorca je widzi. Jak wpisuję "Imię Nazwisko Ulica Kod Miasto", to też jest wszystko na szaro. Z ilu konkursów musiałam być przez to zdyskwalifikowana? Nie chcę wiedzieć. A może jednak odbiorcy widzą moje dane? emotka

Może wyślij obie sama mejla na inną pocztę, to zobaczysz emotka

Próbowałam już dawno temu i niby był normalnie podpis, ale dzisiaj dostałam od pewnej firmy maila, w którym była cytowana moja wiadomość i tego podpisu nie było, więc już zgłupiałam emotka Mam nadzieję, że jednak organizatorom konkursów normalnie pojawia się moje imię i nazwisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6712148 Napisano: 26.06.2020 10:19:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
joasiunia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Co dziś wozi DPD??? Może ktoś już miał wizytę kuriera z rana?

Może coś z Heinza w Lidlu...? Bo to by mi pasowało. Albo odkurzacze jetsetterów... emotka  

Może być Heinz, bo też mam powiadomienie od DPD emotka

Edit: jednak bodziak od Nestle emotka Wyświetl w wątku >>