Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nitka310

nitka310

#6699446 Napisano: 27.04.2020 12:36:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Żywiec 0/2. Ile trzeba by mieć kodów żeby grać codziennie po 5 kodów na osobęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6699185 Napisano: 26.04.2020 10:00:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wczoraj i dzisiaj wysłałam zgłoszenie na Warke i Heinekena, proszę o pozytywne informacje w najbliższym czasieemotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nitka310

#6699162 Napisano: 25.04.2020 21:23:02 w Wygraj mi / Wygram za...
pikawka napisał(a):

Mi się wydaje, że w Warce chodzi o ilość a nie jakość. Moja subiektywne opinia  emotka

Uważasz, że losują?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6699114 Napisano: 25.04.2020 15:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ikropka napisał(a):

antylopia napisał(a):

as32572 napisał(a):

W jaki sposób moge się zalogować do loterii Coca Coli graj o ubrania, jak messenger wymaga podania e-maila i ciągle mówi, że on już istnieje?
No istnieje bo już grałam u nich na ten e-mail, nie wiem o co mu chodzi,że nie dość że przez facebook chcą logowanie to jeszcze dodatkowo te dane.
Prośba o pomoc  emotka

mam to samo i na komputerze i na telefonie. odpuściłam ten konkurs

napisałam do nich, że nie mogę się zweryfikować i jakoś ręcznie mnie zweryfikowali i odblokowali. I tak porażka - ponad 100 kodów wpisanych i jedno wielkie nic. Zawsze Oj! Tym razem nie udało Ci się wygrać. Spróbuj ponownie i wpisz kolejny kod

coca cola to jest porażka, ja wbiłam tylko 4 kody w różnym czasie ale zero trafień a przecież te nagrody które tam mają to w tysiącach... ktoś tam w ogóle coś wygrał oprócz tej jednej osoby która chwaliła się nerką? Dla mnie takie konkursy są mega podejrzane... Jeszcze rozumiem gdy ktoś na forum albo gdzieś napisze że się udało ale z tą coca colą to błoga cisza....

Zgadzam się ze wszystkimi, z 20 kodów spokojnie wpisanych i G...o, Heineken to samo, żeby nawet zniżki na pyszne.pl nie trafic:( pepsi kupilam już z 15 butelek i nawet zniżki nie trafilam:( może zywiec się zlituje i będzie lepiej, specjalnie tacie 8 piw kupilam i przynajmniej 2 ma do poniedziałku wypić, dobrze że mamy weekendemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6698766 Napisano: 23.04.2020 15:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W góralkach jest ograniczenie na osobę lub gospodarstwo domowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6698681 Napisano: 23.04.2020 10:24:06 w Dziś cieszę się z.....
pikawka napisał(a):

Cieszę się, że przez ostatni tydzień schudłam 2 kg  emotka  szaleństwo  emotka

Teraz schudnąć to jest naprawdę wyczyn emotka  ja od kilku dni jeżdżę po kilka km dziennie z synem bo inaczej po tym wszystkim bym się nie wytoczyla z domu. W tamtym roku przejechalam na rowerze prawie tysiąc km, ale to dlatego że nie miałam prawa jazdy. Teraz z wygody i z oszczędności czasu wybieram samochód, a tył rośnieemotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6698511 Napisano: 22.04.2020 14:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W góralkach zasłaniacie górę paragonu (jako sklep, NIP itd) data odkryta i dalej, czy na dole zaslaniacie numer kasy, czyli tylko do kwoty odkryte? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

nitka310

#6698455 Napisano: 22.04.2020 12:26:57 w Dziś cieszę się z.....
Dostarczonej nagrody z konkursu Jordan w C4, na paragonie miałam jeden kupiony produkt ale odeslalam formularz i zdjecie paragonu ze świadomością że raczej się nie uda, a tu... niespodzianka, myslalam ze dostane zestaw produktow, okazuje sie ze to walizka, która... już jest w domu;) Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6698426 Napisano: 22.04.2020 11:43:23 w Zdjęcia naszych wygranych
Patrząc na to, że kupilam tylko 1 produkt;) wygrana cieszy:) Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6698333 Napisano: 21.04.2020 21:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet jednej torby:( proszę o cokolwiek.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6698245 Napisano: 21.04.2020 15:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rexona z biedronki, do kiedy mają czas wysłać zestawy? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697651 Napisano: 19.04.2020 09:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

A dlaczego miałoby się nie udać zarejestrować? 
Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba  emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć  emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka  

Z synem już mamy ustalone że jak trafię 6 w lotto, to kupujemy forda mustanga (chciałby porsche ale Na początek to wystarczy emotka ) ale ja mam się nie martwić jak to on mowi;) wybierze dobry rocznik, silnik, konie mechaniczne a mi zostawi kolor do wyboru emotka u mnie w domu na temat samochodów się nie zartuje emotka  
P.s lotto obstawiam prawie za każdym razem, emotka

Mój mąż trafił kiedyś 5 tke emotka   emotka

To i tak super:) ja od 3 czy 4 lat lat trafiam raz czy 2 razy w roku 4 liczby i liczę że w końcu zacznę trafiać 5emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6697643 Napisano: 18.04.2020 23:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba  emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć  emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka  

Z synem już mamy ustalone że jak trafię 6 w lotto, to kupujemy forda mustanga (chciałby porsche ale Na początek to wystarczyemotka ) ale ja mam się nie martwić jak to on mowi;) wybierze dobry rocznik, silnik, konie mechaniczne a mi zostawi kolor do wyboruemotka u mnie w domu na temat samochodów się nie zartujeemotka  
P.s lotto obstawiam prawie za każdym razem, emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6697626 Napisano: 18.04.2020 22:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebieemotka  moje dziecko by było w 7 niebieemotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;)  Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6697408 Napisano: 17.04.2020 14:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tymbark C4 dzwoni tylko z jednego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697377 Napisano: 17.04.2020 12:41:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bardzo proszę o coś wartosciowegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697370 Napisano: 17.04.2020 12:27:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje eli75emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697103 Napisano: 16.04.2020 12:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do tych co wygrali Warke. Udało się wam wygrać wysyłając codziennie to samo czy codziennie coś innego pisaliscie aż się udało? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697013 Napisano: 15.04.2020 21:33:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Warka za wczoraj i każdy inny dzieńemotka Wyświetl w wątku >>
0 0