Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nitka310

nitka310

#6698766 Napisano: 23.04.2020 15:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W góralkach jest ograniczenie na osobę lub gospodarstwo domowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6698681 Napisano: 23.04.2020 10:24:06 w Dziś cieszę się z.....
pikawka napisał(a):

Cieszę się, że przez ostatni tydzień schudłam 2 kg  emotka  szaleństwo  emotka

Teraz schudnąć to jest naprawdę wyczyn emotka  ja od kilku dni jeżdżę po kilka km dziennie z synem bo inaczej po tym wszystkim bym się nie wytoczyla z domu. W tamtym roku przejechalam na rowerze prawie tysiąc km, ale to dlatego że nie miałam prawa jazdy. Teraz z wygody i z oszczędności czasu wybieram samochód, a tył rośnieemotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6698511 Napisano: 22.04.2020 14:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W góralkach zasłaniacie górę paragonu (jako sklep, NIP itd) data odkryta i dalej, czy na dole zaslaniacie numer kasy, czyli tylko do kwoty odkryte? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

nitka310

#6698455 Napisano: 22.04.2020 12:26:57 w Dziś cieszę się z.....
Dostarczonej nagrody z konkursu Jordan w C4, na paragonie miałam jeden kupiony produkt ale odeslalam formularz i zdjecie paragonu ze świadomością że raczej się nie uda, a tu... niespodzianka, myslalam ze dostane zestaw produktow, okazuje sie ze to walizka, która... już jest w domu;) Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6698426 Napisano: 22.04.2020 11:43:23 w Zdjęcia naszych wygranych
Patrząc na to, że kupilam tylko 1 produkt;) wygrana cieszy:) Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6698333 Napisano: 21.04.2020 21:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet jednej torby:( proszę o cokolwiek.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6698245 Napisano: 21.04.2020 15:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rexona z biedronki, do kiedy mają czas wysłać zestawy? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697651 Napisano: 19.04.2020 09:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

A dlaczego miałoby się nie udać zarejestrować? 
Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba  emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć  emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka  

Z synem już mamy ustalone że jak trafię 6 w lotto, to kupujemy forda mustanga (chciałby porsche ale Na początek to wystarczy emotka ) ale ja mam się nie martwić jak to on mowi;) wybierze dobry rocznik, silnik, konie mechaniczne a mi zostawi kolor do wyboru emotka u mnie w domu na temat samochodów się nie zartuje emotka  
P.s lotto obstawiam prawie za każdym razem, emotka

Mój mąż trafił kiedyś 5 tke emotka   emotka

To i tak super:) ja od 3 czy 4 lat lat trafiam raz czy 2 razy w roku 4 liczby i liczę że w końcu zacznę trafiać 5emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6697643 Napisano: 18.04.2020 23:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba  emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć  emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka  

Z synem już mamy ustalone że jak trafię 6 w lotto, to kupujemy forda mustanga (chciałby porsche ale Na początek to wystarczyemotka ) ale ja mam się nie martwić jak to on mowi;) wybierze dobry rocznik, silnik, konie mechaniczne a mi zostawi kolor do wyboruemotka u mnie w domu na temat samochodów się nie zartujeemotka  
P.s lotto obstawiam prawie za każdym razem, emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nitka310

#6697626 Napisano: 18.04.2020 22:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebieemotka  moje dziecko by było w 7 niebieemotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;)  Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6697408 Napisano: 17.04.2020 14:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tymbark C4 dzwoni tylko z jednego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697377 Napisano: 17.04.2020 12:41:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bardzo proszę o coś wartosciowegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697370 Napisano: 17.04.2020 12:27:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje eli75emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697103 Napisano: 16.04.2020 12:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do tych co wygrali Warke. Udało się wam wygrać wysyłając codziennie to samo czy codziennie coś innego pisaliscie aż się udało? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697013 Napisano: 15.04.2020 21:33:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Warka za wczoraj i każdy inny dzieńemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6697004 Napisano: 15.04.2020 20:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Z Jordan przyszło komuś potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji? Cokolwiek?

Nic  emotka

Nie

U mnie też nic, chociaż ładnie poprosiłam o potwierdzenie... i teraz się boję, że dzisiejszy sms to rezerwa za tamtą wygraną...  emotka  Chociaż skoro do nikogo nie napisali, to może nie... emotka

mi odpisali i podali rodzaj nagrody oraz że dokumenty przesłano poprawnie, bo odsyłając poprosiłam emotka

U mnie taki sam e-mail z dnia 9 kwietnia /podpisany R.W./

Z jakiego e-maila wam pisali? Może coś przeoczylam:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6696990 Napisano: 15.04.2020 20:06:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja również gratuluję Katake, cudowna wygranaemotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, katake 0

nitka310

#6696972 Napisano: 15.04.2020 19:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Z Jordan przyszło komuś potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji? Cokolwiek?

Nic  emotka

Nie

Dziękuję za odpowiedzi, u mnie też cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6696966 Napisano: 15.04.2020 18:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Jordan przyszło komuś potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji? Cokolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0