Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nitka310

nitka310

#6743393 Napisano: 11.11.2020 20:03:41 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

nitka310 napisał(a):

melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobą emotka

I jak się po tym pozbierałas?

Szczerze? Byłam w ciąży, która znosilam bardzo źle, nie miałam pracy i 22 lata... płakałam przez prawie 3 lata co noc (próbowałam dla dziecka wybaczyć, ale on nadal miał "koleżanki" na boku) pewnego dnia nie zdarzyło się nic szczególnego ale noc przespalam spokojnie a następnego dnia rozmawiałam z nim i powiedziałam, że to definitywny koniec. Oczywiście jak syn miał rok i mój były jak sam stwierdził "pożył" sobie to zadzwonił, że teraz może ze mną bycemotka    Na 100% miałam depresję, ale byłam i nadal jestem zbyt dumna, żeby pójść do psychologa, chciałabym też powiedzieć że mam w 100% cudowne życie, ale tak nie jest, syn ma 8 lat i co dwa tygodnie jeździ do taty więc nawet gdy nie chce są sprawy, które muszę z nim obgadać. Ogólnie nie polecam, ale ktoś zdecydował za mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6743380 Napisano: 11.11.2020 18:58:45 w WC - rozmowy o wszystkim
melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobąemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nitka310

#6743362 Napisano: 11.11.2020 17:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

czy ferrero jest jakieś losowanie dodatkowe nagród dziennych?

Też się chętnie dowiem czy jest szansa na rezerwę  emotka  choć wysłałam tylko 2zgloszenia  emotka

muszę Was rozczarować: tam nie ma rezerwy nagród dziennych:( - tylko głównych

A jest jeszcze nadzieja, że głównych nie informowali w ferrero? I może w Carlsbergu z Lidla też mają opóźnieniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6743188 Napisano: 10.11.2020 18:34:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
titinunu napisał(a):

sms o 16;25 o wygrane III stopnia butelka na wodę WINK z konkursu w Lidl "zgodnie z naturą"

U mnie również butelka, sms 16:25 emotka  (dziękuję Maverick za paragonyemotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6742985 Napisano: 10.11.2020 07:30:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj 10 więc mam nadzieję, że konkursy w których gralam docenią mnie i odezwą sięemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6741925 Napisano: 05.11.2020 13:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joaza111 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Może ktoś wie, jaki termin mają bony z kalendarza adwentowego z Kaufland?

Podbjjam podobno po świętach tanieją te kalendarze orawda. K w tym roku chciałabym kupic i też jestem ciekawa do kiedy sa

Ja mam jeszcze bony z tamtego roku i sa ważne do 31.12.2023, kupiłam chyba 20 kalendarzy przecenionych po 20 zł i tylko w 1 było 40zł reszta wszystko bony po 20 zł

Dziękuję za odpowiedź. Ja się zastanawiam kiedy kupić, bo ostatnio jak były za 20 zł to już nie było. Czy ktoś się orientuje czy one np za 2 tygodnie będą tańsze o 10 zł, ponieważ rok temu też były dostępne i może ktoś pamięta ? Do Kaufland jeżdżę raz na kilka miesięcy chociaż nie mam daleko, a 50 zł za kalendarz adwentowy to jednak sporo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6741906 Napisano: 05.11.2020 12:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś wie, jaki termin mają bony z kalendarza adwentowego z Kaufland? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6741520 Napisano: 03.11.2020 17:12:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
kiedystobylo napisał(a):

ameryka napisał(a):

FBmateusz21 gratki
o dziwo nikt jeszcze gratulacji Ci nie składał

Bo mnie na przykład zazdrość zapiekła strasznie mocno  emotka   emotka

Wielkie gratulacje!

Mnie rozbawiło to niedowierzanie i pierwsze co pomyślałam, to mam nadzieję że naprawdę się udało emotka  

Fbmateusz21- moje szczere gratulacjeemotka

P.s ja uwielbiam gdy duże wygrane trafiają do kogoś z forum (nie licząc jednej osobyemotka ), dzięki wam wierzę w swoje siłyemotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6741298 Napisano: 02.11.2020 19:13:02 w Żegnamy zmarłych
Najlepszy Ksiądz jakiego mialam możliwość poznać, przyjaciel całej mojej rodziny, złoty człowiek, udzielał mi sakramentu Komuni św, pomógł mojemu tacie znaleźć dom, w którym wszyscy mieszkamy... długo by wymieniać.. emotka (*)

https://gostyn24....-sie-z-covid-19.html Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6741048 Napisano: 02.11.2020 07:37:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zostały tylko 2 miesiące do końca roku emotka  proszę o same pozytywne wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6740882 Napisano: 31.10.2020 22:16:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
leilani1- Gratulacje emotka  nagroda na pewno bardzo przydatna emotka  
P.s cieszę się, że coś ruszyło w tym najlepszym wątkuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6740849 Napisano: 31.10.2020 19:42:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Byłam wczoraj o 22 na zakupach, i.... gdzieś musiał mi wypaść paragon z Ferrero i tic tac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6740592 Napisano: 30.10.2020 15:04:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot glade z rosmanna- 17.99. Mam konto w pko Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

nitka310

#6740533 Napisano: 30.10.2020 13:03:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olunka- cudowna nagrodaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6739743 Napisano: 28.10.2020 10:59:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś już środa, pusto i cicho... liczę na pozytywną zmianę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6738989 Napisano: 25.10.2020 17:20:54 w WC - rozmowy o wszystkim
Mojego taty kolega z pracy jest na kwarantannie, jego żona ma pozytywny wynik i objawy (zanik smaku i węchu) w czwartek miała robione testy (wysłali ją do Chodzieży choć miała kilka innych punktów blizej) swoje odstali w samochodzie. W piątek rano miała wynik. Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

nitka310

#6737906 Napisano: 21.10.2020 09:43:49 w WC - rozmowy o wszystkim
FBmarta22 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Czy orientuje się ktoś czy kupując liona np tego białego mogę wziąć udział w loteri pełnej złota?

Wg regulaminu tylko baton zbożowy Lion, czyli to to: https://www.nestl...-zbozowy-nestle-lion

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6737902 Napisano: 21.10.2020 09:36:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy orientuje się ktoś czy kupując liona np tego białego mogę wziąć udział w loteri pełnej złota? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6737300 Napisano: 19.10.2020 07:29:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I kolejny tydzień... takie same prośby jak każdy. Otwarcie bramek i docenienie przez jury konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0