Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nitka310

nitka310

#6745615 Napisano: 19.11.2020 13:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dino pełen koszyk, były już sms lub e-mail na rezerwe? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6745602 Napisano: 19.11.2020 12:39:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Heineken.... sprawdzałam wyniki za 17 i patrzę moje imię i pierwsza litera nazwiska, tylko ostatnia cyfra telefonu się nie zgadzaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6745371 Napisano: 18.11.2020 17:43:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
Berenika2005- gratuluję wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6745273 Napisano: 18.11.2020 13:47:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluzy z tic tac- e-mail 13:01. Bardzo się cieszę, moja kuzynka uwielbia takie bluzyemotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6745187 Napisano: 18.11.2020 10:26:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lubisie... jednak liczyłam na bon... dobrze, że chociaz moje dziecko to jeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6745181 Napisano: 18.11.2020 10:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

Proszę regulamin: https://heineken....prezent_Heineken.pdf

Potwierdzenia na maila niema - rok temu także nie było. 

Dziękuję, pewnie pomyliłam z innym konkursem to potwierdzenie na e-mail emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6745168 Napisano: 18.11.2020 09:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

nataliii napisał(a):

slomkab napisał(a):

mountain napisał(a):

czy z heinekena przychodzi potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila?

Ja nie mam

Ja też nie mam żadnego emaila:)

Tylko na stronie pojawiła się informacja

Jeśli mówimy o tym samym konkursie (do wygrania karton piwa dla siebie i drugi dla przyjaciela) to również nie mam nic na e-mailu A z tego co kojarzę to rok temu było potwierdzenieemotka , nie widzę też nigdzie regulaminuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744702 Napisano: 16.11.2020 19:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Nie!bo byłoby to powielenie zgloszenia!

Też tak myślałam, ja nie wysyłam ponownie zgłoszenia. Jeszcze nic nie wygrałam w tej agencji, więc nie liczę na nagrodę... Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744696 Napisano: 16.11.2020 19:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysylacie ponownie tekst przez strone skoro napisaliście w mailu odpowiedź z Wawel? Pytam ponieważ w emailu było napisane, że teksty napisane w mailach będą brane pod uwagę w konkursieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744582 Napisano: 16.11.2020 13:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy Fortuna odpisała komuś na maila? Strona nadal nie działa.

5 minut temu przyszła odpowiedź - zgłoszenie mailowe przyjęte.

U mnie brak wiadomości od nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744421 Napisano: 15.11.2020 22:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

vivi napisał(a):

nitka310 napisał(a):

To najlepiej na jakiego maila wysłać zgłoszenie w Wawel i jakie dane tam wpisać? Ograniczenie tam było na znaki?

[email protected]
nie ma ograniczenia znaków

Napisać też numer paragonu czy telefon?

W zgłoszeniu był email i numer telefonu ... no i paragonu oczywiście też

Dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744414 Napisano: 15.11.2020 22:16:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

nitka310 napisał(a):

To najlepiej na jakiego maila wysłać zgłoszenie w Wawel i jakie dane tam wpisać? Ograniczenie tam było na znaki?

[email protected]
nie ma ograniczenia znaków

Napisać też numer paragonu czy telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744407 Napisano: 15.11.2020 21:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To najlepiej na jakiego maila wysłać zgłoszenie w Wawel i jakie dane tam wpisać? Ograniczenie tam było na znaki? Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744381 Napisano: 15.11.2020 20:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mi również został paragon, nie miałam nawet czasu na wysłanie zgłoszenia, teraz mam czas ale strona nie dziala a nie chce czekać do 24emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744004 Napisano: 13.11.2020 16:57:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Femina- pewnie już po wszystkim.emotka
Kinder na około 30 zgłoszeń wygrany tylko kod na VOD. Jednak mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6744000 Napisano: 13.11.2020 16:51:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

nitka310

#6743402 Napisano: 11.11.2020 20:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
smerf1234 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

Czy na każdym mleku łaciate o tej samej pojemności są te same kody promocyjne? Zastanawiam się czy faktycznie trzeba trzymać kartony po mleku do zakończenia promocji emotka

Ja wycinam sam kod emotka

Ja również emotka  chyba, że ktoś wyrzuci do śmieci i nie da się uratowaćemotka Wyświetl w wątku >>
1 smerf1234 0

nitka310

#6743393 Napisano: 11.11.2020 20:03:41 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

nitka310 napisał(a):

melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobą emotka

I jak się po tym pozbierałas?

Szczerze? Byłam w ciąży, która znosilam bardzo źle, nie miałam pracy i 22 lata... płakałam przez prawie 3 lata co noc (próbowałam dla dziecka wybaczyć, ale on nadal miał "koleżanki" na boku) pewnego dnia nie zdarzyło się nic szczególnego ale noc przespalam spokojnie a następnego dnia rozmawiałam z nim i powiedziałam, że to definitywny koniec. Oczywiście jak syn miał rok i mój były jak sam stwierdził "pożył" sobie to zadzwonił, że teraz może ze mną bycemotka    Na 100% miałam depresję, ale byłam i nadal jestem zbyt dumna, żeby pójść do psychologa, chciałabym też powiedzieć że mam w 100% cudowne życie, ale tak nie jest, syn ma 8 lat i co dwa tygodnie jeździ do taty więc nawet gdy nie chce są sprawy, które muszę z nim obgadać. Ogólnie nie polecam, ale ktoś zdecydował za mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6743380 Napisano: 11.11.2020 18:58:45 w WC - rozmowy o wszystkim
melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobąemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nitka310

#6743362 Napisano: 11.11.2020 17:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

czy ferrero jest jakieś losowanie dodatkowe nagród dziennych?

Też się chętnie dowiem czy jest szansa na rezerwę  emotka  choć wysłałam tylko 2zgloszenia  emotka

muszę Was rozczarować: tam nie ma rezerwy nagród dziennych:( - tylko głównych

A jest jeszcze nadzieja, że głównych nie informowali w ferrero? I może w Carlsbergu z Lidla też mają opóźnieniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0