Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nitka310

nitka310

#6844168 Napisano: 13.02.2022 15:27:07 w dzis mam urodzinki
agakaz2 napisał(a):

dzis świętuje 44 urodzinki emotka emotka

Wszystkiego najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nitka310

#6843794 Napisano: 10.02.2022 21:47:26 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

œntralnywihajster napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę  emotka Byłam dzisiaj z w Biedrze. Jak zwykle brak miejsc na parkingu. Stanęłam tak, że zastawiałam wjazd ewentualnej dostawie. Ale uznałam, że najwyżej powiedzą przez ten ich mikrofon, że kierowca auta o takim numerze ma  odjechać. Zresztą jeszcze jedno auto też tam stało. Ludzi w sklepie chmara. Kasowałam na samoobsługowej i wtedy podeszła do mnie kasjerka i poprosiła żebym odjechała autem bo kierowca nie może wjechać. Męczy mnie teraz skąd ona wiedziała, że to moje auto. Nie pytała innych ludzi tylko podeszła prosto do mnie.Ps . Auto o nietypowym kolorze. Ja podobna do nikogo

Może parking jest widoczny z linii kas i po prostu kasjerka ma dobrą pamięć wzrokową? Może przed osadzeniem na kasie w Biedronce pracowała jako policjantka śledcza albo Tajny Agent? Szpiegów uczą technik zapamiętywania, to by tłumaczyło. A może nie była szpiegiem, tylko akurat przez przypadek była w pobliżu okna i coś się wydarzyło, że akurat spojrzała? Może to, że ciągle się przemieszczasz, było dla niej tym wabikiem przyciągającym uwagę?

Odpada. Miejsce z tyłu budynku. Niewidoczne z linii kas.

Oczywiście,że kierownik zmiany na kamerze Cię obejrzał emotka  

Na to wychodzi.

To dobrze, że mają tam też kamery. Jakoś pod koniec grudnia (wtedy co u nas było lodowisko na drogach) pojechałam rano do biedronka i na wejściu leżało 100zł. Zapytałam faceta który widziałam że chwilę wcześniej wychodził ale on że nie miał przy sobie gotówki wiec to nie jego. Poszłam więc w sklepie do kierowniczki a ona że w tym przedsionku za pierwszymi drzwiami ale przed drugimi nie ma kamer emotka  powiedziała że gotówki nie wolno jej przyjmować i pieniądze są moje, dodała jeszcze że mają kamery na zewnątrz ale tylko koło drzwi i tam gdzie dostawy, a parking łapie trochę kamera z bankomatu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6843490 Napisano: 09.02.2022 16:41:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Player z coli na rok z reklamami  emotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

nitka310

#6842446 Napisano: 04.02.2022 08:31:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
24zł-lotto, mała wygrana a cieszy  emotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6842227 Napisano: 03.02.2022 09:00:08 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Dzień doberek Moi kochani jaki możecie termometr polecić?
Zależy mi na innym niż douszny  - obecnie mam Braun douszny i sprawdza się rewelacyjnie, jednak widzę że jak coś się dzieje w uchu to pokazuje wyższa temperaturę, a na czole dotykowo nie wyczuwam podniesionej temp. Dlatego chce kupić drugi termometr inny niż douszny. 

Co polecacie z własnego doświadczenia? ( pomijając rtęciowe bo ich nie w użytku już ... )

W domu mam geratherm non contact. Osobiście mogę polecić, bo od 3 lat mierzy dobrze emotka  (nie mam instrukcji przy sobie wiec nie wiem czy w uchu też mierzy). Pomiar temperatury i różnych cieczy, otoczenia też ma, co się czasami przydaje w innych sytuacjach niż gorączka emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

nitka310

#6841890 Napisano: 01.02.2022 19:27:59 w SZUKAM....
montezuma napisał(a):

Minimum 24h... najszybciej wynik uzyskasz wymazując się w stacji SanepiduEDIT: I nie ma co tracić czasu na sprawdzanie, czy już się pojawił na koncie pacjenta emotka  SMS dociera po kilku minutach od zamieszczenia informacji na stronie

Właśnie dzisiaj byłam na teście (ja i syn), również otrzymaliśmy informację, że do 48h, mam nadzieję, że najpóźniej jutro wieczorem dostanę wyniki. Ogólnie się dziwiłam, że mało osób, ale Pani powiedziała że codziennie tak do 12 jest kolejka na nawet kilkadziesiąt samochodów, ja byłam o 15 i tylko 4 przez nami, 5 minut i było po. Dodam, że ja dostałam skierowanie od lekarza POZ, synowi wypełniłam ankietę i był problem ponieważ zadzwonili z Warszawy że ma kwarantanne a skierowania nie było przez 5h i musiałam dzwonić to po h udało mi się dostać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6841754 Napisano: 01.02.2022 12:43:51 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

szukam kogoś kto w ciągu ostatniej godziny składał wniosek o 500+ przez bank 

a o co chodzi? U mnie wniosek nie pojawiał się w godzinach rannych ale obecnie przeszedł, tylko potwierdzenie że go złożyłam jeszcze się nie pojawiło.

mnie poszło tylko nie musiałam wpisywac szkoły, jak w poprzednim roku

Z tego co kojarzę, to szkole wpisuje się przy 300+ emotka  dzięki Wam uświadomiłam sobie, że muszę złożyć nowy wniosek o 500+, na szczęście jest na to sporo czasu :) Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

nitka310

#6841636 Napisano: 31.01.2022 21:46:29 w co chcielibyście wygrać?
W tym roku się jeszcze nie wpisałam, więc nadrabiam zaległości emotka
-pieniądze emotka
-samochód  emotka
-wakacje emotka
-konsole do gryemotka
I coś co mogło by zmienić na lepsze życie mojego syna i mojeemotka
-6 w lottoemotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6841201 Napisano: 29.01.2022 10:41:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
zielonaszpilka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Urbanek- wszystkiego najlepszego dla waszej piątki emotka  zdrowia dla dzieci a dla was wiele cierpliwosci i radości ze wspólnych chwil emotka  trzymajcie się ciepłoemotka

Chyba teraz nawet siódemki, o ile Urbanek to narzeczony Natalii;)
Urbanek serdecznie Wam gratuluję! Życzę Wam dużo zdrowia, siły i cierpliwości, bo miłości na pewno macie pod dostatkiem;)

Siódemkiemotka  wszystkiego najlepszego dla waszej siódemkiemotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6841190 Napisano: 29.01.2022 09:24:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanek- wszystkiego najlepszego dla waszej piątki emotka  zdrowia dla dzieci a dla was wiele cierpliwosci i radości ze wspólnych chwil emotka  trzymajcie się ciepłoemotka Wyświetl w wątku >>
1 Urbanek 0

nitka310

#6840715 Napisano: 27.01.2022 09:09:42 w dzis mam urodzinki
defed napisał(a):

Dzień dobry andii i jokan oraz wszyscy dzisiejsi Jubilaci, życzę nam kreatywności i czasu na konkursowanie! Imprezujemy Jak zawsze online emotka emotka

Wszystkiego najlepszego emotka  wpisów tylko w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, defed 0

nitka310

#6840306 Napisano: 25.01.2022 18:11:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Prima rezerwą u mamy emotka  cieszę się bo ja zapomniałam odesłać dane I kilka dni temu dostałam negatywną weryfikację emotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6839951 Napisano: 24.01.2022 20:32:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluje wszystkim z tego wątku emotka  dajecie nadzieję innym emotka  piękne wygrane z końcówki roku a i ten zapowiada się ciekawie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 myja 0

nitka310

#6839848 Napisano: 24.01.2022 17:42:15 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

Wkurza mnie Visa. Dostaję maile żeby dołączyć do loterii, do której już dołączyłam emotka Czy Wy też dostajecie takie maile?

Kilka dziennie emotka Wyświetl w wątku >>

nitka310

#6839543 Napisano: 23.01.2022 12:50:35 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

no i się zaczęło - pół klasy ( sumie to pół szkoły)  syna chora - od jura zdalne - starszego syna już położyło a, młodszy zaczyna kasłać - idzie oszaleć, to się nigdy nie skończy

ja chciałabym by były zdalne moje oboje chorzy tydzień przed feriami się rozłożyli 

U nas też zdalne. Jedyny plus, że córa nie ma kwarantanny bo zaszczepiona.

Moj syn skończył kwarantanne w czwartek, wiec właściwie tydzień feri spedzil w domu/na podwórku. Nie potrzebnie poszli do szkoły na 5 dni. Znajoma w piątek dostala wiadomość że jej syn ma kwarantanne bo w piątek było w klasie dziecko które ma covid, śmieszne to bo dzieciaki mogły już wyjechać na ferie i co wtedy? Ja cały czas się zastanawiam czy go zaszczepić, jest po kilku NOP-ach, za 2 tygodnie mamy szczepienie o którym zapomnialam więc będę miała okazję pogadać z jego lekarką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6839432 Napisano: 22.01.2022 16:27:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Emememe napisał(a):

Niestety napisał(a):

Emememe napisał(a):

Potwierdzam, napisał(a):

Już pomijając całą loterię coca-coli... Przejście tej planszy stało się dla mnie wyzwaniem i źródłem frustracji.No nie da się!

A udało Ci się przejść ten level?

P.s udało mi się przejść za drugim razem w 30 ruchów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6837957 Napisano: 17.01.2022 07:14:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy tydzień się zaczyna, czekam więc na pierwszą wygraną w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6837935 Napisano: 16.01.2022 21:16:38 w WC - rozmowy o wszystkim
magy2020 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

magy2020 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

agaluna napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Pytanie do osób , które są lub były na kwarantannie: instalujecie sobie tą aplikację , która podobno jest obowiązkowa?

Oczywiście, że nie jest obowiązkowa. Moja mama jak miała kwarantannę to ani nie instalowała tego, ani nie przyszedł do niej nigdy patrol policji. emotka

U mnie syn ma drugi raz kwarantanne I nie instalowałam nic (fakt jest niepełnoletni, ale ma swój telefon). Policja ani razu nie przyjechała  ale u nas jest 3 policjantów na kilka tys osób w gminie i bardzo dużo dzieciaków ma kwarantanne teraz (właśnie od pon mają ferie emotka ). Jeśli nie chcesz to nie instaluj a jak ktoś zadzwoni to powiedz ze masz starszy telefon emotka

Chyba sobie właśnie daruję , bo ja mam taką dziwną tą kwarantannę tylko do jutra po negatywnym teście, jako osoba zaszczepiona i współzamieszkująca z osobą w izolacji domowej. W sumie to sensu tej kwarantanny i tego testu nie rozumiem, przecież ja w każdej chwili mogę się zarazić od chorego syna, nawet gdy on chodzi w masce po domu i prawie nie wychodzi ze swojego pokoju. Dzisiaj mam test negatywny ale jutro może być pozytywny, oj chyba to trochę nieogarnięte.

Nie wiedziałam, że jak ktoś z domowników ma covid to ci zaszczepieni mają kwarantanne emotka  myślałam, że tak jest tylko w przypadku tych niezaszczepionych.

To podobno od 15 grudnia 2021, z automatu nakładają normalną kwarantannę i ja ktoś zaszczepiony to dają skierowanie na test, jak pozytywny to kwarantanna zostaje i to chyba w sumie z 17 dni, a jak negatywny to zwalniają po upływie 24 godzin. Logiki w tym żadnej , no ale jest jak jest.

Dziękuję za wyjaśnienie, nie miałam o tym pojęciaemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nitka310

#6837931 Napisano: 16.01.2022 21:04:49 w WC - rozmowy o wszystkim
magy2020 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

agaluna napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Pytanie do osób , które są lub były na kwarantannie: instalujecie sobie tą aplikację , która podobno jest obowiązkowa?

Oczywiście, że nie jest obowiązkowa. Moja mama jak miała kwarantannę to ani nie instalowała tego, ani nie przyszedł do niej nigdy patrol policji. emotka

U mnie syn ma drugi raz kwarantanne I nie instalowałam nic (fakt jest niepełnoletni, ale ma swój telefon). Policja ani razu nie przyjechała  ale u nas jest 3 policjantów na kilka tys osób w gminie i bardzo dużo dzieciaków ma kwarantanne teraz (właśnie od pon mają ferie emotka ). Jeśli nie chcesz to nie instaluj a jak ktoś zadzwoni to powiedz ze masz starszy telefon emotka

Chyba sobie właśnie daruję , bo ja mam taką dziwną tą kwarantannę tylko do jutra po negatywnym teście, jako osoba zaszczepiona i współzamieszkująca z osobą w izolacji domowej. W sumie to sensu tej kwarantanny i tego testu nie rozumiem, przecież ja w każdej chwili mogę się zarazić od chorego syna, nawet gdy on chodzi w masce po domu i prawie nie wychodzi ze swojego pokoju. Dzisiaj mam test negatywny ale jutro może być pozytywny, oj chyba to trochę nieogarnięte.

Nie wiedziałam, że jak ktoś z domowników ma covid to ci zaszczepieni mają kwarantanne emotka  myślałam, że tak jest tylko w przypadku tych niezaszczepionych. Wyświetl w wątku >>
0 0