Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają przepełnioną skrzynkę, po 12 możemy odsyłać Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka puszczała 25.02 a moim zdaniem miała fantastyczne zdjęcie w porównaniu do mojego i nie dostała smsa więc przypuszczam że się dziś nie wyrobili i jutro będzie reszta szła tym bardziej że najpierw dostałam smsa że wygrałam w konkursie BONbowa Promocja w ITM 4 minuty później że wygrałam w Milce a 15 minut później dzwoniła Pani z tego samego nr tel wyjaśnić że ten pierwszy sms to błąd ich bo tamten konkurs już się dawno zakończył i że wygrałam tylko w konkursie Milka. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.insta...na.czajkowska/?hl=pl
Aniołku spoczywaj w spokoju Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dużo pić.. są różne teorie nawadniania się ja stosuję szklankę wody rano z cytryną a potem już bez cytryny
ale nie sama dieta oczywiście.. ruch ruch i ruch, spacery, basen, fitness lub trener personalny ewentualnie w domu ćwiczyć
Trzymam kciuki za Ciebie najgorszy pierwszy tydzień bez pieczywa.. potem już idzie łatwo.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz syn lat 6 w niedziele na mszy dla dzieci ustąpił sam miejsca starszej pani i poszedł stać razem z tatą który pilnował córki a ja ze średnim siedziałam dalej w ławce.. po mszy mnie się pyta czy jestem dumna z niego bo robi tak jak tata.. mi łzy pociekły ze wzruszenia że mimo młodego wieku wie jak się zachować. Jego koleżankę wozimy na zajęcia z plastyki to otwiera jej drzwi bo widzi że mi mąż jak jeździmy razem również otwiera mimo że czasami się bardzo śpieszymy i mogę to sama zrobić.
Sąsiedzi z daleka słyszą że nasze dzieci są na dworze bo widzą gdzieś za drzewami i wołają "Dzień dobry" bo ja tak samo robię..
to od nas zależy jakie wartości damy naszym dzieciom - nie lubię jednej sąsiadki ale widzę i pierwsza jej się kłaniam bo tak nauczyli mnie moi rodzicie
w temacie wkurza mnie ból głowy mimo wziętych dziś 2 tabletek a zaraz z dziećmi do kina jadę i obym im tam nie zasnęła Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- mój cycuś może w dzień bez cyca by dał radę ale w nocy cały dom Dzierlatka by postawiła na nogi
- przyjaciółka robi studia podyplomowe i ma zjazdy w weekendy
- sąsiadka / przyjaciółka też miałaby problem z zostawieniem dzieci na weekend.
Zostało czekać kiedy będą mieli wolne grafiki, tylko niebawem wiosna się zacznie i matka zacznie szaleć w ogrodzie i weź się wtedy wyrwij z domu Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za udział w konkursie „Kinder Chocolate Edycja Retro – Mamywspomnienia” - ETAP 4.Gratulujemy! Twoje zgłoszenie zostało wybrane przez jury i wyróżnionenagrodą dodatkową. Twoja nagroda to kod elektroniczny na realizacjęfotoalbumu CEWE.
a na stronie są wyniki z 4 etapu i zdjęcia Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie osobiście motywują konkursy gdzie są pieniądze do wygrania bo kupuję to co chcę za to lub zabieramy dzieci na wycieczkę tam gdzie chcemy tak jak spożytkowaliśmy wygraną z almette
Ale to każdego indywidualna sprawa że chce akurat mieć misia z Velvet którym przy dobrych wiatrach może dziecko pobawi się przez kilka dni Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tej loterii mówię dziękuję ponieważ dzieci może by się ucieszyły z misiów ale dla mnie praktycznej mamy to kolejne kurzołapki które tylko miejsce zabierają, choć zużycie u nas papieru spore bo panienka lubi serpentyny z nich robić ale jak się ma na miejscu zakłady produkujące papier toaletowy i dużo taniej kupuje to dla misia nie będę przepłacać.
Patrząc na loterie to szału nie ma ale rozumiem osoby które cieszą się nawet z wygranej koszulki, termosu itp.
Czekam na wiosnę i dużo bardziej atrakcyjne konkursy i więcej fotograficznych Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najbardziej cieszy mnie że syn wczoraj odkrył że mamy nowe piosenki wgrane w samochodzie. Męża auto było w serwisie 2 tygodnie temu a dopiero teraz odkryliśmy że wgrali sami od siebie piosenki dla dzieci a dla mnie przeboje Davida Garetta . Nigdy nie mam czasu usiąść i to zrobić, mieliśmy z 10 piosenek tylko a teraz mamy ze 100. Cudowni serwisanci.. szkoda że w moim nie można takich czarów zrobić trzeba będzie mężowi częściej zabierać Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane