Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6589673 Napisano: 12.04.2019 21:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
okrysia napisał(a):

18? napisał(a):

okrysia napisał(a):

zajączki Lindt, ktoś liczył dziś? jak zwykle wiele wątpliwości?

dobre pytanie emotka emotka 13?

na siebie wysłałam 13, na męża 18 bo tam jest na jednym poście 2 zdjęcia po 5 zajączków Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6589437 Napisano: 12.04.2019 11:06:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki Tic Tac - rezerwa II etap Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6589137 Napisano: 11.04.2019 11:33:33 w Konkursowiczki w ciąży
mitek111 napisał(a):

Ile dałyście księdzu za chrzest? Nie mam pojęcia co w tym przypadku znaczy "co laska" emotka

Każda parafia jest inna i najlepiej się pytaj znajomych z Waszej parafii emotka   Choć nasz ksiądz to i za darmo daje jak wie że rodzina uboższa to koperty nie przyjmie i nawet prezent dziecku da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6589134 Napisano: 11.04.2019 11:28:14 w Konkursowiczki w ciąży
anialistopad napisał(a):

Dziewczyny miala,ktoras z Was malo wod w 31 tygodniu? Co lekarze z tym robia?

W drugiej ciąży miałam wielowodzie, natomiast leżałam podczas 3 ciąży w szpitalu z dziewczyną co miała małowodzie i właśnie dlatego była w szpitalu na obserwacji. 
Uważaj na siebie bo wody płodowe zabezpieczają dziecko przed wstrząsami podczas wykonywania ruchów i bądź pod stałą ko kontrolą lekarza. Oczywiście nie czytaj za dużo u doktora google bo każdy przypadek jest inny i niekoniecznie Twój jest taki sam a jak lekarz wyznaczył termin wizyty na kwietnia to wie co robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6589022 Napisano: 10.04.2019 22:57:31 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam info czy butelki kasztelan też są promocyjne  czy tylko puszki? Bo nigdzie butelek z etykietą dom nie znajduje. Ktoś gdzieś widział? 

tak są w kauflandzie, tesco emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6589007 Napisano: 10.04.2019 21:46:12 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

a ja wam powiem,że mnie to pisanie na zaproszeniach o kase zamiast prezentów po prostu sie nie podoba, wiem,że to praktyczne i chodzi o to by sie nie zdublowały itd, nie mniej jakoś czuje niesmak jak dostaję takie zaproszenie, a już dyskusje o winach- takich czy siakich,te lubia te nie lubią itd, może lepiej niech zamiast wesela takie osoby za pieniądze, ktore by wydaly na imprezę pokupia sobie co tam chca i wszyscy będa zadowoleni, takie jest moje subiektywne zdanie, ale ja starej daty jestem
emotka

kiedy brałam ślub to już się zaczynało pojawiać na zaproszeniach ale my byliśmy otwarci.. nasi goście byli to bliska rodzina i znajomi wiedzieli co robimy i jakie dalej mamy plany. Większość prezentów to były koperty ale nie powiem kiedy otwierałam pudełka jakie emocje były.. Dwa prezenty trafione w 100% i mega niespodzianki. Pierwszy to porządna piła spalinowa - 2 tygodnie przed ślubem akurat nasza się wykończyła i mieliśmy w planach jej zakup.. posłużyła 10 lat i wspominamy ją dalej emotka
Drugi prezent to ciśnieniowy ekspres do kawy - początkowo używany jak goście przychodzili ale kiedy zaczęły się zarwane nocki, dodatkowe zajęcia super włączyć sobie guzik i kawka gotowa emotka  niestety pomału odmawia posłuszeństwa, nie idzie dokupić części bo już nie produkują emotka
A teraz jak ktoś precyzuje że chce gotówkę to dla mnie ułatwienie. Spotkałam się na ślubie że Para Młoda nic nie chciała ani kopert, kwiatów, kartek z życzeniami, kompletnie nic było wspomniane że podczas przyjęcia będzie zabawa weselna na której będą wolne datki i księga życzeń. Para Młoda nie wiedziała kto ile dał, nie mieli otwierania kopert. Podczas grilla powiedzieli że koszty ślubu wyszły na zero i jeszcze mają kwotę na wyjazd w podróż poślubną. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6588998 Napisano: 10.04.2019 21:07:05 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

to nie jest moje widzi misie tylko szacunek mężczyzn do kobiet.

Panna młoda to też kobieta. I jeśli nie życzy sobie kwiatów, to sobie nie życzy. Nie znaczy nie, tak się okazuje szacunek do kobiet - wychodząc naprzeciw ich jasno sprecyzowanym oczekiwaniom emotka

mama-l-k-m napisał(a):

Uważaj na zdrowie skoro od dostania kwiatka grozi Ci zawał emotka

Spoko koko. Wyobrażam sobie jedynie zawał matki, co się na kwiaty uparła, bo jej dziecko jest najważniejsze na cudzym ślubie przecież, gdy ja te kwiaty wyrzucam do śmietnika. Wybuchłby chyba kryzys międzynarodowy i bez karetki by się nie obyło emotka

Akurat co Para  Młoda zrobi z 3 białymi różami w to już nie ingeruje i nawet jeżeli wyrzucą wojna nie wybuchnie bo za bardzo się lubimy i przez taką drobnostkę obrażać się nie mam zamiaru.
Dla mnie jako kobiety i moich mężczyzn wyrazem szacunku jest danie tych róż ponieważ do wytycznych z zaproszenia się zastosujemy a one są tylko drobnostką tak extra i nie po to aby fajnie wyszły zdjęcia, dla wzruszeń, pokazania się a tylko dlatego że tak jak uczymy mówienia dzieci "dzień dobry", "nie dziękuję" itp. tak samo mają przykład czy to imieniny, urodziny, dzień kobiet, komunia kobiety otrzymują kwiaty. I gdyby nie mieli tych kwiatów to pewnie padłoby pytanie dlaczego nie damy XY kwiatków? tak ich uczymy.. na dzień kobiet wszystkie sąsiadki oblecieli z kwiatkami ich radość i sąsiadek bezcenna emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6588912 Napisano: 10.04.2019 16:57:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Bo kwiaty są bezsensownym wydatkiem (dla mnie) i tu nie ma co pisać jak można na miliony spodobow lepiej spożytkować te pieniądze. Czym się różni, nie kupuj kwiatów kup bony do smyka od nie kupuj kwiatów daj mi więcej do koperty? 
Bo tylko tutaj widze jakaś udawana skromność.

Jak już pisałam -> bony powinny być pomysłem dla osób, które i tak kupiłyby kwiaty. Wydaje Ci się, że parcie na kwiaty to rzadkość? Przeczytaj wypowiedź powyżej, czyli mama-l-k-m: dzieci i tak wręczą kwiaty. Aha. Wzrusz. Chyba zeszłabym za zawał, gdyby z każdej rodziny dzieciak musiał dać kwiatka, bo przecież liczy się to, co jest ważne dla jakiejś mamy, a nie dla panny młodej. Tak to właśnie jest.

to nie jest moje widzi misie tylko szacunek mężczyzn do kobiet. I  moje dzieci nic nie muszą - widzą jak jest u nas w domu, sami kupują kwiaty dla babć, cioć, koleżanek nawet jak jedziemy zimą na grób mojego taty - ich dziadka którego nie mogli poznać to też pytają a czy mamy kwiatki emotka  Cieszy mnie że lubią po mamie rośliny i kwiaty i może dzięki nim będzie mniej kobiet narzekających że mężczyźni nie dają kwiatów..
a koleżanka dostanie kilka kuponów totolotka, gotówkę według życzenia i wspomniane białe róże i raczej na zawał nie zejdzie ani się nie wkurzy bo nas dobrze zna i sama dostarcza z Holandii cebulki tulipanów emotka  
Uważaj na zdrowie skoro od dostania kwiatka grozi Ci zawał emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6588864 Napisano: 10.04.2019 14:40:15 w Wkurza mnie...
Kwiaty uwielbiam i Ci co mnie znają zamiast ciętych dali doniczkowe które mam do dziś - prawie 11 lat. Żywe część daliśmy do bliskich na groby, bukiety z białych kwiatów zostawiłam w domu emotka  i dla mnie nie jest to wyrzucanie pieniędzy bo bardziej cieszy jak mąż na dzień kobiet / walentynki itp. da mały bukiecik kwiatów niż drogie prezenty.
Teraz idziemy na ślub i młoda para poprosiła o koperty a nie prezenty w zaproszeniu i zamiast kwiatów totolotki i oczywiście dostosujemy się do ich próśb ale moja płeć męska wręczy po długiej białej róży ponieważ uczę ich że kobietom daje się kwiaty i też jak chodzą do koleżanek na urodziny oprócz prezentów dają po różyczce, tulipanku itp. Aby potem ewentualnie przyszłe synowe nie marudziły że kwiatów nie dostają emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6588776 Napisano: 10.04.2019 11:12:19 w Czy informują/ informowali?
Fakt za krzyżówki 1 kwietnia? Pralki nikt nie wygrał z forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6588450 Napisano: 09.04.2019 12:12:42 w Konkursowiczki w ciąży
odnośnie ubranek to szukam sukienki dla córeczki 86-92 na wesele w kolorze ecru, beż, pudrowy róż ale bez tiuli, falbanek, tutu - może być kokarda z tyłu. Jakby którejś mamie się rzuciło w oczy to proszę o linki bo mi już oczy wysiadają - same róże, biele i tiule. Jak już znalazłam idealną to niestety najmniejszy rozmiar 98 emotka  a jak inna mi się spodobała to cena na 300 zł gdzie wiadomo raz ubrana będzie - góra 2 razy emotka
chłopców już mam ogarniętych łącznie z mężem tylko my zostałyśmy bez kreacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6588298 Napisano: 09.04.2019 00:03:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
i u mnie rezerwa Milki - termos + fartuch kasztelan 2/9

a u koleżanki "niekonkursowej" - Tic Tac - eventim emotka   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6588101 Napisano: 08.04.2019 16:02:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się wpiszę w nowym tygodniu z prośbą o ładną nagrodę abym miała więcej motywacji do grania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6588091 Napisano: 08.04.2019 15:41:34 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Ile jest dziś zajaczków w lindt- podpowie ktos?? Niestety nie mam insta emotka  Moze byc ma Pw emotka

też bardzo proszę o podpowiedź bo ta sama sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6587715 Napisano: 06.04.2019 21:55:06 w Dziś cieszę się z.....
e-e napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

traktor, który jedzie i wozi zwierzaki i trzrba zgadnąć jakie to zwierzę? Moje dziecko rosyjskojezyczne było w stanie to zaśpiewać i śpiewało cały dzień, zaczepiając wszystkich i mówiąc "no powiedz co to za rzątko! no powiedz!".....

u nas było tak samo emotka

A matkę cieszy wizyta u fryzjera - mimo że rano tempo - dzieci do przedszkola, córę na dwór wystawić z babcią aby nie płakała że ze mną nie jedzie - ale efekt końcowy jest - mąż mnie nie pozna emotka  bo żona mu wróciła do swojego naturalnego koloru włosów  emotka

Czy ja mogę prosić namiary na ten hit ?:D 
W temacie cieszę się że Pan Adrian tak szybko rozwiązuje problemy związane z aplikacją emotka emotka

proszę 
https://www.youtu...amp;index=2&t=0s Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, e-e 0

mama-l-k-m

#6587586 Napisano: 06.04.2019 07:09:50 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

A mnie najbardziej wkurza to że ludzie dobrzy, którzy mają sumienie, ambicje i cały czas się dokształcają. Nie chodzi mi  o nauczycieli- mówię ogólnie bo jest wiele zawodów, gdzie trzeba ciągle się się uczyć i być w temacie, żeby dobrze pracować. Te osoby zaradne i ambitne tracą dwa razy na tym że sobie dają rade. Ja wielokrotnie spotkałam się z czymś takim ze szef przychodził do takich osób z zadaniami dodatkowymi bo tylko ta osoba sobie szybko, poradzi, ogarnie i załatwi temat za innych. Strasznie mnie to irytuje bo Ci co się odbijają nie maja dodatkowych zadań, pensje maja te same a nawet wyższe. Nie maja stresu, nadgodzin i presji. Szef im daje spokój bo sa mało rozgarniete. Ale kurde płaci tak samo dobremu i złemu pracownikowi.. bo jeszcze się ten zły obrazi. Nauczyłam sie, przez 5 lat pracy w moim obecnym zakładzie pracy ze nie opłaca się być dobrym, zaradnym i uczynnym bo inni to szybko wykorzystają.. 

znam to.. więcej pracy a łaskawie za te przywileje dostawałam więcej premii od drugiej osoby - ale jak się ta osoba wygadała to różnica była tylko/aż 100zł - dlatego po macierzyńskim postanowiłam zostać w domu z dziećmi niż wracać do pracy - chociaż mają mamę a ja nie mam stresów związanych z pracą emotka  ale nie powiem tęsknię i mam cichą nadzieję że jak córka pójdzie do przedszkola (oczywiście jak się dostanie bo u nas problem z miejscami) to chciałabym wrócić na 3/4 etatu emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mama-l-k-m

#6587391 Napisano: 05.04.2019 12:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pini napisał(a):

basku napisał(a):

pini napisał(a):

W konkursie Lindt naliczyłam 25 zajączków, ktoś potwierdzi, czy ja w ogóle liczę te co trzeba ? emotka

hmm, mi się wydaje że jest 7

Prosze jak ktos zna odp to niech potwierdzi emotka

Jeszcze nie wiem ile ich miało być, wpisałam 24, bo nie byłam pewna, czy jednego mam liczyć, czy nie... brałam udział wczoraj.

mi z wczoraj wyszło 24 emotka
Dziś jest 7 emotka

też dziś typuję 7 emotka  a wczoraj mimo że mi namieszały w głowie wyszło 25..
a czy można to samo zdjęcie wysłać co wczoraj się dało bo nie wiem czy dam radę dziś nowe zrobić.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6587383 Napisano: 05.04.2019 12:51:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MC Cafe i Hochland to już koniec  emotka  dałam Wam ponad 20 szans a Wy mi nic więc nie będę Was więcej kupować - mówi się trudno..

ale chętnie przygarnę inne nagrody emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6587377 Napisano: 05.04.2019 12:47:28 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

traktor, który jedzie i wozi zwierzaki i trzrba zgadnąć jakie to zwierzę? Moje dziecko rosyjskojezyczne było w stanie to zaśpiewać i śpiewało cały dzień, zaczepiając wszystkich i mówiąc "no powiedz co to za rzątko! no powiedz!".....

u nas było tak samo emotka

A matkę cieszy wizyta u fryzjera - mimo że rano tempo - dzieci do przedszkola, córę na dwór wystawić z babcią aby nie płakała że ze mną nie jedzie - ale efekt końcowy jest - mąż mnie nie pozna emotka  bo żona mu wróciła do swojego naturalnego koloru włosów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6587268 Napisano: 05.04.2019 00:01:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
za 6 podejściem Kasztelan otworzył swoje wrota i dał Fartuch Kasztelan emotka Wyświetl w wątku >>