Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 paragony TOPAZ na konkurs Milki od 15.07 Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety zginął nam na urlopie - była rozpacz bo nie wiemy czy ktoś ukradł z plecaka syna - czy syn wyjął i nie schował - choć on bardzo go pilnował ale udało mi się odkupić 3 szt z loterii actimela bo niestety mimo starań nie wygrałam więc czekamy kiedy do nas dotrą i będziemy mogli pakować do plecaków na wycieczki.
Wkłady nie są takie drogie bo jak kupuje się dużą ilośc to wychodzi około 2,20zł/szt. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie używałam przy żadnym dziecku becika więc nie wiem czy będzie praktyczny - wolałam otulacze bambusowe.
A jaką sukienkę wybrałaś poprzednio? Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bony IKEA Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie -cieszę się że poleżałam sobie godzinę w gorącej kąpieli bo dzieci dziś poszły szybciej spać Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba zacznę ostatniego dnia słać zgłoszenia skoro moje z pierwszych dwóch dni nie dały dmuchańca Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w TESCO to wogóle widziałam pootwierane naklejki - ktoś sobie pograł za free Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ogrodzie daję proszek z bros.
Koleżanka zrobiła że jak dzieci spały ten proszek w domu rozsypała rano wcześnie wstała pozamiatała i umyła i po problemie
w tym roku w domu nie mam ale na ogrodzie sporo i to samo z osami. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest jedno miejsce na ogrodzie koło grządki gdzie co rok jakieś drzewko albo uschnie mimo że solidnie podlewam (na każdy nasz wyjazd albo sąsiadka albo teściowa podlewa ogród) lub jakieś zwierzątko podgryzie korzenie i po tylu próbach jedynie co tam posadziłam to są porzeczki na pniu -6szt
mi żal trawnika choć idealny nie jest - ale usycha ekspresowo
i rolników mi szkoda bo kukurydzy u nas nie będzie jeżeli na dniach nie będzie deszczu - dużo deszczu. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się pochwalę bo radość moich dzieci - bezcenna
zamiast pszczółki tygrysek ale jest również uroczy
a czytając dyskusję uważam że chyba burza idzie - niech solidnie popada i nagrodami też sypnie aby tu więcej zdjęć było niż wpisów Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję dziewczyny i polecam innym Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane