Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6620553 Napisano: 16.07.2019 09:57:48 w Czy informują/ informowali?
miikka napisał(a):

Czy były już zwroty z rexony?

tak w zeszłym tygodniu za 14.05 dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6619857 Napisano: 13.07.2019 16:15:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię

2 paragony TOPAZ na konkurs Milki od 15.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6619856 Napisano: 13.07.2019 16:14:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

nswe69 napisał(a):

LIDL - co najtaniej colgate/palmolive ?

szczoteczka dla dzieci 5.99 emotka

lub pasta dla dzieci od 6 lat 4.99 emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6619855 Napisano: 13.07.2019 16:12:27 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Szukam POZYTYWNYCH powodów posiadania Instax aparatu  emotka  - może są jakieś lepsze od "wygląda fajnie na zdjęciach konkursowych" ? I chyba zdjęcie kosztuje 3zl...

do zdjęć konkursowych ani razu nie użyłam za to dzieci są szczęśliwe bo mają (mieli) zdjęcia od razu, jakość bardzo dobra, upadł nam 2 razy nic się nie stało, prosty w obsłudze nawet dla 3 latka, na wszystkie wycieczki zabieraliśmy więc z każdej wyprawy mam 10-15 zdjęć w albumie bo ze swojego aparatu wywołuję tylko zimą.
Niestety zginął nam na urlopie  emotka  - była rozpacz bo nie wiemy czy ktoś ukradł z plecaka syna - czy syn wyjął i nie schował - choć on bardzo go pilnował ale udało mi się odkupić 3 szt z loterii actimela bo niestety mimo starań nie wygrałam więc czekamy kiedy do nas dotrą i będziemy mogli pakować do plecaków na wycieczki.
Wkłady nie są takie drogie bo jak kupuje się dużą ilośc to wychodzi około 2,20zł/szt. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6619423 Napisano: 11.07.2019 23:51:32 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Ostatnio mi pomogliście to i teraz poproszę emotka  Muszę kupić becik dla chłopczyka, mam sporą zniżkę na stronę https://www.newyorkstyle.pl/pl/c/BETY/86  więc chce kupić tutaj, ale nie mogę się zdecydować. Czy Muffi szary może być?

ładny emotka
nie używałam przy żadnym dziecku becika więc nie wiem czy będzie praktyczny - wolałam otulacze bambusowe.
A jaką sukienkę wybrałaś poprzednio? Wyświetl w wątku >>
1 malenka89 0

mama-l-k-m

#6619392 Napisano: 11.07.2019 22:25:04 w Kupię...
pralkę z konkursu ARIEL I LENOR emotka

bony IKEA Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6618999 Napisano: 11.07.2019 00:26:07 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

Pierwsza miałam dokladnie taką, jak opisujesz. emotka  dlatego zero obaw przed drugą... która okazała się straszna (mało powiedziane). 

W temacie: Cieszę się, że już jest o niebo lepiej :)

Dawne cesarki też inaczej wyglądały, niż obecne. emotka  Ja bardzo ciężko przechodziłam obie (choć ta druga zaskoczyła mnie mocno emotka ), pozbieranie się po operacji stanowiło dla mnie nie lada wyzwanie, bo organizm nie był w stanie sobie poradzić z tak dużą utratą krwi. Podziwiam Maa, że tak szybko się pozbierała i mogła brać leki przeciwbólowe, bo np. ja nie mogłam. 
Trzymaj się i powtarzaj sobie, że kobieta jest w stanie znieść naprawdę wszystko. Cel, jaki nam przyświeca, każe zapomnieć o niewiarygodnym bólu i przejściach cesarki.  emotka emotka emotka  

jestem po 3cc i każdą miałam w innym szpitalu i stwierdzam wszystko zależy od szpitala i zasad tam panujących. Bolało po każdej, przy jednej miałam odlot na stole operacyjnym ale dzieci wymazują te negatywne wspomnienia. Ale 4 raz nie dam sie już pokroić emotka

W temacie -cieszę się że poleżałam sobie godzinę w gorącej kąpieli bo dzieci dziś poszły szybciej spać emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6618361 Napisano: 09.07.2019 14:15:58 w Informują
tel przed chwilą - kaufland Tukany Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6618195 Napisano: 09.07.2019 09:34:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
katake napisał(a):

kinzao napisał(a):

Nie wiem czy ta osoba jest na forum, ale gratulacje głównej z Robico! emotka Dużo pracy włożonej w filmik emotka emotka

Zgadzam się!Również gratuluję.Bardzo wysoki poziom filmików w tym konkursie:-)

również gratuluję bo bardzo pracochłonny filmik i orginalny emotka  i uważam że komisja słusznie doceniła trud emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6617671 Napisano: 07.07.2019 21:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tym roku jest szansa znowu na ten konkurs "500 szkolnych wyprawek LEGO"bo nie wiem czy czekać z zakupem klocków emotka  czy raczej to było pierwszy raz rok temu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6616254 Napisano: 03.07.2019 16:35:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eh.. tukana dla dziecka nie trafić 0/2 emotka  nagroda bez szału ale dziecko tak chciało.
chyba zacznę ostatniego dnia słać zgłoszenia skoro moje z pierwszych dwóch dni nie dały dmuchańca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6615346 Napisano: 01.07.2019 13:33:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL - Podróże z wyobraźnią Bambino III etap emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6615227 Napisano: 01.07.2019 10:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

miał ktoś sytuację ze kod z Familijne został juz wykorzystany???????????

tak emotka
w TESCO to wogóle widziałam pootwierane naklejki - ktoś sobie pograł za free Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6615223 Napisano: 01.07.2019 10:19:25 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurzają mnie mrówki w domu. Już nie wiem co na nie kupic. Macie jakieś sposoby?

w miejscach gdzie dzieci są to stosuję bezpieczny proszek do pieczenia
na ogrodzie daję proszek z bros.
Koleżanka zrobiła że jak dzieci spały ten proszek w domu rozsypała rano wcześnie wstała pozamiatała i umyła i po problemie emotka
w tym roku w domu nie mam ale na ogrodzie sporo i to samo z osami. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

mama-l-k-m

#6615122 Napisano: 30.06.2019 23:40:49 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

Wiosną kolega był w odległej,  mega wypasionej szkółce i kupił mi drzewko, którego nie mogłam nigdzie dostać. Posadziłam, podlewałam, codziennie oglądałam... Wiedziałam, że nie może rosnąc w pełnym słońcu więc do półcienia posadziłam. A mimo to dziś q...wa patrze, a ono po prostu spalone od słońca emotka Nawet pień wzdłuż do połowy po prostu jest brązowo-czarny. emotka Pal licho kasę ale żal rośliny emotka I jak tu się nie w... wkurzyć?

Znam ten ból emotka
u mnie jest jedno miejsce na ogrodzie koło grządki gdzie co rok jakieś drzewko albo uschnie mimo że solidnie podlewam (na każdy nasz wyjazd albo sąsiadka albo teściowa podlewa ogród) lub jakieś zwierzątko podgryzie korzenie i po tylu próbach jedynie co tam posadziłam to są porzeczki na pniu -6szt emotka

mi żal trawnika choć idealny nie jest - ale usycha ekspresowo emotka
i rolników mi szkoda bo kukurydzy u nas nie będzie jeżeli na dniach nie będzie deszczu - dużo deszczu.  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mama-l-k-m

#6614674 Napisano: 28.06.2019 22:26:31 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Dostał ktoś sms że idzie przesyłka dhl? Z poznania? Wiecie co to może byc? 

bambino podróże z wyobraźnią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6614516 Napisano: 28.06.2019 14:25:05 w Zdjęcia naszych wygranych
jeszcze kubek wygrany w Robico z ich napisem emotka  

Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614502 Napisano: 28.06.2019 14:11:47 w Zdjęcia naszych wygranych

ja się pochwalę bo radość moich dzieci - bezcenna emotka
zamiast pszczółki tygrysek ale jest również uroczy emotka

a czytając dyskusję uważam że chyba burza idzie - niech solidnie popada i nagrodami też sypnie aby tu więcej zdjęć było niż wpisów emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614478 Napisano: 28.06.2019 13:39:53 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Niebieska_Laguna, kerocna,
Dziękuję dziewczyny i polecam innym emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614381 Napisano: 28.06.2019 10:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

katake napisał(a):

hakowal napisał(a):

e-e napisał(a):

Czy z ROBICO kuferki miały różne kolory ? czy wszyscy dostali bordowe? emotka  

U mnie też bordowy emotka  

U mnie tez 2 bordowe.

czyli chyba tylko bordo emotka   emotka

a walizki dla dzieci Samsonite Tygrysek zamiast pszczółki ale jest fajna emotka  córka wczoraj i dziś jeżdzi jak szalona a w środku wszystkie miśki emotka Wyświetl w wątku >>