Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6627216 Napisano: 05.08.2019 12:29:22 w Informują
tel od Nestle o nagrodzie dziennej za 01.08 Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

mama-l-k-m

#6626731 Napisano: 03.08.2019 00:13:58 w Konkursowiczki w ciąży
1mariusz napisał(a):

bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

Pierwsza miałam dokladnie taką, jak opisujesz. emotka  dlatego zero obaw przed drugą... która okazała się straszna (mało powiedziane). 

W temacie: Cieszę się, że już jest o niebo lepiej :)

Dawne cesarki też inaczej wyglądały, niż obecne. emotka  Ja bardzo ciężko przechodziłam obie (choć ta druga zaskoczyła mnie mocno emotka ), pozbieranie się po operacji stanowiło dla mnie nie lada wyzwanie, bo organizm nie był w stanie sobie poradzić z tak dużą utratą krwi. Podziwiam Maa, że tak szybko się pozbierała i mogła brać leki przeciwbólowe, bo np. ja nie mogłam. 
Trzymaj się i powtarzaj sobie, że kobieta jest w stanie znieść naprawdę wszystko. Cel, jaki nam przyświeca, każe zapomnieć o niewiarygodnym bólu i przejściach cesarki.  emotka emotka emotka  

I pewnie nigdy nie zrozumiem fenomenu cesarki na żądane?!?!?! Przerabiałam oba rodzaje.W jednym boli przed i w trakcie-potem mniej.Przy drugim wariancie boli jak diabli PO...Właśnie wtedy ,gdy jesteś najbardziej potrzebna maluchowi.Ruszyć się człowiek nie może bez prochów.Ale zaraz się zastanawiasz,kurczę wezmę a jak zaszkodzę młodemu?? Na plus-po cc zero żółtaczki!!Po naturalnym mąż mogł się zastanawiać,czy nie zapatrzyłam się na kogoś baaaardzo ,,opalonego"... emotka
Ogólnie-DZIEWCZYNY POWODZENIA,BĘDZIE DOBRZE!!

u mnie po cc - 2 syn miał żółtaczkę więc chyba na to nie ma reguły.
Ja nie miałam możliwości naturalnie i nie miałam na życzenie - 1 syn waga 4900g 60cm, ułożony pośladkowo, 2 syn - 2 lata po 1cc, wielowodzie, ułożony pośladkowo, 3 córka waga 4030, 59cm - 2 lata po 2cc, prawidłowo ułożona ale doszły żylaki i tarczyca więc znowu tylko cięcie. 
I tak jak wcześniej pisałam każda cc w innym szpitalu i dużo zależy od personelu. Ale dzieci wynagradzają cały ten ból emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6626097 Napisano: 01.08.2019 13:09:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Robico - ostatni etap walizka dziecięca SAMSONITE ( ładniejsza od pszczółki z II etapu ), Tukan z kaufa, koc z kasztelana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6626074 Napisano: 01.08.2019 12:12:46 w Informują
@ 11:19  „Gotuj razem z dziećmi. Zaproszenia na warsztaty w Art Hotelu” w konkursie organizowanym przez portal www.wroclaw.pl emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6625895 Napisano: 31.07.2019 23:10:15 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bruce napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

ja miałam jeszcze lepiej... Facet wypytał mnie o części jakie zawiera wyciskarka, a czy jest koszyczek, a czy jest szczotka...a to, a tamto... Jak mu udzieliłam wszystkich odpowiedzi, napisał dziękuję i tyle... Ręce mi opadły, darmową encyklopedię sobie zrobił... A ja pudełko otwierałam 10 razy.. emotka

Moje przygody z olx i gumtree:
1 - człowiek szukał takiej specjalnej ssawki do odkurzacza /już od dawna ich nie produkują, OK, napisałam, że mam. Poprosił o zdjęcia, wysłałam...dziękuję, bo koleżanka nie wierzyła, że takie były. O żesz ty...
2 - zamiana: moje wygrane kosmetyki za jej torebkę, spotykamy się w jej dzielnicy, OK. Pojechał mąż, kilka minut przed umówioną godziną...jednak się rozmyśliłam emotka . Następna - odbiór pod jej domem /jednorodzinny w sąsiedniej miejscowości/, na dzwonek nie odpowiada, na telefon też, a firanka w oknie się rusza, ogłoszenie wisiało na portalu długo. Ciekawe - kosztem ilu ludzie się pobawiła?
Oba te portale to porażka

to ja mam jednak szczęście bo na takich nie trafiam. Rok temu sprzedawałam ubranka zimowe po synu to kartki świąteczne z życzeniami dostaję emotka
po córce bujaczek - odbiór osobisty - to czasami w skrzynce koło domu Pani mi jajka zostawia bo jej jeszcze opuściłam od wystawionej ceny.
Słuchawki z Tic Tac bez problemu poszły i mało zapytań - konkretnie.
Wczoraj wystawiłam sprawną pralke od sąsiadki po 16 a o 20 jej już nie miała a dziś tak samo teściowej sprzedałam jeszcze chłopakom słoiki ogórków dała bo nie miała wydać emotka
Jak odkupowałam dla syna kombinezon narciarski to Pani mi jeszcze w gratisie  bluzę pod ten kombinezon dała więc moje odczucia są bardzo pozytywne.

W temacie dalej mnie wkurza brak zaginionej karty pamięci emotka   Wyświetl w wątku >>
2 jokan, madllen 0

mama-l-k-m

#6625872 Napisano: 31.07.2019 22:35:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ma ktos ten formularz do odsylania danych z kafla,bo z telefonu mi sie nie otwiera?

https://e-kupon.i...aufland/wakacje.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6625627 Napisano: 31.07.2019 13:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

Pytanie do laureatow budzetu. Rym czy proze nagradzaja? 

u mnie rym

u mnie prozę emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6625315 Napisano: 30.07.2019 15:49:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Woseba emotka  
3 zdjęcia w tym etapie i znowu nic - eh Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6625313 Napisano: 30.07.2019 15:48:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noska81 napisał(a):

Jak parzę na to co wybierają w Woseba to mi słabo...

może mi nie słabo ale przykro że trudu czasu ,mojego nie doceniają - trudno przez 3 etapy nie wpadłam w gusta komisji - odpuszczam już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6625159 Napisano: 30.07.2019 10:46:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Moje ma 2,88MB i nie wchodzi. Układ ma pionowy-a ramka obcina mi górę i dół...

w pionie fatycznie mocno obcina teraz robiłam tak dla próby przy rozmiarze 4MB ale na Wosebie też obcina a potem w galerii laureatów jak sie otwiera to są całe emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6625117 Napisano: 30.07.2019 09:34:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

katake napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Hej, mam pytanie odnośnie konkursu zdjęciowego Coccolino w stylu glamour. Gdy dodaje zdjęcie na tej miniaturze z boku strasznie się ścina ( widać tylko jego część) Czy to tylko poglądowe, a ono dochodzi do agencji „normalne” czy powinnam je jakoś zmniejszyć, żeby zmieściło się w tym prostokącie? Ktoś może wie?  emotka   emotka

U mnie to samo.Mam wątpliwości czy dodawać takie zdjęcie.

Napisałam do agencji. Dam znać jak odpiszą, jeśli oczywiście zrobią to przed zakończeniem konkursu emotka emotka
Będę wdzięczna za info.

jak zmiejszałam do 4MB to mi całe wchodziło tylko ramka się robiła - ale było całe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6625109 Napisano: 30.07.2019 09:25:39 w Kupię...

mama-l-k-m

#6624320 Napisano: 27.07.2019 12:21:09 w Wkurza mnie...
kolorowekredki napisał(a):

Daj znać jakby się znalazła ta karta, mam nadzieję że się jednak tak będzie. Wiem jakie denerwujące są takie rzeczy, raz mi spadł dysk zewnętrzny i oczywiście już było po nim. Jedynie na laptopie miałam wszystkie zdjęcia i filmy bez żadnej kopii i chodziłam podminowana dopóki nie kupiłam kolejnego dysku, uspokoiło mnie dopiero zrobienie kopii na ten nowy dysk.

też bym chciała aby się odnalazła.
Pocieszam się tylko że jednak mam zgrane zdjęcia z czerwca, lipca, sierpnia 2018 od września już nie - pojedyńcze na laptopie ale zawsze coś jest z tej karty.
teraz będę na bieżąco zgrywać bo to ogromna strata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6624257 Napisano: 26.07.2019 23:42:30 w Wkurza mnie...

Rozumiem stratę i nerwy, ale możliwe że jeszcze karta się odnajdzie.  Może ta karta jest jeszcze w aparacie? Czasem takie rzeczy znajdują się w niespodziewanym momencie kiedy już coś spisaliśmy na straty. Nadzieja jeszcze jest.

raczej nie emotka  sprawdziłam oba aparaty, półeczkę na którą odkładamy karty, kolczyki aby się nie zgubiło i niestety tam nie ma. Pilnuję bardzo takie rzeczy przed dziećmi bo to chwila aby gdzieś zabrały.
Najgorsze że nie umiem sobie przypomnieć kiedy ostatnio z niej korzystałam bo nową mam od 1 czerwca więc to tylko i aż 1,5mc a do zdjęc konkursowych używam innej aby mieć wszystko na jednej.. eh

ta karta mnie dobiła bo ciężki ten tydzień  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6624250 Napisano: 26.07.2019 23:26:41 w Wkurza mnie...
to się wkurzyłam bo zgubiła się karta pamięci ze zdjęciami i filmikami od czerwca 2018 do czerwca 2019 emotka  rok z naszego życia - wszystkie ważne i mniej ważne momenty poszły..
brak mi sił - mam porządek w kartach, zimą w wolnych chwilach zrzucam na dysk zewnętrzny a akurat tej jednej nie zgrałam i jej nie ma w pudełku emotka

wczoraj też nagrałam filmik na konkurs w formacie MPS i nie umiem go teraz przerobić na MP4 ale to jest pikuś w porówaniu  ze stratą karty i tymi zdjęciami dzieci emotka
aż ryczę z nerwów - wiem jeszcze będzie wiele pięknych zdjęc ale nie będę mieć pamiątki jak córka pierwszy raz powiedziała mama, jak chlopaki ją podnoszą kiedy stawiała pierwsze kroki.. pare mam na komputerze ale to tylko kilka  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6622967 Napisano: 23.07.2019 16:26:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Woseba - jak Ty mnie irytujesz emotka  zamiast z dziećmi na rowery jechać tworzyłam w piątek prace - może inne fotograficzne będą bardziej przychylne bo Ciebie sobie chyba odpuszczę Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6621856 Napisano: 19.07.2019 14:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

powiedzcie mi proszę, czy rynek konkursowy jest teraz faktycznie zdominowany przez rymowanki? Wygrywacie coś jeszcze normalnymi wypowiedziami?

Swego czasu odeszlam od rymowanek na rzecz kreatywnych, dowcipnych i dwuznacznych (w mniemaniu moim i mojej rodziny) odpowiedzi i na początku wygrywałam i to nie byle co, a najlepsze nagrody w mojej konkursowej historii. A teraz nie mogę przebić muru nawet na najsłabsze nagrody.... Serio, nie opłaca się już pisać "normalnie"?

nie stosuję rymów i czasami prozą wygrywam ale to nagrody II I III stopnia wysyłam zgłoszenia na konkursy które mnie interesują 1-2zgłoszenia. Od października każdy budźet z Kaufa wygrywałam prozą - ostatnio im się nie spodobało jednak albo wina że cały czas wysyłam z tego samego nr tel emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6621726 Napisano: 19.07.2019 10:16:18 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy fotograficzne- typu konkurs wakacyjny, wstaw fotę z podróży,wstaw fotę,gdzie z wami był nasz produkt itd itp, które nie trwają do końca wakacji,tylko np. do połowy czy końca lipca...Kuźwa,ktoś nie wie ile trwają wakacje i ludzie nawet w sierpniu jeżdżą na wczasy itd?

a najlepsze jest to, ze takich konkursow jest cala masa, trzeba by bylo dodatkowo tachac walize z roznycmi produktami do zdjec....albo kupowac gdzies na miejscu specjalnie emotka

No jak akurat masz gdzie i nie siedzisz w robocie czekając choćby na weekend,żeby cokolwiek wydusić z siebie, a co do urlopu to z ostatnich dyskusji można wywnioskować,że 1 walizka-ciuchy, 2 walizka paragony, 3 walizka rzeczy do fotek- a to tylko o 1 osobę chodzi, a ja mam 4 do spakowania,hahah:P Tira chyba zacznę brać:P
emotka

ja mam 5  a na urlop przeważnie wyjeżdżamy w czerwcu więc konkuroswych fotek nie robiłam - nic nie brałam ze sobą ani paragonów, ani produktów, nie kupowałam ani nie szukałam sklepów konkursowych ale może mam za krótki staż w konkursach emotka
urlop to urlop od wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6621473 Napisano: 18.07.2019 14:15:59 w SZUKAM....
[quote=
kiedywreszciewygram napisał(a):

Szukam choćby 1 osoby której się udało wygrać w Hortex - szczery z natury. Ani jedna osoba by się nie chwaliła - coś mi ten konkurs podejrzany.....

kiedywreszciewygram] Szukam choćby 1 osoby której się udało wygrać w Hortex - szczery z natury. Ani jedna osoba by się nie chwaliła - coś mi ten konkurs podejrzany..... wygrywają ale się nie chwalą emotka
u mnie 1/4 więc się da emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0