Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie miałam możliwości naturalnie i nie miałam na życzenie - 1 syn waga 4900g 60cm, ułożony pośladkowo, 2 syn - 2 lata po 1cc, wielowodzie, ułożony pośladkowo, 3 córka waga 4030, 59cm - 2 lata po 2cc, prawidłowo ułożona ale doszły żylaki i tarczyca więc znowu tylko cięcie.
I tak jak wcześniej pisałam każda cc w innym szpitalu i dużo zależy od personelu. Ale dzieci wynagradzają cały ten ból Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po córce bujaczek - odbiór osobisty - to czasami w skrzynce koło domu Pani mi jajka zostawia bo jej jeszcze opuściłam od wystawionej ceny.
Słuchawki z Tic Tac bez problemu poszły i mało zapytań - konkretnie.
Wczoraj wystawiłam sprawną pralke od sąsiadki po 16 a o 20 jej już nie miała a dziś tak samo teściowej sprzedałam jeszcze chłopakom słoiki ogórków dała bo nie miała wydać
Jak odkupowałam dla syna kombinezon narciarski to Pani mi jeszcze w gratisie bluzę pod ten kombinezon dała więc moje odczucia są bardzo pozytywne.
W temacie dalej mnie wkurza brak zaginionej karty pamięci Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 zdjęcia w tym etapie i znowu nic - eh Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszam się tylko że jednak mam zgrane zdjęcia z czerwca, lipca, sierpnia 2018 od września już nie - pojedyńcze na laptopie ale zawsze coś jest z tej karty.
teraz będę na bieżąco zgrywać bo to ogromna strata Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze że nie umiem sobie przypomnieć kiedy ostatnio z niej korzystałam bo nową mam od 1 czerwca więc to tylko i aż 1,5mc a do zdjęc konkursowych używam innej aby mieć wszystko na jednej.. eh
ta karta mnie dobiła bo ciężki ten tydzień Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brak mi sił - mam porządek w kartach, zimą w wolnych chwilach zrzucam na dysk zewnętrzny a akurat tej jednej nie zgrałam i jej nie ma w pudełku
wczoraj też nagrałam filmik na konkurs w formacie MPS i nie umiem go teraz przerobić na MP4 ale to jest pikuś w porówaniu ze stratą karty i tymi zdjęciami dzieci
aż ryczę z nerwów - wiem jeszcze będzie wiele pięknych zdjęc ale nie będę mieć pamiątki jak córka pierwszy raz powiedziała mama, jak chlopaki ją podnoszą kiedy stawiała pierwsze kroki.. pare mam na komputerze ale to tylko kilka Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028