Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6630729 Napisano: 16.08.2019 15:58:17 w Czy informują/ informowali?
agusia369 napisał(a):

Milka, Topaz? Ktoś coś? Dziwna ta cisza... czy dostawaliście zwrotkę po wysłaniu mailem zgłoszenia? Zawsze były tym razem nie emotka  

chyba dziś sobie wolne zrobili i będzie w pon bo nawet infolinia była czynna do 13:30 emotka
więc raczej czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6630622 Napisano: 16.08.2019 10:00:11 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Szukam sklepów gdzie można kupić Seth&Rileys Garage,obeszlam kilka i nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

C4 i u mnie mały lokalny z dużym asortymentem piw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6630444 Napisano: 15.08.2019 13:44:27 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Czy dzwonili do kogoś z konkursu Milka z Topaz?

Nie, jeśli dobrze sprawdziłam, powinni to zrobić dziś emotka

ponawiam pytanie - informowali 14.08? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6630209 Napisano: 14.08.2019 17:15:46 w Informują
Garage - wyniki na stronie :D Wyświetl w wątku >>
2 jokan, pink086 0

mama-l-k-m

#6630158 Napisano: 14.08.2019 15:12:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

lamodella napisał(a):

Wiecie kiedy można się spodziewać wyników z TaoTao? emotka

w reg do 14.08 do godziny 15 emotka

właśnie na stronie publikują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6630116 Napisano: 14.08.2019 14:09:41 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Czy w tym ogólnopolskim konkursie Coccolino, w wynikach na stronie Smolara, już baza danych pełna, wyświetlają się wygrane tysiaki? emotka

mi w Tesco pokazuje gratuluję emotka  ogólnopolski pokazuje niestety  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6630052 Napisano: 14.08.2019 12:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lamodella napisał(a):

Wiecie kiedy można się spodziewać wyników z TaoTao? emotka

w reg do 14.08 do godziny 15 emotka Wyświetl w wątku >>
1 lamodella 0

mama-l-k-m

#6629989 Napisano: 14.08.2019 09:51:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

ja swoją dwójkę też długo karmiłam - jedno wisiało 2,5 roku, drugie ponad 3 - i szczerze było to bardzo źle odbierane. Teściowa wciąż komentowała że jak to takie wielkie dzieci piersią karmić a one chyba po prostu tego potrzebowały bo ja niespecjalnie. Się nie karmi piersią - źle, karmi się długo - też źle, nie wiem o co w tym świecie chodzi emotka Ja tam nie uważam że to jest złe szczególnie gdy ma się mleko.

ja podchodzę do tematu że karmię do 2 lat. W tym wieku dziecko już ma tak bogate menu że niech smakuje innych rzeczy - a do 2 lat i ja i dziecko mamy swoją bliskość. Ale nie ingeruje jak długo czy wcale ktoś karmi lub nie. To nasze decyzje emotka

wkurza mnie brak słońca dziś - chciałam robić zdjęcia na konkurs a słońca brak :( Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6629988 Napisano: 14.08.2019 09:49:14 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Teraz syn ma lekarza w Toruniu który antybiotyk daje po badaniach moczu i krwi. Robimy na cito i dopierow tedy podaje. Nie pamiętam kiedy dał  ostatni raz Natanowi antybiotyk. Jak przenieśliśmy sie to mówi; ze  będzie inaczej go leczył bo z niego to kilka wiaderek antybiotyku można wycisnąć. I leczył inaczej ale skutecznie. Do tego ma super podejście i nigdy nie pokazuje jak bardzo jest zmęczony.

super - nasza pediatra mimo wieku takie też ma podejście. U niej raz tylko dostaliśmy antybiotyk - jak syn miał zaognioną anginę - a tak to zapalenie oskrzeli leczyła inhalacjami. Niestety często od dzieci łapała choroby i często jej nie było i trzeba bylo się ratować u innych lekarzy ale po leczeniu jak do niej szłam na kontrol i się pytała czemu antybiotyk jak nie było crp zbadane to tylko za głowę się łapała..
ale od września już jej nie będzie i nie mam pojęcia u kogo moje dzieci będe leczyć emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6629985 Napisano: 14.08.2019 09:39:03 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

ja w ogóle przestałam wierzyć w mojego pediatrę, gdy z 4 miesiącu życia mojego dziecka zrobiła mi karczemną awanturę, że wciąż karmię dziecko piersią, a nie butelką i posiłkami stałymi. Gdy coś się dzieje, jedziemy od razu do prywatnego. Za te 150 pln łącznie z lekami, mam przynajmniej spokojne nerwy i nie marnuję czasu w kolejce.

moja córka ma 23mc i teraz na szczepieniu nasza pediatra się pyta czy dalej na cycuniu - odpowiadam że tak a ona - super emotka  wprawdzie to już jej ostatnie chwile bo każde dziecko przed ukończeniem 2 lat odstawiałam od piersi- ale to moja decyzja ile karmię nie pediatry emotka
Spotkałam się też z pediatrą(bardzo dobry) - ordynator w szpitalu - który uważa podobnie jak Twój 3-4mc na piersi. Więc jeden powie tak drugi tak. Tak samo jedna mama chce karmić - drugia nie.  Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6629953 Napisano: 14.08.2019 06:19:44 w Czy informują/ informowali?
Czy dzwonili do kogoś z konkursu Milka z Topaz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6629598 Napisano: 13.08.2019 10:39:02 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam   
wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza"

Ja miałam w druga stronę. Młody kaszlał strasznie aż się dusił, temperatury zero a ona do mnie , że to  taka jego uroda a ja mam zrobić sobie drugie dziecko to tym przestane się tak przejmować...2 godziny później leżał na intensywnej terapii..ropne zapalenie płuc, stracił przytomność. W szpitalu do kompletu gronkowca ze skóry  przenieśli mu do krwi i dostał SEPSY....Kiedy poszłam jej wygarnąć to..ja byłam winna bo pewnie jej czegoś nie powiedziałam..wryyy

niestety dobry pediatra to podstawa aby szybko rozpoznał chorobę i postawił dobrą diagnozę.
Nasza super lekarka od września idzie na emeryturę - nie wiem do jakiego lekarza będę teraz chodzić z dziećmi. Teraz porobiłam wszystkie bilanse, szczepienia aby całą 3 obejrzała przed swoim odejściem. Chłopaki dostali skierowania do chirurga na operacje przepukiliny pępkowej i chirurg potwierdził słuszność decyzji.
A uwielbiałam ją za to że nie dawała od razu antybiotyku - badania crp to podstawa u niej była. Córka jak miała 5mc mi gorączkowała po 40C przez 3 dni też od razu komplet badań do zrobienia i trafiłyśmy do szpitala z dobrą diagnozą a nie jak inna lekarka że to pewnie trzydniówka.
Oby dzieci oszczędziły mnie w tym sezonie jesienno- zimowym i swoim chorowaniem.

W temacie wkurza mnie że już 3 miesiąc odpuszczam w chodzeniu na fitness - wczoraj w domu po 30min byłam umęczona jak po 50min na fitnesie na który chodziłam - a dziś ramiona bolą.. trzeba wrócić bo kondycja będzie gorsza.. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6629469 Napisano: 12.08.2019 21:42:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Hebe poszło wszystko? Zgłoszenia przez stronę tez informowali SMS?

u mnie 1 zgłoszenie smsem - 1 wygrana
1 zgłoszenie przez stronę - brak info - brak wygranej  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6629344 Napisano: 12.08.2019 15:36:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nagrody drobne wpadają ale coś wiekszego by się chciało więc czas wpisać się aby nestle dzienne - tygodniowe dało, smolar trampeczki podarował albo stóweczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6628454 Napisano: 08.08.2019 21:52:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

orientujecie się czy w nestle nagrody tygodniowe wybierają z dziennych?

w regulaminie brak info, napisałam @ brak informacji zwrotnej.
Patrząc na swoje 3 zgłoszenia -2 wygrały nagrody dzienne -1 nie gdzie było moim zdaniem najlepsze więc mam cichą nadzieję że zostawili sobie jako tygodniową emotka

Chodzi o konkurs z płatków nestle, czy jeszcze jakiś inny konkursik ? emotka

tak - śniadaniowe wspomnienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6628448 Napisano: 08.08.2019 21:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

orientujecie się czy w nestle nagrody tygodniowe wybierają z dziennych?

w regulaminie brak info, napisałam @ brak informacji zwrotnej.
Patrząc na swoje 3 zgłoszenia -2 wygrały nagrody dzienne -1 nie gdzie było moim zdaniem najlepsze więc mam cichą nadzieję że zostawili sobie jako tygodniową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6628329 Napisano: 08.08.2019 15:45:39 w Informują
tel Nestle dzienna za 06.08 Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6628210 Napisano: 08.08.2019 10:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

as32572 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak bardzo przyprawowa musi byc przyprawa z knorra na loterie? Czy musi byc pojedynczy skladnik, ewentualnie mieszanka, czy przyprawa tzw fix bierze udzial? Organizator od 3 dni nie odpisuje, dlatego pytam, bo moze ktos juz wie.

Też jestem ciekawa czy fix uznają za przyprawę...

Na fix-ie też jest napisane przyprawa. 

tym samym się kierowałam i kupiłam 2x fix do sałatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6627583 Napisano: 06.08.2019 12:50:30 w Dziś cieszę się z.....
joasiunia napisał(a):

...że mnie olśniło.

Dzieci mają przerwę w przedszkolu, nudzą się w domu. Zapytały, w co mają się bawić. Powiedziałam, że w ekipę sprzątającą. Efekt?
6-letni syn tak umył wannę i umywalkę, że biel razi po oczach, a 4-letnia córka wypucowała kafelki, że mogę się w nich przeglądać. Eureka! Że też dopiero teraz wpadłam na taką zabawę! emotka emotka emotka No cudo, cudo!!! emotka emotka

moich chłopaków wysyłam aby tacie porobili porządki w piwnicy emotka  tam śrubek, deseczek, stara waga więc też uwielbiają taką zabawę - ale tylko jak córka ma drzemkę bo tą agentkę to strach do nich wpuścić bo od razu do piły lub wiertarki swoje kroki kieruje emotka

Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

mama-l-k-m

#6627394 Napisano: 05.08.2019 20:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lamodella napisał(a):

Czy w konkursie nestle (25 lat razem) jeśli chodzi o nagrodę dzienną muszę zostawić paragon? Proszą aby go przesłać?  

Podczas rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 Laureaci Nagród Dziennych są informowani o konieczności przesłania do Organizatora za pośrednictwem wiadomości e-mail na adres konkurs25lat@uniqueone.pl skanów:
  1. wzoru „Oświadczenia” udostępnionego przez Organizatora na stronie internetowej www.nestle-cereals.com/pl/25lat w którym Uczestnik uzupełni swoje dane osobowe i adresowe niezbędnych do wydania Nagrody: imienia, nazwiska, adresu zamieszkania (ulica, numer domu i lokalu, kod pocztowy, miejscowość), wraz z podpisanym oświadczeniem, iż laureata spełnia warunki uczestnictwa w Konkursie,
  2. Oryginału paragonu fiskalnego, z tytułu którego laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktu/ów Promocyjnego/ych zgodny z §3. Wiadomość e-mail, o której mowa powyżej musi zostać wysłana do Organizatora w ciągu 2 dni roboczych od dnia rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 3 niniejszego paragrafu.
Wyświetl w wątku >>
0 0