Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc raczej czekamy
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie brak słońca dziś - chciałam robić zdjęcia na konkurs a słońca brak :( Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale od września już jej nie będzie i nie mam pojęcia u kogo moje dzieci będe leczyć
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spotkałam się też z pediatrą(bardzo dobry) - ordynator w szpitalu - który uważa podobnie jak Twój 3-4mc na piersi. Więc jeden powie tak drugi tak. Tak samo jedna mama chce karmić - drugia nie. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasza super lekarka od września idzie na emeryturę - nie wiem do jakiego lekarza będę teraz chodzić z dziećmi. Teraz porobiłam wszystkie bilanse, szczepienia aby całą 3 obejrzała przed swoim odejściem. Chłopaki dostali skierowania do chirurga na operacje przepukiliny pępkowej i chirurg potwierdził słuszność decyzji.
A uwielbiałam ją za to że nie dawała od razu antybiotyku - badania crp to podstawa u niej była. Córka jak miała 5mc mi gorączkowała po 40C przez 3 dni też od razu komplet badań do zrobienia i trafiłyśmy do szpitala z dobrą diagnozą a nie jak inna lekarka że to pewnie trzydniówka.
Oby dzieci oszczędziły mnie w tym sezonie jesienno- zimowym i swoim chorowaniem.
W temacie wkurza mnie że już 3 miesiąc odpuszczam w chodzeniu na fitness - wczoraj w domu po 30min byłam umęczona jak po 50min na fitnesie na który chodziłam - a dziś ramiona bolą.. trzeba wrócić bo kondycja będzie gorsza.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 zgłoszenie przez stronę - brak info - brak wygranej Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Patrząc na swoje 3 zgłoszenia -2 wygrały nagrody dzienne -1 nie gdzie było moim zdaniem najlepsze więc mam cichą nadzieję że zostawili sobie jako tygodniową
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- wzoru „Oświadczenia” udostępnionego przez Organizatora na stronie internetowej www.nestle-cereals.com/pl/25lat w którym Uczestnik uzupełni swoje dane osobowe i adresowe niezbędnych do wydania Nagrody: imienia, nazwiska, adresu zamieszkania (ulica, numer domu i lokalu, kod pocztowy, miejscowość), wraz z podpisanym oświadczeniem, iż laureata spełnia warunki uczestnictwa w Konkursie,
- Oryginału paragonu fiskalnego, z tytułu którego laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktu/ów Promocyjnego/ych zgodny z §3. Wiadomość e-mail, o której mowa powyżej musi zostać wysłana do Organizatora w ciągu 2 dni roboczych od dnia rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 3 niniejszego paragrafu.
Wyświetl w wątku >>