Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6632763 Napisano: 23.08.2019 14:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dzwonią z Nestle to jakie nagrody podajecie aby w przyszłości były - ja tylko konkret -GOTÓWKA emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6632762 Napisano: 23.08.2019 14:03:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

Mam pytanko, w konkursie Nutelli (Radio Złote Przeboje) ile osób dziennie wygrywa??

min. 13 a było i 20 jednego dnia Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6632672 Napisano: 23.08.2019 10:51:31 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy idą z małymi dziećmi. My byliśmy na Kasprowym, bo mieliśmy w pakiecie wjazd kolejką na Kasprowy i ja tam dostawałam nerwicy. Nie dość, że same przepaście to te małe dzieci tak biegały, a rodzice zdjęcia trzaskały. Mąż z synkiem poszli tam dalej na skały, a ja siedziałam z córką pod budynkiem. Ostatecznie wróciłam znerwicowana, pochorowałam się i stwierdziłam, że to nie dla mnie. Oczyma wyobraźni widziałam jak moje dzieci idą i jedno popycha drugiego: idź szybciej i spadają  emotka  

Z mężem niestety cierpimy bo my kochamy chodzić po górach ale z racji dzieci w wieku 6, 4, i prawie 2 lata odpuszczamy.. chodzimy do Doliny Chochołowskiej, na Rusinową Polanę itp. ewentualnie po stronie Słowackiej chodzimy bo mniej ludzi i spokojniejsze szlaki ale też max 1500m npm. Poczekam jak podrosną i wtedy będą wyższe partie gór zdobywać bo bakcyla złapali emotka  
A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach emotka  żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

mama-l-k-m

#6632648 Napisano: 23.08.2019 09:56:43 w Wkurza mnie...
Smuci mnie bardzo dramat jaki spotkał turystów w Tatrach ale wkurza że ludzie chodza w góry i nie wiedzą jak się zachować podczas burzy bo fakt w jakich butach chodzą pominę.. czytam teraz relacje Pani ze Śląska że 5min przed uderzeniem robiła zdjęcie przy krzyżu.. masakra ważniejsze zdjęcie niż zachowanie zdrowego rozsądku i zejście w dół..

w 2011 roku też przeżyłam burzę w Tatrach akurat schodzilismy z Rys kiedy się zaczęło - ludzie kurczowo trzymali się łańcuchów - korek bo jedni szli w górę inni w dół, my staliśmy w szczelinie w kałuży ale daleko od łańcuchów, telefony wyłączone, inny Pan wołał do ludzi aby puścili łańcuchy - może pare osób posłuchało, potem grad wielkości czereśni - ale wszyscy się wycofali i schodzili mimo że byli blisko.
W 2012 wchodziliśmy na Krywań - byliśmy w połowie drogi, ciemno się robiło, zaczęło kropić - zrezygnowaliśmy może za szybko po przeszło bokiem ale byłam w ciąży i wygrał zdrowy rozsądek.

Mam nadzieje że te 9 osób które zagineły odnajdą się i będą żyły.. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6632615 Napisano: 23.08.2019 01:46:33 w SZUKAM....
są wyniki to możesz sobie sprawdzić czy jesteś
http://zloteprzeb...-na-dzien-dobry.html Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6632603 Napisano: 22.08.2019 22:29:25 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam informacji, czy wszyscy nagrodzeni w konkursie Nutella na Dzień Dobry mają takie same treści mail'i, jak te podane w mdw.

do męża taka przyszła 
Witam, miło mi poinformować, że w konkursie Nutella Na dzień Dobry, została przyznana Panu nagroda dnia, którą jest zestaw składający się z plecaka,  piórnika z wyposażeniem, czterech zeszytów oraz dwóch słoików Nutella G600.W związku z tym bardzo proszę o przesłanie adresu na jaki mamy wysłać nagrodę wraz z numerem telefonu.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję wygranej.

Dzięki wielkie.  emotka  Takie właśnie też widzę w mdw. A ja mam tylko info o wygranej (bez szczegółów) i nie wiem teraz, czy to nie pomyłka.  emotka

odeślij dane i czekaj na nagrode emotka  mam nadzieje że dojdzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6632601 Napisano: 22.08.2019 22:25:40 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam informacji, czy wszyscy nagrodzeni w konkursie Nutella na Dzień Dobry mają takie same treści mail'i, jak te podane w mdw.

do męża taka przyszła 
Witam, miło mi poinformować, że w konkursie Nutella Na dzień Dobry, została przyznana Panu nagroda dnia, którą jest zestaw składający się z plecaka,  piórnika z wyposażeniem, czterech zeszytów oraz dwóch słoików Nutella G600.W związku z tym bardzo proszę o przesłanie adresu na jaki mamy wysłać nagrodę wraz z numerem telefonu.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6632429 Napisano: 22.08.2019 13:08:11 w Czy informują/ informowali?
monia0303 napisał(a):

Na jakim dniu stanęły dzienne nestle?

wydaje mi się że na 18.08 i tego tygodnia jeszcze nie ruszyli ale ja grałam dopiero 20.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631822 Napisano: 20.08.2019 16:59:25 w Czy informują/ informowali?
monia0303 napisał(a):

czy nutella z wczorajszego dnia do kogoś się odezwała?

były wyniki na stronie 13osób ale teraz nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631768 Napisano: 20.08.2019 14:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

wczoraj dzwonili z nestlle z informacją o nagrodzie dziennej. wysłałam im zapytania z jakiego dnia i cisza. zgłoszenia wysyłałam 12, 13 i 14.08. i zastanawiam się czy wysyłać im skany wszystkich trzech paragonów? bo w sumie do jutra mam czas na odesłanie oświadczenia z paragonem.

ja im wysyłałam 2 paragony bo nie wiedzialam który wygrał ale możesz też zadzwonić do nich i Pani która obsługuje konkurs poda Ci wygrany numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631688 Napisano: 20.08.2019 12:01:16 w Czy informują/ informowali?
agusia369 napisał(a):

Do wszystkich, którzy czekają na Topaz milka mam zle wieści, Pani na infolinii powiedziała, iż konkurs już archiwalny a nagrody wydane. Zastanawia mnie brak zwrotek przy wysyłaniu zgłoszeń, zawsze były, a na 22 nagrody nikt z forum się nie pochwalił. emotka

a ja mam info że byli na urlopach, mają opóżnienia i dziś lub jutro wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631523 Napisano: 19.08.2019 23:39:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Czy też macie problem z wysłaniem zdjęć na konkurs nutelli?
zmniejszyłam poniżej 2mb a cały czas wyskakuje komunikat

Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie!

Niestety zgłoszenie nie zostało przesłane.
Spróbuj wysłać mniejszy plik graficzny (do 2 MB) w formacie jpg, png, gif.

Ja tak miałam dzisiaj cały dzień. Pisałam do nich maila ale odpowiedzieli ze sprawdzali zewnetrznych komputerów i wszystko jest Ok. Jutro mam spróbować znowu. Kazali zmienić przeglądarkę i wyczyścić ciasteczka ale to tez nie pomogło.

wysyłałam z 2 przeglądarek od siebie, od męża i koleżanka też puszczała i cały czas taki komunikat - po raz pierwszy mam taką sytuację  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631510 Napisano: 19.08.2019 22:39:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy też macie problem z wysłaniem zdjęć na konkurs nutelli?
zmniejszyłam poniżej 2mb a cały czas wyskakuje komunikat

Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie!

Niestety zgłoszenie nie zostało przesłane.
Spróbuj wysłać mniejszy plik graficzny (do 2 MB) w formacie jpg, png, gif. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631422 Napisano: 19.08.2019 17:47:42 w Czy informują/ informowali?
A Topaz z Milką?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631385 Napisano: 19.08.2019 16:46:34 w Informują
@ milko za pierwszy tydzień sierpnia Wyświetl w wątku >>
3 katake, e-e, ulciah 0

mama-l-k-m

#6631365 Napisano: 19.08.2019 16:03:31 w Informują
tel automat Nestle tygodniowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

mama-l-k-m

#6631363 Napisano: 19.08.2019 15:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu nutella czy dzieci mogą być na zdjęciu czy punkt b je wyklucza

Zgłaszający wraz z przesłaniem Zgłoszenia potwierdza, że:a. posiada wszelkie prawa do przesłanego Zgłoszenia, w tym do zdjęć i innych
utworów zawartych w Zgłoszeniu;
b. Zgłoszenie nie zawiera dóbr chronionych osób trzecich, np. ich wizerunków;
c. poniesie pełną odpowiedzialność z tytułu zgłoszenia do Organizatora
jakichkolwiek roszczeń osób w Zgłoszeniu w związku z eksploatacją Zgłoszenia w
zakresie określonym w niniejszym Regulaminie;
d. przekazuje Organizatorowi prawo do decydowania czy Zgłoszenie
wykorzystywane zgodnie z niniejszym Regulaminem będzie opatrzone danymi
autora, czy też będzie publikowane bez podawania tych danych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631344 Napisano: 19.08.2019 14:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

Czy wiecie może, czy jest gdzieś lub będzie galeria laureatów w konkursie śniadaniowym na 25 lat Nestle? Jakoś nie mogę się wstrzelić w gust jury i byłoby cudownie zobaczyć jaki typ zdjęć preferują  emotka

różne emotka
jedno wygrane to rodzinne śniadanie na tarasie takie naturalne - tak jak było naprawdę - drugie wygrane takie typowo pod konkurs z kwiatami i napisem itp. trzecie nie wiem bo jeszcze nie było wyników za zeszły tydzień czy trafiłam w gusta emotka
więc dalej działaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6631215 Napisano: 19.08.2019 10:34:20 w WC - rozmowy o wszystkim
estrelitta napisał(a):

Ratunku! Co można kupić facetowi na 40 urodziny (mężowi) , gościowi który już wszystko ma  emotka emotka

mój mąż dostał znak drogowy - ograniczenie prędkości 40km/h ale taki solidny a nie te stelaże z allegro emotka  jeszcze z fajnych prezentów była wódka w granacie emotka  a my jako żona i dzieci tuż przed jego urodzinami pojechalismy na kilka dni nad morze - ponieważ zdecydowanie wolimy aktywnie spędzać czas niż prezenty sobie dawać emotka

od koleżanki mąż dostał duże śpiochy (jak dla dzidziusia) z nadrukowaną 40 i do tego butelkę z napisem po 40 można więcej ale to od znajomych a żona zabrała go na wyprawę do Kenii emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mama-l-k-m

#6631184 Napisano: 19.08.2019 08:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

ale w MDW są wpisy 14 sierpnia o wygranych piwach i trampkach. Czyli chyba ktoś się w galerii wypatrzył?

Tak. Pisalo kilka osob o WygraneJ

na stronie są wyniki, na @ lub smsy czekamy - pewnie dziś puszczą bo mają mase pracy bo za zeszły tydzień od środy brak nowych zdjęć w galerii emotka
a mam pytanie do regulaminu czy przypadkiem w środę nie zmienili bo jak czytałam 6czy 7 sierpnia to wydaje mi się że było iż 1 osoba może wygrać tylko 1 nagrodę na każdy etap a teraz jest że 1 osoba może wygrać tylko raz w całym konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0