Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 2011 roku też przeżyłam burzę w Tatrach akurat schodzilismy z Rys kiedy się zaczęło - ludzie kurczowo trzymali się łańcuchów - korek bo jedni szli w górę inni w dół, my staliśmy w szczelinie w kałuży ale daleko od łańcuchów, telefony wyłączone, inny Pan wołał do ludzi aby puścili łańcuchy - może pare osób posłuchało, potem grad wielkości czereśni - ale wszyscy się wycofali i schodzili mimo że byli blisko.
W 2012 wchodziliśmy na Krywań - byliśmy w połowie drogi, ciemno się robiło, zaczęło kropić - zrezygnowaliśmy może za szybko po przeszło bokiem ale byłam w ciąży i wygrał zdrowy rozsądek.
Mam nadzieje że te 9 osób które zagineły odnajdą się i będą żyły.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://zloteprzeb...-na-dzien-dobry.html Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam, miło mi poinformować, że w konkursie Nutella Na dzień Dobry, została przyznana Panu nagroda dnia, którą jest zestaw składający się z plecaka, piórnika z wyposażeniem, czterech zeszytów oraz dwóch słoików Nutella G600.W związku z tym bardzo proszę o przesłanie adresu na jaki mamy wysłać nagrodę wraz z numerem telefonu.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję wygranej. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmniejszyłam poniżej 2mb a cały czas wyskakuje komunikat
Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie!
Niestety zgłoszenie nie zostało przesłane.
Spróbuj wysłać mniejszy plik graficzny (do 2 MB) w formacie jpg, png, gif. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłaszający wraz z przesłaniem Zgłoszenia potwierdza, że:a. posiada wszelkie prawa do przesłanego Zgłoszenia, w tym do zdjęć i innych
utworów zawartych w Zgłoszeniu;
b. Zgłoszenie nie zawiera dóbr chronionych osób trzecich, np. ich wizerunków;
c. poniesie pełną odpowiedzialność z tytułu zgłoszenia do Organizatora
jakichkolwiek roszczeń osób w Zgłoszeniu w związku z eksploatacją Zgłoszenia w
zakresie określonym w niniejszym Regulaminie;
d. przekazuje Organizatorowi prawo do decydowania czy Zgłoszenie
wykorzystywane zgodnie z niniejszym Regulaminem będzie opatrzone danymi
autora, czy też będzie publikowane bez podawania tych danych. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedno wygrane to rodzinne śniadanie na tarasie takie naturalne - tak jak było naprawdę - drugie wygrane takie typowo pod konkurs z kwiatami i napisem itp. trzecie nie wiem bo jeszcze nie było wyników za zeszły tydzień czy trafiłam w gusta
więc dalej działaj Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od koleżanki mąż dostał duże śpiochy (jak dla dzidziusia) z nadrukowaną 40 i do tego butelkę z napisem po 40 można więcej ale to od znajomych a żona zabrała go na wyprawę do Kenii Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mam pytanie do regulaminu czy przypadkiem w środę nie zmienili bo jak czytałam 6czy 7 sierpnia to wydaje mi się że było iż 1 osoba może wygrać tylko 1 nagrodę na każdy etap a teraz jest że 1 osoba może wygrać tylko raz w całym konkursie? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.