Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6647245 Napisano: 09.10.2019 20:00:21 w SZUKAM....
karolkas napisał(a):

Czy ktoś próbował dzwonić do konkurs Nestle - śniadanie odnośnie wątpliwości jaki paragon trzeba odesłać? Na telefon-automat dzwonić? Mój mąż miał dziś telefon o nagrodzie tygoniowej , chyba za tydzień IX, tylko on nie brał udziału w tym tygodniu.

225493003 i poproś o przekierowanie do osoby która prowadzi konkurs

a dziś nie informowali za miesięczne z września? bo jutro lub w piątek będą informować za tygodniowe z IX etapu Wyświetl w wątku >>
1 karolkas 0

mama-l-k-m

#6647050 Napisano: 09.10.2019 13:11:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W poniedziałek się tu zapomniałam zameldować i Lidt nagrody nie podarował, Tic Tac też nie napisał, Nestle nie zadzwoniło.. a więc w środę się wpisuję nagród wypatruję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6646268 Napisano: 07.10.2019 11:46:03 w Zdjęcia naszych wygranych
Cieszą mnie takie wygrane - akurat szukałam jaki kupić do domu a tu wygrałam emotka  
Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6645811 Napisano: 04.10.2019 16:23:29 w Czy informują/ informowali?
Nestle dzienne za wczoraj było może? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6645810 Napisano: 04.10.2019 16:21:43 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie dziś
- że wróciłam na zajęcia fitness po 5mc przerwy
- na leczenie Dawida Sitarza zebrano tak dużą kwotę dzięki dobrym ludziom
- że mam ciepło w domu, zagilane 1 dziecko, 2 dziecko kaszlące, 3 dziecko z lekkim fochem, kochanego męża ale mam ich w domu i takie problemy jakie mam bo niestety moje problemy, choroby dzieci to jest mała namiastka tego co inne mamy muszą dzwigać na swoich barkach. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6645806 Napisano: 04.10.2019 16:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Tak dokładnie, aparat za zdjęcie z papierem do d... emotka

pisałam Ci wczoraj że masz orginalne zdjęcie i super że docenili pomysł aparatem emotka  gratuluję - ciekawi mnie czy główna trafiła do osoby za tekst czy zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6645797 Napisano: 04.10.2019 15:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Też tak mam często... dlatego ostatnio olewam i robię zdjęcia na minimum emotka Tak jak dzisiaj Groszka. W ogóle nie planowałam brać udziału, ale ktoś napisał dzisiaj o Groszku, zerknęłam na konkurs, wpadł mi do głowy pomysł, który mogłam zrealizować w 5 minut, kupiłam paragon i właśnie wysyłam fotę. Jak wygram to będę baaardzo zaskoczona i baaardzo zadowolona emotka Musimy wrócić do tego wątku po wynikach i zobaczymy czyja fota/tekst wygra emotka

Przypominam wątek i wołam mama-l-k-m pikawka dwaburekoty magisterek i magie1982 emotka  Jak tam Wasza skuteczność? emotka  Ja moja fotką zrobioną w 5 minut mam plecak emotka  - miło mnie to zaskoczyło emotka  Widziałam Magie, że masz aparat - tekstem czy zdjęciem? emotka  I jak reszta?

wywołana odpowiadam emotka  mam skuteczność 2/2
1 nagroda - plecak za zdjęcie pod konkurs
2 nagroda - aparat za zdjęcie na spontana  Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6645500 Napisano: 03.10.2019 21:50:30 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

pikawka napisał(a):

8edzia21 napisał(a):

Już lepiej sprawdzić wygraną: https://www.laureaci.smolar.pl/
czasami tutaj są podpięte listy przed wynikami na stronie smolara emotka

Nie ma takich danych w bazie  emotka   

a mi pokazuje aby uzupełnić dane i wgrać paragon - edzia21 a u Ciebie?

dokładnie, to oznacza wygraną emotka  

super to mam x2emotka  ale bezpiecznie poczekam na smsy emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6645497 Napisano: 03.10.2019 21:45:44 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

8edzia21 napisał(a):

Już lepiej sprawdzić wygraną: https://www.laureaci.smolar.pl/
czasami tutaj są podpięte listy przed wynikami na stronie smolara emotka

Nie ma takich danych w bazie  emotka   

a mi pokazuje aby uzupełnić dane i wgrać paragon - edzia21 a u Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6645464 Napisano: 03.10.2019 19:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

Czy ktoś próbował wysyłać zgłoszenie do konkursu Goplany https://www.e-kon...kurs-lets-bake.html?
Udało się? Mi wyskakuje komunikat "Brak danych" i nie wiem o co chodzi, bo wszystkie pola mam wypełnione.

bez problemu - jedynie zdjęcie trzeba zmniejszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6644910 Napisano: 02.10.2019 10:05:13 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Szukam gdzie mogę sprawdzić czy wykorzystałam kartę wygraną w loterii Carex - bo wydaje mi się że chyba nie a nie chce w sklepie tego sprawdzać.

https://companynet.mbank.pl/mt/fragments/prepaid/full.prepaidLogin.jsp

dziękuję za pomoc - jednak nie wydałam emotka  będzie na  loterie ferrero emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6644904 Napisano: 02.10.2019 09:50:54 w SZUKAM....
Szukam gdzie mogę sprawdzić czy wykorzystałam kartę wygraną w loterii Carex - bo wydaje mi się że chyba nie a nie chce w sklepie tego sprawdzać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6644576 Napisano: 01.10.2019 12:33:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Październiku bądź atrakcyjny w nagrody bardzo proszę bo za pare dni moje urodziny, męża, rocznica ślubu więc daj nagrody nam potrzebne ewentualnie gotówkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

mama-l-k-m

#6644170 Napisano: 30.09.2019 12:41:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
 Nawilżacz powietrza PHILIPS z konkursu deccoria emotka emotka  jednak wątek dziś nie wygrałem dał więcej niż krowę z Milki Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6644048 Napisano: 30.09.2019 08:48:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatni dzień miesiąca i bardzo bym chciała ładną nagrodę na pożegnanie września.. no proszę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6643929 Napisano: 29.09.2019 11:47:27 w SZUKAM....
sprawdzony przepis na przedszkolakach 3razy - ciasteczka klonowe - foremki kupowałam w Home&You - raz dawałam na pierwszy dzień jesieni, raz jak był dzień z książką a teraz we wrześniu jak były u nas dzieci na ogrodzie same robiły pizze i pieklismy im w piecu chlebowym to na pożegnanie dostały ciasteczka klonowe i nawet największy niejadek z grupy zjadł i mama brała przepis emotka

https://ciasteczk...-z-syropem-klonowym/

a moje chłopaki na urodziny do przedszkola zawsze biorą ciasteczka musli z miodem emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

mama-l-k-m

#6643771 Napisano: 27.09.2019 22:41:39 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie że mimo uziemienia w domu z 3 dzieci w tym tygodniu udało mi się przerobić 13 kg dyni na zimę, zrobić generalkę w kuchni i łazience oraz że syn chce zostać ratownikiem górskim - wiadomo że teraz tak mówi a jak będzie czas pokaże.
Dzisiaj przy kolacji słuchałam rozmowy męża z synem o tragedii na Giewoncie - tyle czasu minęło a on dalej pamięta że 2 dzieci tam zginęła. I jak pięknie powiedział że mimo że ratownicy górscy zarabiają mniej niż lekarze którzy też ratują życie to on chce ratować ludzi w górach - cieszy mnie że tak jak rodzice uwielbia to miejsce i ma dobre serduszko. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6643767 Napisano: 27.09.2019 22:26:23 w SZUKAM....
Wiem że jeszcze jest czas ale szukam w jakich sklepach są już kalendarze adwentowe z lego 2019??
Moje dzieciaki zaczynają sezon imprezowy u dzieci które zabawek mają góry i moim pomysłem jest dawanie takich kalendarzy na urodziny bo i tak jednego dnia dzieci dostają mase prezentów to chociaż jeden będzie rozpakowywany w grudniu ale chce aby chłopaki mogły pooglądać i wybrać co dla A co dla K itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6643764 Napisano: 27.09.2019 22:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Proszę o podpowiedź, co w sytuacji, gdy wygrałam nagrodę dzienną w Nestle. Wypełniłam oświadczenie i wysłałam wraz z paragonem do organizatora. Dziś dostałam telefon o nagrodzie tygodniowej. Zostałam poproszona o wysłanie podpisanego oświadczenia i wysłanie paragonu. Paragon już mają, a oświadczenie ma taką samą treść, jak to które im już wysłałam. O co tu chodzi?

nagroda dzienna - na @ wysyłasz zdjęcie paragonu i oświadczenia
nagroda tygodniowa - listem wysyłasz paragon i oświadczenie.

Jak już wysłałaś pocztą to zadzwoń do nich - tam jest sympatyczna kobieta która się tym zajmuje i spytaj czy doszedł ten paragon i czy masz oświadczenie wysłać jeszcze listem czy wystarczy w tej sytuacji @. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6643497 Napisano: 26.09.2019 23:48:03 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Mam pytanie z innej beczki. Pod koniec listopada 2018 zrobiliśmy gruntowny remont łazienki a w lutym tego roku wymieniliśmy podłogi.

Traf chciał,że w ostatni weekend sierpniowy w nocy strzelił wężyk (ten kilkumiesięczny!!!)doprowadzający wodę do baterii w umywalce.Oczywiście nowa szafka pod umywalką ,nowa podłoga na korytarzu i sypialni syna przypomina fale Dunaju. Wyrzucony dywan,,zalany telefon,który się ładował na podłodze. O naszych nerwach nie wspomnę... emotka
Pytanie mam takie:zastanawiam się,czy REKLAMOWAĆ ten nieszczęsny wężyk i to co spowodował? I jak ugryźć ten temat?
Ktoś może już przerabiał taki temat? Coś podpowie?

kilka lat temu jak mój tato zalewał sąsiadkę bo w nowej kabinie prysznicowej był defekt to my jako zalanie odzyskaliśmy pieniądze z ubezpieczenia mieszkania a producent nam dał nową kabinę prysznicową i pokrył koszty jej wymiany ale trwało to długo bo sprawdzali czy do była wada fabryczna czy uszkodzenie przy montażu.
Więc jeżeli masz ubezpieczenie to wydaje mi się że raczej z ubezpiecznia prędzej wypłacą odszkodowanie. Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0