Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6682979 Napisano: 14.02.2020 22:38:04 w Żegnamy zmarłych
Masza86 napisał(a):

choć nie znałam Cię osobiście, to czuje że straciłam  kogoś bliskiego ....  Amif (*) emotka

tak samo czuję emotka
Spoczywaj w pokoju... będzie tu Ciebie brakować Wyświetl w wątku >>
[*] 3 Masza86, nkba, brucee

mama-l-k-m

#6682918 Napisano: 14.02.2020 19:36:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
edi999a napisał(a):

Nagroda dzienna z żywiec

i u mnie też za 12.02 Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6682562 Napisano: 13.02.2020 19:01:21 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejszy dzien. Info ze nie przyjeli mnie do pracy w urzedzie, udreka z konkursem westwing ktory sciema smierdzi, brak wygranej nawet piwa CJ zaj...tym wg mnie oczywiscie filmikiem, i rozlana w calej kuchnii, w szgkach itd galaretka przez pekniete naczynie szklane.

chyba coś jest w pogodzie ponieważ mam dziś też dzień z przebojami emotka

Będąc w Lidlu na zakupach, śmietana zalała mi zakupy i jeszcze z córką się nią ubrudziłyśmy. Po obiedzie trzymałam pokrywkę od garnka w ręce aby wsadzić do zmywarki. Nie wiem jak, ale wyleciała mi z rąk i roztrzaskała się w drobny mak - całe szczęście dzieci siedziały przy stole.
Syn jutro ma urodziny i szykuję mu imprezkę a oni zamiast pomagać to nakręceni chodzą i utrudniają mi wszystko.
I jeszcze pewna usługa miała kosztować 500-600 zł a jak zostało wykonane to wyszło - 1600 zł. Niestety jest w tym moja wina ponieważ nie zajęłam się tym osobiście, tylko zaufałam innej osobie (bo też wykonywała dla siebie tą usługę) i teraz nie mogę mieć do nikogo pretensji, tylko do siebie że nie sprawdziłam. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6682424 Napisano: 13.02.2020 13:04:47 w Wkurza mnie...
takaja86 napisał(a):

Wkurza mnie że im bardziej się staram w captain Jack tym gorzej na tym wychodzę chyba czas odpuścić. W ubiegłym tygodniu wysłałam 4 filmiki było wszystko kostium tekst nawet scenografia A wygrał tylko jeden (zapas piwa) i to według mnie najgorszy filmik i który zajął najmniej czasu za to był wysłany w ostatni dzień A poprzednie w połowie tygodnia już zaczynam myśleć że oglądają tylko te z końcówki tygodnia ech życie 

u mnie zapas piwa za zdjęcie z środy. Z wcześniejszych etapów też zapasy wygrane za zgłoszenia z tygodnia - więc patrzą na wszystkie zgłoszenia i pewnie mają ich ogrom emotka
Ja stawiam na jakość nie ilość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6682419 Napisano: 13.02.2020 12:33:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

mama-l-k-m

#6682287 Napisano: 13.02.2020 09:21:47 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

PYTANIE: czy wam dobrze działa strona ekonkursy?
strasznie długo się ładuje, żeby wejść gdziekolwiek, a przed momentem wyszło mi że mam 2
wiadomości i 4 powiadomienia, a jak się załadowało, to nie było nic emotka

inne strony ładują się normalnie, tylko ekonki źle

też długo ładuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mama-l-k-m

#6682248 Napisano: 13.02.2020 07:32:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
13 bądź dla mnie bardzo szczęśliwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6682216 Napisano: 12.02.2020 21:38:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z Develey "Potrójne wygrywanie" emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

mama-l-k-m

#6681767 Napisano: 11.02.2020 14:58:49 w Wkurza mnie...
ewelcia753 napisał(a):

Wkurza mnie jeszcze, że osiadłam na laurach i nic nie próbuje zmienić w swoim życiu emotka

też czasami mnie to wkurza - gdzie ta ja która mogła góry przenosić a teraz cieszy się kiedy prześpi całą noc i ani razu nie usłyszy "mama" emotka
Ale powtarzam sobie że teraz delektuję się tą chwilą, tą stabilizacją a jak mi się już to znudzi to znowu na szczyty będę się małymi krokami wspinać emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, 29renata 0

mama-l-k-m

#6681322 Napisano: 10.02.2020 09:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

misiapysiamisia napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja bardzo często - tylko jednym paragonem, co uważam za totalny bezsens.  emotka

Dlaczego bezsens, ja uważam, że jak mam wygrać to wygram jednym emotka

dokładnie  emotka
W Develey trafiłam 1000 zł a zgłosiłam tylko 1 paragon.
A moja sąsiadka w zeszłym tygodniu trafiła główną w Kinder Time a miała tylko 1 los bo zgłosiła 5 paragonów kinder - więc można - nie trzeba grać setkami paragonów emotka

Tylko że ja tyle szczęścia nie mam, niestety emotka . Drzewniej bywało, a jakże emotka , kiedyś lodóweczkę z Balcerzaka jednym ustrzeliłam, lecz tutaj - jak widzę - kiepściutko z moim pechem.  emotka

Niech żywi nie tracą nadziei emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6681319 Napisano: 10.02.2020 09:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiapysiamisia napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja bardzo często - tylko jednym paragonem, co uważam za totalny bezsens.  emotka

Dlaczego bezsens, ja uważam, że jak mam wygrać to wygram jednym emotka

dokładnie emotka
W Develey trafiłam 1000 zł a zgłosiłam tylko 1 paragon.
A moja sąsiadka w zeszłym tygodniu trafiła główną w Kinder Time a miała tylko 1 los bo zgłosiła 5 paragonów kinder - więc można - nie trzeba grać setkami paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6680974 Napisano: 08.02.2020 08:24:04 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Jednak Wy zdajecie sobie sprawę z wpływu tych urządzeń na swoje dzieci i ograniczacie im kontakt.
 A nie każdy to widzi i zdaje sobie sprawę z zagrożeń. 

Ale wiesz jak my odstajemy od społeczeństwa emotka
Wczoraj byłam z synem zdjąć szwy u chirurga ale reszta ekipy ze mną, prowadziliśmy luźną rozmowę - inne dzieci w telefonach rodziców. Rodzicie tych dzieci na nas patrzyli i tak przez chwilę mi przeszło czy patrzą bo potrafię rozmawiać z dziećmi czy patrzą że nie ma żadne telefonu/tabletu w ręce emotka
Dla mnie jako matki  najważniejsze jest w tym momencie dać dziecku poznać świat i aby sobie znalazło zainteresowania. Do niczego nie zmuszam - tańce zachwycały przez 1,5 mc ale mieli instruktorkę bardzo wymagającą która średniego syna mi zniechęciła, starszy chwilę pochodził sam ale też zrezygnował gdzie on uwielbia tańczyć - jak będą chcieli wrócą emotka
Teraz chodzą na zajęcia plastyczne i wczoraj wrócili jak na skrzydłach po nich, jutro jadą z tatą na narty, popołudniu mają bal karnawałowy emotka
Basen, rower to ich świat.
Ale niestety widzę że robi się przepaść pomiędzy starszym a innymi dziećmi bo ma inne zainteresowania - nie opowiada w przedszkolu że przeszedł na kolejny poziom w tej i tej grze, nie mamy konsoli choć to jego marzenie.
Ogólnie nie jestem na nie, ale staram się to odwlec w czasie ponieważ mam w domu charakterną 2,5 letnią córkę która to co oni robią to i ona musi. 
Teraz mam problem z TV. Bo chłopcy przyjdą z przedszkola, zjedzą obiad i oglądają 30-40min TV - oczywiście ona z nimi, potem wieczorem o 19 - 30 min  - ona z nimi. Jak ich nie ma to potrafi sobie włączyć TV i się kłóci że jej wyłączam. Wiadomo są dni że nawet 120 min oglądają ale nie ciągiem. Wolę ich zabrać do kina bo jest rodzinne wyjście, nowa bajka. Ale oni z racji wieku już mogą oglądać więcej niż 30 min a dla jej dobra więcej nie jest wskazane emotka
Trudno pogodzić czasami co jest wskazane z życiem ale na ile umiem to się staram emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6680909 Napisano: 07.02.2020 19:35:27 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

ARTYKUŁ DLA RODZICÓW, KTÓRZY MAJĄ DZIECI "PRZYKLEJONE" DO TABLETÓW I SMARTFONÓW
https://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,25650213,dzieci-w-cyfrowym-nalogu-juz-dwulatki-wola-tablet-od-matki.html?fbclid=IwAR3J1opSRPlmUU81lxoqAeKTgImq5Idq-8Ey5nLwdU8CTEWatN1Rv8-_IgA

Warto przeczytać. 
Sama znam dwójkę dzieci, co mają problem z mówieniem właśnie przez telefony i tablety. 
Pamiętam, jak kilka lat temu ich mamusia była dumna i cieszyła się, że jej 2-letni synek tak dobrze opanował telefon, że potrafi sam sobie włączyć gierkę.
Tiaaa... tylko, że obecnie synek ma 5 lat i jeśli nie dostanie tabletu lub telefonu to wpada w histerię, wrzeszczy, tupie, szczypie, bije itp. 
A ona lata po lekarzach, bo mały ma problemy z mową. Jak na pięciolatka niewiele mówi, ogląda angielskie bajki to prędzej złapie słówka w tym języku, niż po polsku.
Starszy ma 9 lat i też dziwnie mówi. 

Mój najstarszy syn (za chwile lat 7) dostaje telefon co drugi dzień na 20 min. Ma bardzo bogate słownictwo, jest wrażliwym chłopcem i niestety otoczenie go trochę nie rozumie przez co czasami mamy schody z dziećmi które codziennie mają nielimitowany czas na tablety, konsole, telefony emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, ziolko 0

mama-l-k-m

#6680559 Napisano: 06.02.2020 15:32:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marfiusza napisał(a):

Ani Karaibów, ani Instaxa, ani nawet piwa...

u mnie to samo ale z drugiej strony to było moje najsłabsze zdjęcie w tym konkursie więc na cuda nie liczyłam emotka
Bardziej smutno że Smolar nie docenił mojego jedynego zgłoszenia na sensodyne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6679690 Napisano: 04.02.2020 06:00:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szok emotka
Luty rozpoczynam wygraną w loterii Oreo - hulajnoga z kaskiem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6678468 Napisano: 30.01.2020 12:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Z tym smykiem to jakiś żart? Właśnie dostałam maila, ze przesłane bilety są ważne nie do października a do 17.02....

od 17.02.2020 Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mama-l-k-m

#6678185 Napisano: 29.01.2020 14:14:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

mama-l-k-m

#6678122 Napisano: 29.01.2020 12:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkę emotka

Siostra 1 paragonem trafiła 100 zł  bo jej mówiłam że jak kupi coś z Milki to poproszę fotkę paragonu albo sama niech zagra i zagrała emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6677897 Napisano: 28.01.2020 17:01:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

Jestem laureatką rezerwową na czapkę z Tigera.To już moja druga wygrana w loteriach Smolara w tym miesiącu i roku zarazem.Oprócz tego 8 zł w Kaskadzie przez internet emotka

u mnie też rezerwa czapki emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6677739 Napisano: 28.01.2020 09:30:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD - karty z Lion  Wyświetl w wątku >>
0 0