Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoczywaj w pokoju... będzie tu Ciebie brakować Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będąc w Lidlu na zakupach, śmietana zalała mi zakupy i jeszcze z córką się nią ubrudziłyśmy. Po obiedzie trzymałam pokrywkę od garnka w ręce aby wsadzić do zmywarki. Nie wiem jak, ale wyleciała mi z rąk i roztrzaskała się w drobny mak - całe szczęście dzieci siedziały przy stole.
Syn jutro ma urodziny i szykuję mu imprezkę a oni zamiast pomagać to nakręceni chodzą i utrudniają mi wszystko.
I jeszcze pewna usługa miała kosztować 500-600 zł a jak zostało wykonane to wyszło - 1600 zł. Niestety jest w tym moja wina ponieważ nie zajęłam się tym osobiście, tylko zaufałam innej osobie (bo też wykonywała dla siebie tą usługę) i teraz nie mogę mieć do nikogo pretensji, tylko do siebie że nie sprawdziłam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja stawiam na jakość nie ilość Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale powtarzam sobie że teraz delektuję się tą chwilą, tą stabilizacją a jak mi się już to znudzi to znowu na szczyty będę się małymi krokami wspinać Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Develey trafiłam 1000 zł a zgłosiłam tylko 1 paragon.
A moja sąsiadka w zeszłym tygodniu trafiła główną w Kinder Time a miała tylko 1 los bo zgłosiła 5 paragonów kinder - więc można - nie trzeba grać setkami paragonów Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj byłam z synem zdjąć szwy u chirurga ale reszta ekipy ze mną, prowadziliśmy luźną rozmowę - inne dzieci w telefonach rodziców. Rodzicie tych dzieci na nas patrzyli i tak przez chwilę mi przeszło czy patrzą bo potrafię rozmawiać z dziećmi czy patrzą że nie ma żadne telefonu/tabletu w ręce
Dla mnie jako matki najważniejsze jest w tym momencie dać dziecku poznać świat i aby sobie znalazło zainteresowania. Do niczego nie zmuszam - tańce zachwycały przez 1,5 mc ale mieli instruktorkę bardzo wymagającą która średniego syna mi zniechęciła, starszy chwilę pochodził sam ale też zrezygnował gdzie on uwielbia tańczyć - jak będą chcieli wrócą
Teraz chodzą na zajęcia plastyczne i wczoraj wrócili jak na skrzydłach po nich, jutro jadą z tatą na narty, popołudniu mają bal karnawałowy
Basen, rower to ich świat.
Ale niestety widzę że robi się przepaść pomiędzy starszym a innymi dziećmi bo ma inne zainteresowania - nie opowiada w przedszkolu że przeszedł na kolejny poziom w tej i tej grze, nie mamy konsoli choć to jego marzenie.
Ogólnie nie jestem na nie, ale staram się to odwlec w czasie ponieważ mam w domu charakterną 2,5 letnią córkę która to co oni robią to i ona musi.
Teraz mam problem z TV. Bo chłopcy przyjdą z przedszkola, zjedzą obiad i oglądają 30-40min TV - oczywiście ona z nimi, potem wieczorem o 19 - 30 min - ona z nimi. Jak ich nie ma to potrafi sobie włączyć TV i się kłóci że jej wyłączam. Wiadomo są dni że nawet 120 min oglądają ale nie ciągiem. Wolę ich zabrać do kina bo jest rodzinne wyjście, nowa bajka. Ale oni z racji wieku już mogą oglądać więcej niż 30 min a dla jej dobra więcej nie jest wskazane
Trudno pogodzić czasami co jest wskazane z życiem ale na ile umiem to się staram Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardziej smutno że Smolar nie docenił mojego jedynego zgłoszenia na sensodyne... Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Luty rozpoczynam wygraną w loterii Oreo - hulajnoga z kaskiem Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028