Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uzyskujesz prawo do nagrody – karty przedpłaconej.
Za 17.03
Moja pierwsza wygrana w tym miesiącu - cieszy tak bardzo Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja znajoma jest nauczycielką języka niemieckiego i robi lekcje na żywo - w domu, potem do tego jest zadanie i mają jej odsyłać na @ odpowiedzi - zdjęcia z zeszytów i ćwiczeń, będą też się nagrywać i wysyłać odpowiedzi mówione. Ustaliła z rodzicami, że wszyscy mają dostęp i każdy się cieszy, że tak podeszła do tematu.
Sąsiad chodzi do innej szkoły to wczoraj 3x2h siedział przy nauce, sąsiadka załamana bo tyle czasu przed komputerem Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czwartek dochodziły. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma limitu znaków. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy działa Wam formularz bo ja od 4h nie umiem wysłać zgłoszenia z 2 przeglądarek Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie umiem wysłać zgłoszenia : Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do wirusa podchodzę z dystansem - mam zapasy w domu zawsze, bo miałam raz sytuację w życiu, kiedy to byłam zależna od innych,aby mi zrobili zakupy.
Gdybym musiała przechodzić w domu z rodziną kwarantanne - z głodu nie umrzemy - bo z mąki zawsze chleb lub bułki upiekę ale wolałabym się w takiej sytuacji nie znaleźć. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aktualnie syn często je używa do zabawy samochodami Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://allegro.p...-dict43-hou-1-2-0205
i mówiła że mieli kawę i herbatę w termosach oraz blachę ciasta z cukierni. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W obliczu smutku po stracie Amif, tyle dobrych ludzi o gorących sercach chce dać coś od siebie.
Oczywiście również się dokładam. Wyświetl w wątku >>