Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nareszcie! Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś z Was też miał takie problemy z nagrodami z Mamo to ja? Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba im wysłać zdjęcia? bez sensu ;/ Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja własnie wypełniłam tę ankietę (to był dzwonek ) i dostałam 127 pkt. Ale trzeba było oglądać reklamy TV... 20 minut to wypełnianie trwało Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to maleństwo! na sałatkę dla jednej osoby ;/ Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbki J&J Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ani ja
Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za wypełnienie ankiety aktywność w internecie. Chcemy zaprosić Ciebie do wyjątkowej akcji i testowania nowego serwisu internetowego. Pracujemy nad przygotowaniem ciekawej kampanii i dołożymy wszelkich starań, aby była ona dla Ciebie dobrą zabawą i dawała okazję do zdobycia wielu interesujących nagród.
Kampania ruszy na początku września, zostaniesz poinformowany o tym mailowo. Zapraszamy!
Pozdrawiam,
Kasia
http://www.streetcom.pl Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups ;/ wybacz więc za mój komentarz.... masz rację baaaaardzo drogie... tym bardziej próbuj zwrócić
Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wybacz, ale albo się kupuje dobre i polskie albo tanie i chińskie. Tak jest z większością towarów.
Spróbuj oddać. Chyba przyjmują zwroty?
Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko Ty
ja też mam problem... Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, ja tez tak pisałam, ale się zastanawiam, czy dobrze robiłam... Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy jedna rozmowa z kilkoma osobami to nadal jedna rozmowa i jeden raport? czy mam to jakoś podzielić? Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zalezy od sklepu. U nas też kiedyś dawali (ale wtedy nie robiłam dużych zakupów, tylko widziałam, jak inne klientki dostają. A gdy urodziłam dziecko i zaczęłam wydawać tam jednorazowo ok.150-200zł na zakupy, to skończyły się ich prezenty... nawet próbek nie dają. Wyświetl w wątku >>
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie można. To kwestia ich zabezpieczeń. Moim zdaniem bardzo dobrze. Wylogowuje Cię z systemu po jakimś czasie bezczynności, tak samo jak z konta bankowego. Wyświetl w wątku >>