Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

doo

#6738763 Napisano: 23.10.2020 23:37:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

paula3010 napisał(a):

A długo czekaliście na te ręczniki z Reginy ? Bo ja wysłałam na Męża właśnie te 4 x 8 rolek już bardzo dawno temu i nie przyszły jeszcze. 

ja walczę od 28.09 
13.10 miało dotrzeć dzwonię do nich Pani sprawdza i mówi że z żadnego podanego przeze mnie maila nie przyszło zgłoszenie. wysłałam reklamację i dalej czekam

Miałam identyczną sytuację – po 10 dniach, kiedy powinni byli przysłać ręczniki, napisałam reklamację i dowiedziałam się, że z mojego maila nie mają żadnego zgłoszenia, pomimo że na stronie wyświetlił się napis, że dziękują za udział w promocji. Te reklamacje to był zwykły mail, w którego załączniku przesłałam te same, wcześniej już zgłoszone w formularzu na stronie zdjęcia paragonów. A oni mi odpisali bym spróbowała jeszcze raz wysłać zgłoszenie przez formularz, co okazało się niemożliwe, bo przecież jedna osoba (konto) może otrzymać jeden zestaw ręczników. Odpuściłam sobie i nagle, niespodziewanie dzisiaj, po bardzo długim czasie zadzwonił ktoś od nich, spytał o adres i powiedział, że właśnie wysyła ręczniki. W takim razie bądźcie dobrej myśli. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

doo

doo

doo

#6735333 Napisano: 11.10.2020 20:49:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Haribo jest tak, że paragon z dzisiejszą datą można zgłaszać do jutra? Mógłby ktoś potwierdzić, co na ten temat jest napisane w regulaminie? Albo podesłać cały regulamin, bo mi się nie otwiera? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#6732267 Napisano: 28.09.2020 22:37:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimoza39 napisał(a):

Czy w loterii Nestle graj o kamerę GoPro biorą udział batony Nestle czy tylko płatki >

W tej loterii tylko płatki Wyświetl w wątku >>
0 0