Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrs-mg
Postów 51
Data rejestracji 03.07.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 5000 zł na konto
- voucher na 2500zł do LOTu
- hulajnoga elektryczna
- voucher na zegarek od Tic Taca
- walizka podróżna Ochnik
- voucher do New Balance
Nie ma tego dużo, ale cieszą szczególnie 2 pierwsze punkty - większość z tego przeznaczę na podróż w tym roku Wyświetl w wątku >>
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dostałam jeszcze hulajnogi, więc dopuszczam możliwość, że i tak przyjdzie model w granicach pierwszej ceny, ale ten zapis w regulaminie trochę mnie zmartwił, bo różnica w wartości jest jednak spora. Czy organizator może w ogóle coś takiego zrobić? Wyświetl w wątku >>
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Star Wars super! Wyświetl w wątku >>
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostałe wybory trochę takie na chybił trafił i jednak ich nie rozumiem.
Ale to tylko pokazuje, że naprawdę warto grać, bo KAŻDY może wygrać Wyświetl w wątku >>
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekamy na główne
(tzn. ja czekam tylko z ciekawości, bo u mnie wpadła 100) Wyświetl w wątku >>
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrs-mg
Postów 51
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o wkładanie zwierząt do zmywarki, to też mi się to szalenie nie podoba, ale nie to teraz oceniam.
Tak więc, raz jeszcze powtórzę - jak dla mnie akurat ten konkurs nie stoi na najwyższym poziomie. Są fajne zdjęcia i są bardzo przeciętne (a nawet słabe w moim odczuciu), w porównaniu z innymi konkursami fotograficznymi, tym razem wygrało dużo normalnych zdjęć - normalnych w sensie wykonania, techniki i poziomu. Wyświetl w wątku >>