Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
danae
Postów 108
Data rejestracji 28.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tonyclayton - mi robią dobrze na niedobory żelaza. Na oczy już nie muszą. Wyświetl w wątku >>
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zeżarłam pół kilo płatków, a kodu jak nie widziałam, tak nie widzę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w kwestii takich konkursów bardziej szkolnych to ja byłam z frakcji plastycznej! Do dziś nie wiem jakim cudem ktokolwiek docenił te bohomazy, ale najwyraźniej miały w sobie to coś. Ciekawe ile to byłoby dzisiaj warte . Raz chyba nawet będąc na jakimś wywczasie (wiadomo, widmo wygranej nie śpi) wygrałam w konkursie zestaw do rysowania węglem. Z tego co pamiętam rodzice nie byli szczególnie szczęśliwi, nie mam pojęcia dlaczego - ale to była chyba moja pierwsza wygrana Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
danae
Postów 108
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przygodę z konkursami zaczynałam dość dawno temu - pewnie gdzieś w 2005 - kiedy wysyłaliśmy nałogowo ze znajomymi prośby o darmowe naklejki i katalogi. Czego się za dzieciaka z nudów nie robiło... nieco później zaczęłam wysyłać zgłoszenia na konkursy, w których można było już wygrać coś sensownego. Potem była przerwa na studia i równoległą pracę, więc i czasu było nieco mniej na różne konkursowe zajęcia. Wróciłam do grania niecałe dwa lata temu, najpierw z pewną taką nieśmiałością... A tak serio to sympatię do brania udziału w konkursach mam chyba w genach po własnej rodzicielce, bo całe moje dzieciństwo wysyłałyśmy różne etykiety i kartki na konkursy z gazet do dziś nawet pamiętam taki żółty kubek, który nam przysłali z Herbapolu
Za to chyba nigdy nie wygrałam niczego w konkursie promocyjnym, taka ciekawostka Wyświetl w wątku >>