Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rare85

rare85

#6848464 Napisano: 08.03.2022 10:04:01 w SZUKAM....
budryska napisał(a):

rare85 napisał(a):

Może ktoś podpowie/doradzi. Szukam zestawu obiadowego 18 elementów. Okrągłego, raczej klasycznego, czyli biel, może być z ozdobami. ALE - żeby talerz duży był rzeczywiście duży, czyli powyżej 25 cm, a głęboki, naprawdę głęboki, bo się rozglądam i to wszystko takie płytkie i jakieś małe. A deserowy też raczej ze 20 cm. Podsumowując - zestaw okrągły biały i o dużych wymiarach emotka Jakiej firmy szukać?

Doskonale Cię rozumiem, też szukałam w zeszłym roku fajnego zestawu i denerwowały mnie te płytkie "głębokie' talerze. I mała talerzyki tej samej wielkości co talerzyki pod filiżanki emotka
W końcu znalazłam z firmy Lubiana. Najpierw obejrzalam dokładnie w sklepie, czy mi pasują  emotka A potem sobie zamówiłam. Magnolia - o ile dobrze pamiętam nazwę. 

Dziękuję bardzo za rady i polecenie emotka Talerze są piękne. W końcu duży to duży (wcale nie wielki emotka ) Dziękuję kerocna nitka310 emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6848375 Napisano: 07.03.2022 16:12:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z lekkim zrezygnowaniem, ale i z nadzieją, znowu się tu wpisuję.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6848103 Napisano: 05.03.2022 16:47:01 w SZUKAM....
budryska napisał(a):

rare85 napisał(a):

Może ktoś podpowie/doradzi. Szukam zestawu obiadowego 18 elementów. Okrągłego, raczej klasycznego, czyli biel, może być z ozdobami. ALE - żeby talerz duży był rzeczywiście duży, czyli powyżej 25 cm, a głęboki, naprawdę głęboki, bo się rozglądam i to wszystko takie płytkie i jakieś małe. A deserowy też raczej ze 20 cm. Podsumowując - zestaw okrągły biały i o dużych wymiarach emotka Jakiej firmy szukać?

Doskonale Cię rozumiem, też szukałam w zeszłym roku fajnego zestawu i denerwowały mnie te płytkie "głębokie' talerze. I mała talerzyki tej samej wielkości co talerzyki pod filiżanki emotka
W końcu znalazłam z firmy Lubiana. Najpierw obejrzalam dokładnie w sklepie, czy mi pasują  emotka A potem sobie zamówiłam. Magnolia - o ile dobrze pamiętam nazwę. 

Piękna! Coś podobnego szukam emotka A proszę napisz, te głębokie talerze 18 cm (edytuję - 600 ml to chyba całkiem spoko emotka ) to rzeczywiście są głębokie? Bo deserowe i duże wymiary idealne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6848099 Napisano: 05.03.2022 16:21:32 w SZUKAM....
Może ktoś podpowie/doradzi. Szukam zestawu obiadowego 18 elementów. Okrągłego, raczej klasycznego, czyli biel, może być z ozdobami. ALE - żeby talerz duży był rzeczywiście duży, czyli powyżej 25 cm, a głęboki, naprawdę głęboki, bo się rozglądam i to wszystko takie płytkie i jakieś małe. A deserowy też raczej ze 20 cm. Podsumowując - zestaw okrągły biały i o dużych wymiarach emotka Jakiej firmy szukać? Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6848068 Napisano: 05.03.2022 08:59:07 w SZUKAM....
byekitty napisał(a):

rare85 napisał(a):

nikos napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info: czy piniata rakieta posiada w zestawie kij i sznurek do zawieszenia ?

Nie. Są w zestawie cukierki do wypełnienia i zaczepy do tasiemki do zawieszenia.

A czy jest confetti w środku tak jak w zeszłorocznych? 

Nie ma konfetti emotka

Szkoda, to dodatkowa frajda była dla dzieci Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6848066 Napisano: 05.03.2022 08:56:03 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info: czy piniata rakieta posiada w zestawie kij i sznurek do zawieszenia ?

Nie. Są w zestawie cukierki do wypełnienia i zaczepy do tasiemki do zawieszenia.

A czy jest confetti w środku tak jak w zeszłorocznych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6847940 Napisano: 04.03.2022 14:22:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie mam już słów... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6847494 Napisano: 02.03.2022 12:12:50 w Zapowiedzi konkursów
mandarynka16 napisał(a):

rare85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://majowkazhochlandem.pl/

No i nie ma tych codziennie 15 x 500 zł.. "Tylko" ten kamper. A już chciałam biec do Żabki emotka

500 też są, tylko w loterii. Od razu sugerują, że można zgłosić jeden zakup tu i tu emotka

Aaa, nie skojarzyłam. Myślałam, że to będzie oddzielny konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6847475 Napisano: 02.03.2022 11:12:15 w Zapowiedzi konkursów
pioge7 napisał(a):

https://majowkazhochlandem.pl/

No i nie ma tych codziennie 15 x 500 zł.. "Tylko" ten kamper. A już chciałam biec do Żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6847292 Napisano: 01.03.2022 15:47:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już dwa miesiące trwa dołek konkursowy - marcu w Tobie nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

rare85

#6846666 Napisano: 25.02.2022 13:12:25 w Smolar
rare85 napisał(a):

A weryfikacja głośników z Pringles z Auchan? Ktoś dostał?

Wczoraj pytanie, dziś odpowiedź - właśnie dostałam maila z weryfikacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6846574 Napisano: 24.02.2022 18:53:06 w Smolar
A weryfikacja głośników z Pringles z Auchan? Ktoś dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6846518 Napisano: 24.02.2022 14:06:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A u mnie nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6846354 Napisano: 23.02.2022 22:41:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Pomijając, że konkursowicz nie zrobi takich zakupów na jednym paragonie

emotka No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉

Raczej realistka emotka Pamiętam jak z rok temu za bon robiłam zakupy konkursowe w ITM. Sporo produktów konkursowych, a za mną Pan, że on na konkursy to oddzielnie na paragony bierze. Ja zaskoczona, że "nakrył" mnie konkursowicz, odpowiedziałam, że takiego szczęścia nie mam, więc bez różnicy. Hm, może wtedy jakąś klątwę na siebie rzuciłam emotka emotka Choć z cichą nadzieją, że do czasu... emotka

Pewnie przebierał nogami i modlił się, byś zostawiła paragon w kasie. W głowie układał już zgłoszenia... A na koniec przyprawiłaś go o palpitacje serca, kiedy paragon zabrałaś ze sobą emotka

Gorzej, byłam tak miła, że przepuściłam go w kolejce emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6846329 Napisano: 23.02.2022 19:07:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

emotka No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉

Raczej realistka emotka Pamiętam jak z rok temu za bon robiłam zakupy konkursowe w ITM. Sporo produktów konkursowych, a za mną Pan, że on na konkursy to oddzielnie na paragony bierze. Ja zaskoczona, że "nakrył" mnie konkursowicz, odpowiedziałam, że takiego szczęścia nie mam, więc bez różnicy. Hm, może wtedy jakąś klątwę na siebie rzuciłam emotka emotka Choć z cichą nadzieją, że do czasu... emotka

A mnie zaskoczyło to, że się tłumaczył, czemu rozdziela zakupy na osobne paragony emotka Zerknęłaś, co kupował? emotka

Nie, że się tłumaczył, po prostu zagadał i raczej życzliwie "radził" emotka Tak, zerknęłam - miał Almette, ale tylko 2 sztuki, więc może codziennie po nie przychodził emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

rare85

#6846319 Napisano: 23.02.2022 18:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

emotka
No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉

Raczej realistka emotka Pamiętam jak z rok temu za bon robiłam zakupy konkursowe w ITM. Sporo produktów konkursowych, a za mną Pan, że on na konkursy to oddzielnie na paragony bierze. Ja zaskoczona, że "nakrył" mnie konkursowicz, odpowiedziałam, że takiego szczęścia nie mam, więc bez różnicy. Hm, może wtedy jakąś klątwę na siebie rzuciłam emotka emotka Choć z cichą nadzieją, że do czasu... emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

rare85

#6846309 Napisano: 23.02.2022 17:26:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A dokładniej to o zakupy e-konkursowiczów.Jakby ktoś z Nas wymienił swoje:- Cola- Lays
- Cheetos
- Star
- Grześki
- Merci
- Lindor
- Princessa
- Nestle
- Milka 
itp
I najlepiej jeszcze suma na paragonie 99,01

Ale tam... W mojej Biedronce nawet nie ma Cheetos... Ani Star. W loteriach nie biorę udziału, Lay's są drogie (kupuję małe paczki w osiedlowym). Więc nawet jeśli jakimś cudem wygram, to w życiu nie zauważycie, że to swój człowiek 🤣

emotka
No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6846069 Napisano: 22.02.2022 12:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

U mnie nie było wczoraj tego Persila . Ceny po 29.90 i odbierałam silan , bo k2 tez niecałe 5 zl

Też myślałam, że tak wezmę, bo mały Persil jak na złość 4,98 emotka
Ale weszłam na dział chemii i tam było go całkiem sporo, a na wystawce z promocjami i info o konkursie zaraz po wejściu na sklep nie było go wcale.  Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6846049 Napisano: 22.02.2022 11:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs "Sposób na udane pranie" Auchan - "każdy jednorazowy zakup za minimum 35,00 zł dowolnych produktów spośród następujących marek: Persil, Silan, K2r" - czy jak Persil jest teraz w promocji za 36 z groszami to wystarczy jeden produkt? Czy trzeba minimum dwa?  Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6845877 Napisano: 21.02.2022 14:48:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300 zł z Hortex z pierwszego dnia loterii emotka Mail z weryfikacją był na początku lutego. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0