Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kawazczekolada

kawazczekolada

#6523690 Napisano: 29.08.2018 18:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lego mi zaakceptowalo creatora. Wszystko sie wyjasnilo Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

kawazczekolada

#6523682 Napisano: 29.08.2018 17:55:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

bruce napisał(a):

brzozak napisał(a):

brzozak] Czy brał ktoś udział w konkursie "I ja zostanę weterynarzem" prowadzonym w Carrefour? Jak zaznaczę moje miasto to mi tylko Tesco pokazuje, czy tylko ja tak mam? To przecież w Carrefour miał być ten konkurs emotka

plakaty się różnią. Przyjrzyj się dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kawazczekolada

#6523678 Napisano: 29.08.2018 17:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

brzozak napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "I ja zostanę weterynarzem" prowadzonym w Carrefour? Jak zaznaczę moje miasto to mi tylko Tesco pokazuje, czy tylko ja tak mam? To przecież w Carrefour miał być ten konkurs emotka

emotka To musi być pomyłka, w Tesco jest w bazie jako: "I ja zostanę sportowcem", chociaż, kiedy wpisałam w wyszukiwarce: "I ja zostanę...", pojawiły się oba (w Tesco i w C4) i … oba mają ten sam plakat reklamowy.  emotka

w regulaminie jest lista carrefour które biorą udział w konkursie I Ty zostaniesz... weterynarzem

https://konkursy....es/regulamin_951.pdf Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kawazczekolada

#6523580 Napisano: 29.08.2018 14:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy działają Wam te ludziki z konkursu Auchan? Bo dziś nie mogę nimi sterować, a przyciskam te wyznaczone klawisze "a,z".

Mi od samego początku ludziki nie chciały chodzić emotka

działają bez problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523460 Napisano: 29.08.2018 10:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być

creatory cofają

a dlaczego?

ich się spytaj... ja miałam na paragonie napisane creator 2018 i nie zaliczyli paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523456 Napisano: 29.08.2018 10:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być

creatory cofają Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523453 Napisano: 29.08.2018 10:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki

Kup dowolny zestaw LEGO - moim zdaniem powinni zaliczać skoro nie ma wyszczególnione które zestawy wchodzą do zestawu. Jest napisany ewidentnie DOWOLNY... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523443 Napisano: 29.08.2018 10:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

margobb napisał(a):

olunka napisał(a):

Kiedy wysylalas zgloszenie? Pytam, bo wyslalam 27.08 i zastanawiam sie czy do mnie tez napiszą emotka  

a może to ma być zestaw (w sensie zestaw klocków)? 

ja wysłałam 1 czy 2 dnia i miałam paragon opisany creator 2018 i też mi nie zaliczyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523048 Napisano: 28.08.2018 13:06:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka

napisałam im że nie ode mnie zależy jak sklepy drukują na paragonie nazwy. I ze jeżeli wymagają konkretów to powinni poinfomrować o tym sklepy 

Dziadostwo moim zdaniem i tyle emotka

Nawet juz nie probuje kupowac kolejnych... szkoda czasu Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

kawazczekolada

#6523039 Napisano: 28.08.2018 12:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka

napisałam im że nie ode mnie zależy jak sklepy drukują na paragonie nazwy. I ze jeżeli wymagają konkretów to powinni poinfomrować o tym sklepy  Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6523027 Napisano: 28.08.2018 12:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kamaa18 napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523017 Napisano: 28.08.2018 12:17:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamaa18 napisał(a):

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże) Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6523011 Napisano: 28.08.2018 12:08:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6522989 Napisano: 28.08.2018 11:43:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to czas trochę z Wami ponarzekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6522986 Napisano: 28.08.2018 11:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

kreatia napisał(a):

loser9 napisał(a):

Czy spotkaliście na forum osobę która chwaliła się ze wygrała cokolwiek w loterii Żywiec ustaw sobie ż ? emotka  

A znasz kogoś, kto wygrał szóstkę w totka? emotka

Ja znam emotka 6 mln chłopak wygrał w 2007 r emotka parę domów ode mnie mieszka

Z mężem mamy znajomego co trafił szóstkę. Zainwestował w hotel i nawet fajnie mu się żyje. Mi też pewnie fajnie żyłoby się z tyloma milionami na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

kawazczekolada

#6522378 Napisano: 26.08.2018 15:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak nie chcecie robić zakupów w Biedrze to na aliexpress jest już lisek emotka
https://pl.aliexp...4449ab8fdda4cb0bbe50 Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6522226 Napisano: 25.08.2018 16:41:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Słuchajcie, taka sytuacja. Konkurs Mustela na Fb: https://www.e-kon...kacje-z-mustela.html . Wygrywa Pani, której zgłoszenie jest niezgodne z regulaminem (powinno mieć do 300znaków, ma powyżej). Rozpoczyna się słuszna gówienkoburza. Organizator pisze, że bez spacji jest 299znaków, co nie spotyka się z zadowoleniem uczestników. Wymiana argumentów, etc. W tym momencie brak posta z wynikami, z konkursem, wszystkie ślady zatarte. Co można zrobić w takiej sytuacji? Gdzie to zgłosić? W ogóle:warto? 

W takich sytuacjach od razu trzeba robić skrina, teraz to już po ptokach - chyba, że znajdziesz kogoś, kto skrina zrobił. Napisać można do sponsora, ale skoro wyniki zniknęły, nie ma się na co powołać.

jest post z wynikami... https://web.faceb...&_rdc=1&_rdr jest post z wynikami. Regulaminu jednak nie znam bo nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6522214 Napisano: 25.08.2018 16:23:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
bc142 napisał(a):

loser9 napisał(a):

No , zobaczcie ile zgłoszeń a kto wygrał rower. Dodali 4 dni temu zdjęcie jak 3 jedzą lody , brak ciekawego opisu. I bum. Jest rower  emotka
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wakacje-z-cukiernia-sowa-i-plumbike.html

nie brałam udziału w tym konkursie  uważam. że zdjęcie.jest najfajniejsze od muchówki a nie przekombinowana to taka konkursowicza

to był konkurs zdjęciowy. Może następnym razem bardziej przyłóż się do zdjęcia do wygrasz. Jury wybrało to zdjęcie, inne jury wybrałoby pewnie co innego. Zazdrość to podła cecha... A zdjęcie jest bardzo fajne, naturalne, rodzinne. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kawazczekolada

#6522154 Napisano: 25.08.2018 11:18:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

Na konkurs lego wyprawka co wychodzi najtaniej? 

nie ma tak na prawdę listy co oni uważają za zestaw. Jeżeli może być ludzik w torebce to 11,99 jeżeli nie to ok 20 zł najmniejszy zestaw Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6521916 Napisano: 24.08.2018 12:47:04 w Paragony na trwające konkursy
Kto mi kupi intermarche pudliszki? Przelew lub paragon np tesco? C4? Biedronka? Wyświetl w wątku >>
0 0