Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kawazczekolada

kawazczekolada

#6533591 Napisano: 01.10.2018 13:28:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

karmelowakrowka napisał(a):

Zgłoszenie do Netto właśnie zostało zaakceptowane emotka

Ja nadal czekam...

też czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533432 Napisano: 01.10.2018 08:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Mojego też nie ma.... wysłane wczoraj ok 18.

Mojego z ok 14 nie ma emotka

Ciekawe dlaczego nie dodali wszystkich zdjęć

Twojego tez nie ma? Najlepsze jest to ze kazde zdjecie na inny paragon. Paragony swieze nie uzyte wczesniej...

też nie ma,ciekawe czy dodadzą

Napisalam im juz maila...  Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

kawazczekolada

#6533429 Napisano: 01.10.2018 08:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Mojego z ok 14 nie ma emotka

Ciekawe dlaczego nie dodali wszystkich zdjęć

Twojego tez nie ma? Najlepsze jest to ze kazde zdjecie na inny paragon. Paragony swieze nie uzyte wczesniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533425 Napisano: 01.10.2018 07:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Mojego z ok 14 nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533423 Napisano: 01.10.2018 07:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emilkaczarne napisał(a):

Czy ktoś tez tak ma że w galerii netto nie ma wszystkich jego zdjęć co wysłał? Są już zdjęcia z wczoraj ale mam wrażenie że nie ma moich wszystkich...

Moje zdjęcie z wczoraj nie zostało jeszcze zaakceptowane (nie mam też maila) więc może trzeba jeszcze czekać?

Tyle ze sa juz zdjecia dodane przed polnoca... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533418 Napisano: 01.10.2018 07:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś tez tak ma że w galerii netto nie ma wszystkich jego zdjęć co wysłał? Są już zdjęcia z wczoraj ale mam wrażenie że nie ma moich wszystkich... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533296 Napisano: 30.09.2018 19:05:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie czy można wrócić do starego widoku na gmail? Miałam taką możliwość ale teraz zniknęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6533229 Napisano: 30.09.2018 13:41:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 1 paragon netto. prv z ceeną poprosze emotka Płacę od razu Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6532713 Napisano: 28.09.2018 10:23:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony netto Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6531789 Napisano: 25.09.2018 20:56:31 w Biedronka
maryam napisał(a):

scrabble napisał(a):

Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Red Bull 111 Megawatt TREKI

Zdajecie sobie sprawę, że mamy inne modele rowerów? Na plakatach były modele 2018, dostaliśmy 2019.
Chyba nie tylko ja byłam nieświadoma, patrząc po cenach i fotkach rowerów wystawionych na sprzedaż  emotka emotka emotka

Oooo sprawdzę jutro, dzięki za info emotka

Sprawdź, z tego co wiem to wszyscy je dostaliśmy emotka   Oby więcej takich niespodzianek!

Nie, osoby które wygrały wcześniej dostały model z 2018.

wygrałam w 1 etapie, 2 i 3 i mamy modele 2019 Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6531531 Napisano: 25.09.2018 08:40:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wyprawka lego 1 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6531170 Napisano: 24.09.2018 09:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

czy z konkursu NETTO dostaliście w mailu do podpisania zgoda\ę na przetwarzanie danych do odesłania? u mnie piszą że załączają a nie ma emotka

Tak dostalam Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6530968 Napisano: 23.09.2018 12:29:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Nie wiem czy lato z rafaello 3 etap już rozwiązany?
Miałem dziś sen, że trafiłem główną - może to proroczy hehe..  emotka
Kilka takich snów już miałem, łącznie z liczbami lotto.  emotka

były już maile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6530812 Napisano: 22.09.2018 13:09:11 w Czy informują/ informowali?
mksmichal napisał(a):

Czy były juz maile do zwycięzców z konkursu urodzinowego netto?

tak były wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6530753 Napisano: 22.09.2018 07:40:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odbierał ktoś kiedyś nagrodę z Topaz w sobotę? Zawsze odbierałam na tygodniu ale teraz nie mam jak... a nie wiem czy w sobotę mi wydadzą bo nie zawsze pracują kierownicy w te dni Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6530214 Napisano: 20.09.2018 12:06:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

W tegorocznym konkursie opisowym bodajże Shell był zapis, że praca musi zostać stworzona na potrzeby tego konkretnego konkursu, nie mogła być wcześniej zgłoszona do żadnego konkursu, ani nie zostanie później zgłoszona do żadnego konkursu. Dotyczyło to wszystkich prac, nie tylko zwycięskich. Mnie się podoba takie rozwiązanie emotka

na uwielbiam.pl tez w konkursach jest podobny zapis: że praca w konkursie musi być nowa i nie mogła być nigdzie publikowana wczesniej: czy to na blogu, czy w gazetach z przepisami czy na insta. Podoba mi sie ten zapis bardzo. Wyświetl w wątku >>
2 joan, nkba 0

kawazczekolada

#6530203 Napisano: 20.09.2018 11:32:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
ktosiu napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

kreatia napisał(a):

Niech każdy pilnuje swojego nosa, a nie czyichś rodzin i ich zgłoszeń konkursowych. Co to kogo obchodzi? Wypominanie kto, kiedy, jak wygrał, personalne wycieczki, są uważam nie na miejscu i wynikają z zazdrości i bólu jednej części ciała. 

Mogą się nie podobać powielane schematy, ale agencji jest mnóstwo i to, co dla nas jest oklepane, dla nich jest świeże i nowatorskie.

PS Mam ochotę na złość zazdrośnikom wygrać dwie wycieczki w jednym konkursie. W jednym etapie   emotka

Czyli ok jest fakt, że ktoś otwiera plik ze swoimi starymi, już nagrodzonymi zdjęciami, powiedzmy sprzed roku.
Przerabia napisy w programie graficznym. Wysyła na siebie, na mamę, na tatę, mimo że na zdjęciu ta sama twarz i wygrywa lepszą nagrodę, niż Ty.  Ty, która stworzyłaś nową, oryginalną pracę.
Nie no, spoko luz. Nie moje małpy…
Powodzenia w wygrywaniu dwóch wycieczek.

Pozostaje jeszcze kwestia praw autorskich... Najczęściej, gdy wygrywamy nagrodę to zrzekamy się ich na rzecz organizatora emotka

Zrzeka się prawa do tego jednego konkretnego zdjęcia... a nie do innych zdjęć.... więc z tych 20 zdjęć tylko do 1 prawa może mieć ...a nie do pozostałych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6530180 Napisano: 20.09.2018 10:37:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

Chcieliscie zeby wygrywaly proste zdjecia - w wiekszosci takie wygraly. Teraz nie podoba Wam sie ze nagrodzili zwykle prace bo... ktos wlozyl wiecej pracy i nie wygral. Nie dogodzi sie nikomu. Moze zamiast hejtowania i wyśmiewania sie z innych prac... zrobicie cos co spodoba sie jury? Moze warto dostosowac sie do jury a nie ciagle narzekac i psioczyc jakie to zle prace wygraly? Jacy Wy wszyscy jestescie pokrzywdzeni bo wygral ktos inny a nie Wy. Jestescie loza szydercow... potraficie tylko wysmiewac i hejtowac innych ludzi. Zamiast przygotowac cos innego na kolejny etap to szukacie dziury w regulaminie zeby tylko pozbawic innych nagrod. Brawo za usuwanie plagiatow ale jak ktos dodal cos zwyklego o czym tak pisaliscie to dajcie im cieszyc sie z wygranej. Tyczy sie to zarowno nagrodywymiataja, konkurdu netto czy nawet red bull. Jakby nie publikowali prac jak avanti od razu przyjemniej braloby sie udzial w konkursach. 

A Ty przygotowalaś cokolwiek nowego na pierwszy etap? Nawet tego wysyłku nie wykonałaś.
Bo widze tylko Twoje nieudolone przeróbki z innych konkursów np. z Jogobelli. Chyba, że wysłałaś coś nowego na "chomika".
A wygrałaś tylko, znaczy Twoja mama, dlatego że usuneli zdjęcia innych oszustów a Twoje "oryginalne" zdjęcie wpadło jako rezerwa.
Pewnie uwazasz, że jestes bardzo sprytna, ale popracuj troche nad PS, bo aż oczy bolą...

chomika nie mam... więc pudło emotka
Każdy kto posiada dowód osobisty ma prawo wygrać i brać udział w konkursie. emotka

Tyle, że czepiacie się jednych, że dodają ciągle podobne prace a innych nie widzicie tylko dlatego ze to Wasi znajomi emotka Można by było długo wypisywać i udowadniać te słowa, że wycinanki niektórych wam przeszkadzają a u innych akceptujecie je emotka Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6530161 Napisano: 20.09.2018 09:32:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Chcieliscie zeby wygrywaly proste zdjecia - w wiekszosci takie wygraly. Teraz nie podoba Wam sie ze nagrodzili zwykle prace bo... ktos wlozyl wiecej pracy i nie wygral. Nie dogodzi sie nikomu. Moze zamiast hejtowania i wyśmiewania sie z innych prac... zrobicie cos co spodoba sie jury? Moze warto dostosowac sie do jury a nie ciagle narzekac i psioczyc jakie to zle prace wygraly? Jacy Wy wszyscy jestescie pokrzywdzeni bo wygral ktos inny a nie Wy. Jestescie loza szydercow... potraficie tylko wysmiewac i hejtowac innych ludzi. Zamiast przygotowac cos innego na kolejny etap to szukacie dziury w regulaminie zeby tylko pozbawic innych nagrod. Brawo za usuwanie plagiatow ale jak ktos dodal cos zwyklego o czym tak pisaliscie to dajcie im cieszyc sie z wygranej. Tyczy sie to zarowno nagrodywymiataja, konkurdu netto czy nawet red bull. Jakby nie publikowali prac jak avanti od razu przyjemniej braloby sie udzial w konkursach.  Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6529894 Napisano: 19.09.2018 12:30:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
mampytanie napisał(a):

Było tyle fajnych zdjęć z psotnymi zabawami, a część, co wygrała, to zwykle nudy lub specjalnie ustawione zwierzaki do zdjęcia. Szkoda

serio uważasz że psa czy kota można ustawić do zdjęcia bez problemu? Zwierzak to nie człowiek któremu powiesz... Ej stary... wejdź na rowerek i stój nieruchomo. Zdjęcie Ci zrobię tylko do konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0