Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sasaaabp
Postów 432
Data rejestracji 08.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dorzucę do siebie, że za 1 etap dostałem zestaw gadżetów, teraz poszło kolejne zgłoszenie, może nawet mocniejsze i nic nie dostałem, jestem prawie pewny, że nie wzięli mnie nawet pod uwagę, bo już "coś" wygrałem...choć sami dali sobie furtkę, że jedna odpowiedź może zostać nagrodzona wiele razy, i pytanie, czy wysyłając kilka zgłoszeń i tak tylko można zostać tylko raz nagrodzonym?? Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
równie dobrze, mając zapis, że "jedna odpowiedź może zdobyć wiele nagród" mogli dać za jedno zgłoszenie komuś 5 głośnków i 10 zestawów, tak jakby to wyglądało na to, żeby jak najmniej odpowiedzi przeczytać...
Moim zdaniem taki zapis w regulaminie jest sprzeczny z normami i może prowadzić do wielu nadużyć, mogą dać komuś 10 nagród, a komuś żadnej...
jeśli do czwartku/piątku nic się nie wyjaśni, to na pewno do nich nie omieszkam przedzwonić, a i wystosować reklamację pisemną. Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Jeden Uczestnik za jedną przesłaną odpowiedź może wygrać wiele Nagród"
to rozumiem, że ktoś za 1 odpowiedź może dostać dwie nagrody, a ktoś np. za kilka odpowiedzi może nie dostać żadnej? mega dziwne podejście, pierwszy raz coś takiego widzę... Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno, piłki to były bramki, 1/4 info było chyba 24.06, a główna 01.07, jedna osoba tylko, to mogłoby poza forum Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba pamiętać, że tam było 3000 bonów, ale około 300 na dzień, może idą dniami albo coś.. ale to niemożliwe, że nic by się nie wygrało, jak na pewno zgłoszeń mniej niż nagród Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z drugiej strony niedawno Austria pokonała Turcję 6:1, to myślałem, że sędzia turecki będzie chciał się zemścić Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a za co można "wskoczyć" na czarną listę? Wyświetl w wątku >>
sasaaabp
Postów 432
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sasaaabp