Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika margobb

margobb

#6581782 Napisano: 19.03.2019 08:18:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony "Moja wymarzona wyprawa rowerowa" C4 - najtanszy produkt - lub wymienie na paragony z ITM, KAUFLAND  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6581421 Napisano: 18.03.2019 11:45:09 w Pomocy!!!!
monkakk napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Czy w konkursie L'Oreal C4 przychodzi Wam sms ze zgodą na przetwarzanie danych lub chociaż potwierdzenie zgłoszenia?

w zeszłym tygodniu przyszło potwierdzenie ale z opóźnieniem - chyba godzinnym

No to u mnie minęło ponad 2 godziny ;/

Po przesłaniu zgłoszenia Uczestnik otrzyma od Organizatora wiadomość tekstową(SMS) z pytaniem o zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Regulaminem w celach
związanych z realizacją Konkursu, na którą w celu wzięcia udziału w Konkursie należy odpowiedzieć
wiadomością tekstową (SMS) o treści LOREAL.ZGODA.
Powinien przyjść sms dot. zgody.

Powinien, ale np. w Garnierze, też był zapis o podobnym sms-ie ze zgodą, który też nie przychodził. Żadnej zwrotki, żadnej prośby o zgodę. Nie wiem na ile jest to pozostałość po porzednich konkursach, ale jakakolwiek zwrotka by się przydała ;/

Wysylalam 15 marca - dostałam od razu zwrotke.  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6581345 Napisano: 18.03.2019 07:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Nie ma wątku o regulaminach konkursów więc nie wiem gdzie go wkleić.Więc tak Caliliope wytyka mi że że mi coś nie pasowało w regulaminie i nie przelałem jej pieniędzy;
Wypowiedżcie się tylko czy ja mogłem wziąść udział  w konkursie in post love?OTO CZĘŚĆ REGULAMINU.

10.2 Uczestnik, który chce wziąć udział w loterii, powinien dokonać zgłoszenia za
pośrednictwem umieszczonego na stronie internetowej loterii formularza zgłoszeniowego
poprzez podanie następujących danych i oświadczeń:
a) obowiązkowe dane i oświadczenia uczestnika loterii (obligatoryjne):

-imię uczestnika,
-numer telefonu uczestnika (na który były wysyłane przez InPost sms-y dotyczące
statusu przesyłki),
-adres e-mail uczestnika,
cztery ostatnie cyfry numeru nadawczego przesyłki wskazane na etykiecie,
-zaznaczenie w formularzu oświadczenia uczestnika loterii:

Nie znam tego konkursu i regulaminu... 
Ale jak się ktoś decyduje na zakup to powinien zapłacić tak, czy siak! 

Przed zawracaniem głowy innemu forumowiczowi, powinno sie przeczytać regulaminy i zdecydować, czy konkurs jest "dla Ciebie".  Wyświetl w wątku >>

margobb

#6581150 Napisano: 16.03.2019 20:01:47 w Kupię...
Stolik z Belivity.
Konkretną cenę wraz z kosztami przesyłki proszę na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6581017 Napisano: 15.03.2019 20:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

margobb napisał(a):

Ktos nie dostał dzisiaj bonu do Stokrotki z MrRoslinne?

Ja czekam emotka  

Dziękuję emotka  w takim razie ja tez.  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6581008 Napisano: 15.03.2019 19:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktos nie dostał dzisiaj bonu do Stokrotki z MrRoslinne? Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580905 Napisano: 15.03.2019 15:35:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Czy jeśli w regulaminie nie ma nic o tym czy  słać smsa  z polskimi znakami czy nie, a jedynie to, że ma być 160 znaków  to mogę tych ogonków używać czy nie? teoretycznie znaków jest mniej niż 160, a już mi pokazuje na tel, że dzieli na 2 smsy (przez ę i ą emotka ).

Co w takich sytuacjach robicie? nie bawić się w polskie znaki? będą wiedzieli czy robię im laskę czy łaskę?   emotka

Ja zawsze wysylam bez polskich znakow - czasami uda sie cos wygrac emotka Wyświetl w wątku >>

margobb

#6580895 Napisano: 15.03.2019 15:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

margobb napisał(a):

monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków

Mi 3 smsy tylko weszly - pozniej na mms sie zmienialo i nie umiałam sobie z tym poradzic. Okolo 350 znakow

To już "wina" telefonu, nie konkursu emotka  Niestety częśc modeli tak ma.

Wiem, wiem - pisze tak orientacyjnie, zanim ktos się rozpisze, to zawsze może sobie wczesniej sprawdzic emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

margobb

#6580893 Napisano: 15.03.2019 15:03:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków

Mi 3 smsy tylko weszly - pozniej na mms sie zmienialo i nie umiałam sobie z tym poradzic. Okolo 350 znakow Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580887 Napisano: 15.03.2019 14:56:17 w Informują
Kania Leclerc @ Kiora Wyświetl w wątku >>

margobb

#6580576 Napisano: 14.03.2019 17:18:14 w Avanti
Ja proponuję energię przeznaczyć na własne prace i teksty konkursowe...  na pewno przyniesie to więcej korzyści niż zastanawianie się jak kogoś pozbawić nagrody emotka    Wyświetl w wątku >>

margobb

#6580557 Napisano: 14.03.2019 16:47:19 w Paragony na trwające konkursy
Szukam:
Loreal C4
Soraya C4
Tymbark Kupiec (Dolny Śląsk) Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580438 Napisano: 14.03.2019 12:32:05 w Avanti
adrian napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

adrian napisał(a):

adrian napisał(a):

rufus napisał(a):

aempe napisał(a):

Ktoś z forum wygrał juz 10k? Jeśli nie to ktoś z nas musi wygrać IV lub V etap by było na kogo głosować

Z 1 etapu wygrana jest z forum, bynajmniej.

Potwierdzam, obecni. Dla lepszej rozpoznawalności pozwoliłem sobie wrzucić naszego chrupka w avatar. emotka

Tak informacyjnie,  musiałem właśnie usunąć naszego chrupka z avatara, którego miałem tutaj od 2 tygodni, ponieważ... dziś wpłynęła na to skarga do Avanti od jednego z uczestników konkursu... 

Eee...?
Co poza skargą stanowiło podstawę do usunięcia pracy z avatara na forum?

Skarga na wykorzystywanie praw autorskich do zwycięskiej pracy, które przeszły na Avanti, więc zdjęcie nie może być publikowane poza stroną konkursową.

Masakra! Zawiść i zazdrość ludzka nie zna granic! Masz moj głos! emotka Wyświetl w wątku >>

margobb

#6580407 Napisano: 14.03.2019 11:57:05 w Konkursowiczki w ciąży
6prosiaczek napisał(a):

tula free grow jeśli chcesz nosić maluszka. Choć generalnie nosidła są dla dzieci siedzących i tylko tyłem do świata brzuszkiem do brzuszka, miękkie plecy nosidła i szeroki panel są niezbędne emotka

Dziękuję za odpowiedź. Troche juz o tym myslalam i wybieram  wlasnie Tule emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580373 Napisano: 14.03.2019 10:37:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

doode napisał(a):

Tak informacyjnie:
w konkursie „Wspólnie dbamy o czystość w Twojej kuchni
prowadzonego w sklepach sieci Kaufland można było wysłać zgłoszenie jeżeli
 zakupu produktów promocyjnych zrobiono w nowootwartym

Kaufland,
ul. Pszczyńska 64,
44-100 Gliwice

pomimo braku na liscie (załacznik do regulaminu)
Otrzymałem dziś potwierdzenie od organizatora naszczęście w ciemno wczoraj wysłałem jedno zgłoszenie.

ja mam problem z wysłaniem smsa, też tak  ktoś miał?

kilka minut temu słałam i było ok

Ja przed sekunda - mam zwrotke Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580367 Napisano: 14.03.2019 10:28:08 w Czy informują/ informowali?
kate86 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

kate86 napisał(a):

Nivea w ITM zaspali?

napisałam dziś do nich emaila.
Odpisali że już poinformowali laureatów!
Ktoś potwierdzi że coś wygrał?

100 nagród i zero info na forum...?hmmm

Mnie nie poinformowali, ale nie sugerowałabym się tym emotka  mysle ze jakby wysylali smsy to chociaż 1 osoba by napisala Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580357 Napisano: 14.03.2019 09:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

margobb napisał(a):

UWAGA! Wlasnie wyslalam sms na konkurs Garnier Kaufland i dostalam zwrotke, ze konkurs byl do wczoraj...  dzwonilam z info ze w regulaminie jest do 31.03, kazali napisac @ - zobaczymy!

ja po północy wysyłałam i miałam tak samo. Pewnie błąd im wyszedł i zamiast  13 wyszło 31. Ciekawe co zrobią..

Patrzyłam na daty posiedzeń komisji oceniającej pracę i ogłoszenie wyników- regulamin przewiduje na kwiecień. Także sama nie wiem ... co najmniej 2x powtórzona jest data 31.03 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6580352 Napisano: 14.03.2019 09:49:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UWAGA! Wlasnie wyslalam sms na konkurs Garnier Kaufland i dostalam zwrotke, ze konkurs byl do wczoraj...  dzwonilam z info ze w regulaminie jest do 31.03, kazali napisac @ - zobaczymy! Wyświetl w wątku >>
1 monnikk 0

margobb

#6580093 Napisano: 13.03.2019 13:06:01 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Tymbark Kupiec ( Dolny Śląsk) 

Garnier Kaufland wymienię na coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6579544 Napisano: 12.03.2019 10:40:44 w Kupię...
Misia Szumisia z czujnikiem snu
Matę edukacyjną 
Nosidełko ergonomiczne (0+) Wyświetl w wątku >>
0 0