Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika margobb

margobb

#6655330 Napisano: 07.11.2019 22:49:46 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy komuś udało się odzyskać kasę za zarezerwacje niezgodna ze stanem faktycznym od bookingu? Zarezerwowalam hotel w Atenach, pokój rodzinny, 25m2, łóżko podwójne plus pojedyncze, a dostałam klite dla 1osoby z jednym łóżkiem. Zdjęcia na bookingu wskazują, że dali mi pokój dwuosobowy(o wiele tańszy niż też, który oplacilam). Personel twierdził, że na bookingu jest błąd w opisie I że kolację mi mogą dac w gratisie emotka  nie można było dojść z nimi do porozumienia. Musieliśmy szukać nowego miejsca. Jest szansa na odzyskanie opłaty za rezerwację? Napisałam już wiadomość do bookingu, pewnie będą robić problem. Może jest jakaś inna droga? Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

margobb

#6654907 Napisano: 06.11.2019 19:18:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Cola Energy z Polo
Kupię 2 paragony Kaufland loteria (Unique One) za 20 zł lub wymienię na doładowanie do Plusa, Orange 30 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

margobb

#6654170 Napisano: 04.11.2019 20:44:10 w Czy informują/ informowali?
Informowali z:
1.Milki ITM 
2. Loreal C4
3. Henkel leclerc 

Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6653938 Napisano: 04.11.2019 10:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

margobb napisał(a):

Co dziś wozi DPD?  Nie ma mnie w domu , a dzwonił jakiś niewspółpracujący, nowy kurier emotka  

Może garage

Nie brałam udziału, przekierował na 11.11 odbiór, ciekawe czy dojdzie... czy zaginie z akcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6653932 Napisano: 04.11.2019 09:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś wozi DPD?  Nie ma mnie w domu , a dzwonił jakiś niewspółpracujący, nowy kurier emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6653721 Napisano: 03.11.2019 09:13:31 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Wawel ITM lub wymienię na cos Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6652280 Napisano: 28.10.2019 22:23:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2x Hibbi Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6651988 Napisano: 28.10.2019 07:24:10 w WC - rozmowy o wszystkim
1mariusz : dziękuję:) zobaczymy, jak sobie poradzimy, ale jestem dobrej myśli. 

Claudia77 :mój kuzyn był na wycieczce w Tajlandii przez miesiąc. Na początku kupił tylko bilety lotnicze i zarezerwowal pierwszy nocleg. Później już działał na bieżąco. Wrócił mega zadowolony, ponoć jest tam strasznie tanio. 

Co do mojego wyjazdu, to najpierw zarezerwowalam bilety lotnicze, długo sledzilam strony i udało mi się ustrzelić promocję, noclegi musiałam zarezerwować wcześniej (ze wzgledu na dzieci nie mogę sobie pozwolić na niepewność), no i samochód wynajmiemy dopiero na lotnisku, ze wzgledu na brak karty kredytowej (nie zwróciłam wcześniej uwagi, że karta musi być z wytloczonymi numerami, żeby przyjęli) na miejscu pewnie nie będzie problemu że \"zwykla\" karta, ale wolę nie ryzykować utraty zaliczki... I witaj przygodo emotka   Wyświetl w wątku >>

margobb

#6651863 Napisano: 27.10.2019 12:57:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon śliwka,  mogę też zrobić zakupy w ITM  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6651845 Napisano: 27.10.2019 11:21:42 w WC - rozmowy o wszystkim
1mariusz napisał(a):

margobb napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

tak sobie myślę, by w te wakacje ( zimowe lub letnie) zorganizować samemu wyjazd gdzieś dalej poza Europę - podzielcie się opiniami jak możecie - czy lepszy taki wyjazd zorganizowany samemu czy przez biuro - trochę zwiedzania - trochę odpoczynku - przyznam się, że trochę mam stracha tak samej to ogarniać - loty, noclegi, podróże emotka

Ja w przyszłym tyg lecę pierwszy raz na wyjazd, który sama organizuje emotka  do tej pory tylko przez biuro. W połowie listopada podzielę się z Tobą wrażeniami. 

A możesz się podzielić wrażeniami tutaj ,a nie na priv? Powiem ,że poruszyłyście BARDZO ciekawy temat!! emotka

Pewnie, podzielę się. Tyle, że ja wybieram się do Europy (także bez szoku kulturowego) Ateny- Sparta - Korynt i Ateny- nie możemy zaszaleć że względu na 2 dzieci ( 5miesiecy i 2lata). Będzie to jakieś przetarcie szlaków na kolejne wyjazdy, no i sprawdzimy, czy takie wycieczki poza, do tej pory, przyjetym schematem są dla nas. Wyświetl w wątku >>

margobb

#6651830 Napisano: 27.10.2019 08:58:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

tak sobie myślę, by w te wakacje ( zimowe lub letnie) zorganizować samemu wyjazd gdzieś dalej poza Europę - podzielcie się opiniami jak możecie - czy lepszy taki wyjazd zorganizowany samemu czy przez biuro - trochę zwiedzania - trochę odpoczynku - przyznam się, że trochę mam stracha tak samej to ogarniać - loty, noclegi, podróże emotka

Ja w przyszłym tyg lecę pierwszy raz na wyjazd, który sama organizuje emotka  do tej pory tylko przez biuro. W połowie listopada podzielę się z Tobą wrażeniami.  Wyświetl w wątku >>

margobb

#6651055 Napisano: 23.10.2019 21:27:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

patyk napisał(a):

Serio aż tyle osób się napalilo na colgate biedronkowy? W mojej opinii to akurat jeden ze słabszych konkursów... Znowu zestawy produktów, mam wrażenie że oni nic innego już wymyślec nie potrafią, kup pastę, wygraj pastę i tak w kółko... Ale widzę że im się sprawdza ta taktyka po ilości osób zainteresowanych.... 

W pełni się zgadzam. Koszt zakupu to ok. 5 zł - 7 zł. W porównaniu do innych akcji, gdzie za taką kwotę można wygrać coś naprawdę zarąbistego... sama odpuściłam.

Ja ciągle rozmyślam, bo potrzebny nowy telefon choć z drugiej strony małe szanse że go wygram  emotka emotka

U mnie Colgate po 2.99 emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

margobb

#6650758 Napisano: 23.10.2019 10:17:09 w Konkursowiczki w ciąży
prosiaczek napisał(a):

kreatia napisał(a):

margobb napisał(a):

Poszukuję mega pojemnej i funkcyjnej torby do wozka. ( bez efektu "wielbłąda" ) ktoś, coś ? emotka

Polecam skip hop duo signature, mam ją 4 lata, traktuję ja podle, piorę często, nic się z nią nie dzieje. Schowków ma milion, włożysz tam słonia, jest mega wygodna. Dla mnie ideał. Choć nie wiem o co Ci chodzi z wielbłądem ????

ja też polecam skip hop. i też nie wiem o co chodzi z wielbłądem, emotka

Przepraszam za moje
skróty myślowe, ale jestem po kolejnej nieprzespanej nocy emotka  chodziło mi o to, że ja nie chce wyglądac  jak wielbłąd emotka  bo przy dwójce i tak noszę mnóstwo rzeczy- żeby była pojemna, ale zgrabna  Wyświetl w wątku >>

margobb

#6650701 Napisano: 23.10.2019 07:03:17 w Konkursowiczki w ciąży
Poszukuję mega pojemnej i funkcyjnej torby do wozka. ( bez efektu "wielbłąda" ) ktoś, coś ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6650380 Napisano: 21.10.2019 19:33:48 w Paragony na trwające konkursy
Mam Milka ITM  Mk Cafe  ITM wymienię na: urodzinowa loterie ITM/Bref/ciastka Milka C4/Ferrero/ Śliwka...

(Paragon nie musi być dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

margobb

#6649557 Napisano: 17.10.2019 22:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwyciezczyni napisał(a):

z colgate jakaś zwrotka mailowa powinna być?

Ja nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6649093 Napisano: 16.10.2019 14:53:16 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

asia575 napisał(a):

margobb napisał(a):

Czy miał ktoś kiedyś sytuację, że okulista dobrał złe okulary? Właśnie przyszły moje i świat mi wiruje... Zapisałam się już na kolejną wizytę, żeby wyjaśnić sytuację- tylko, czy lekarz uznaje reklamację? 

Nie wiem czy to kwestia złego dobrania ale ja tak miałam jak wymieniłam zwykłe szkła na progresywne .

Ja mialam parę lat temu własnie źle dobrane okulary, niestety skończyło sie tym, że musiałąm iść do innego okulisty i nowe okulary w pełni płatne z mojej kieszeni, a 2 miesiące temu zakupiłma pierwszy raz okulary progresywne i niestety,świat  nadal mi wiruje, jedynie lepiej widzę z bardzo bliska jak patrzę dolną częścią okularów (np. na telefonie), patrząc górną częścią w miarę widzę dalekie odległości ale odległości pośrednie, w tym przy komputerze ( na czym mi najbardziej zależało), idąc po schodach czy niormalnie patrząc na półki w sklepie to tragedia. Po prostu cała pośrednia strefa szkieł "nie obsługuje" żadnej odległości. 
Po miesiącu byłam u optometryski, u której kupowałm okulary to kazałą mi się przyzwyczajać ale nic z tego i właśnie na dniach wybieram sie ponownie i będę chciała w zamian jedne okulary do chodzenia a drugie tzw, biurowe czy do pracy w pomieszczeniach czyli do czytania i do bliskich odległości.Podobno przy szkłach progresywnych mozna progresy wymienic na 2 innych okularów. Zobaczymy, jak to w moim przypadku zadziała  emotka

Zobaczymy, co mi powie okulista... Z ciekawości w Vision Express zbadać wzrok i całkowicie inne wartości mi podali niż okulista (oczywiście mniejsze). Szkła mam tylko do dali.  Wyświetl w wątku >>
0 0

margobb

#6649090 Napisano: 16.10.2019 14:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Nestle. Czy tygodniowa jest wybiera spośród wygranych dziennych?  
I czy można wygrać tylko 1 dzienna czy kilkakrotnie? 

1. Nie tylko
2. Chyba 10 razy Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0