Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ciotkaklotka

ciotkaklotka

#6600343 Napisano: 16.05.2019 10:07:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

ciotkaklotka

#6599771 Napisano: 15.05.2019 08:07:15 w Loterie bramkowe
[quote=Istotnie nie ma złotego środka. Ja mam przykład z ostatniej loterii rafaello.
Myślę że już nie będę taka głupia. Nie wygrałam nic. Każdego dnia loterii wstawalam po 3 w nocy,wpisalam koda, nie wygrałam.
Loteria trwała chyba że dwa miesiące, kasy poszło w brud. Rezerwa nie była przewidziana.
Czy żadna bramka nie otwarla  się około tej godziny?  Czy może ktoś zdarzył mi ją ślubna wcześniej, albo otwarla się dopiero po mnie?
Natomiast wczoraj po południu wzięłam udział w Loterii grill.pl
.wpisalam kod, nie wygrałam. Za 20 minut ponowilam próbę i jest 50zł.
Jest nas dużo, trzeba mieć naprawdę fuksja.
I jeszcze przykład Kasi i jej loterii, która miała licznik zgłoszeń. Wpisywałam o różnych porach, w nocy, w dzień. Zawsze jak wpisalam zgłoszenie, odświeżam stronę i..... licznik wskazuje po chwili że już pięć zgłoszeń więcej a nie tylko jedno moje.
masza]
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Raczej nie, bo:
1) Każdy uważa gracz, że tylko on wpadł na ten sprytny pomysł; w efekcie robi się tłok, bo wszyscy chcą wbić jak najwięcej kodów, skoro już nie śpią.
2) Środek nocy obstawiają min.: osoby pracujące na trzecią zmianę, matki karmiące, studenci / uczniowie wszelkiej maści oraz mocno zaangażowani loteryjni maniacy.

Mi się wydaje że to zależy od konkursu - OREO już trwa jakiś czas i mi osobiście się przejadły. Na 8 zgłoszeń wygrałam 2 bluzy i 2 koszulki czyli to co chciałam. I mimo iż teraz są już duże szanse to nie chce mi się grać bo po co? Handlować tym nie będę bo wg mnie dość obciachowe te ciasteczka, grałam bo dzieci się cieszyły że mamusia ciasteczka ich ulubione kupuje. Co do innych bramek to zależy od nagród, np te głupie Lubisie - czasem próbuje bo też dzieci jedzą ale bez efektu "wygrałaś", parcia nie mam bo poprzednia gra okazała się beznadziejnie nudna i nie wierze że ta będzie lepsza. Z innych bramek to w sumie zależy co i ile nagrod. Z tego co wiem opłaca się zostawić paragony z danonków bo będą losować niewygrane nagrody emotka

a nie wracają czasem do codziennej puli emotka

. W przypadku, gdy w danym dniu nie zostanąrozdysponowane wszystkie nagrody, wówczas nagrody te przechodzą na kolejny dzień lub odpowiednio na
kolejne dni. Nagrody są przyznawane Uczestnikom, którzy jako pierwsi dokonają Zgłoszenia w kolejnym
dniu od godz. 10:00:00. Kolejność nagród zależna jest od kolejności przedziałów czasowychego - jako
pierwsze są przyznawane nagrody z wcześniejszego przedziału, a na końcu nagrody z ostatniego
przedziału.
Wyświetl w wątku >>
1 cordilia 0

ciotkaklotka

#6598334 Napisano: 11.05.2019 17:13:27 w Paragony na trwające konkursy
wymienie dwa emulti bilety do kina na dwa paragony persil c4 Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6598019 Napisano: 10.05.2019 14:24:46 w Paragony na trwające konkursy
kupię dwa paragony persil c4  wraz z wysyłką listem poleconym do mnie bo to smolar,  za dwa kody e-multi bilet 2D do wykorzystania do 30,11,2019 Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6597884 Napisano: 10.05.2019 10:52:40 w Informują
przyszła @  z lubisiów z drugiego dnia, czekam jeszcze na jedną @
jest i druga małpa Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6596955 Napisano: 08.05.2019 12:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i pytanie do zwycięzców w loterii carex.
przyszła mi karta , kilka dni temu napisałam do nich email o aktywację i do tej pory cisza.
czy komuś już aktywowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6596900 Napisano: 08.05.2019 10:35:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie odnośnie loterii develey kasanagrilla.pl
czy produkty różne to mogą być np.tylko develey ale sos czossnkowy i sos tatarski i już jest ok?
i w regulaminie jest zapis odnośnie czterech "innych" produktów. czyli zeby paragon się liczył muszę kupić jeszcze cztery inne nie konkursowe produkty? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6596861 Napisano: 08.05.2019 09:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oprócz braku emaila z wygraną w loterii lubisia mam problem zbyt krótkim numerem kasy fiskalnej. jest a krótki i nie  przyjmuje. Czy tylko moje sklepy tak mają? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6585850 Napisano: 01.04.2019 13:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja szukam osoby która podpowie mi jak wykorzystać nagrodę z tego konkursu w tesco bic kids co było 500zł na zajęcia sportowe?
jak to wygląda , columbit reguluje fakture, czy jak?
pw Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6585795 Napisano: 01.04.2019 11:56:30 w Smolar
staszek napisał(a):

29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

Co jest potrzebne do wypłaty kasy z goralkow? Kod z smsa mam, ale w bankomacie chcą jeszcze jakiś kod...

W @ o wygranej podany jest drugi kod.

Też nie wchodzi emotka czy możliwość wypłaty jest zablokowana po 3 próbach w ogóle czy danego dnia? Bo mi ciągle pojawia się komunikat, że kod nieprawidłowy

numer czeku który przysłali w smsie, oraz hasło do czeku który dostałeś w meilu potwierdzającym wygraną, 
podobno blokują po trzech próbach wogóle Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

ciotkaklotka

#6582699 Napisano: 21.03.2019 13:43:50 w Czy informują/ informowali?
trasza napisał(a):

CCC, ktoś już dostał info o wygranej?

a w tej loterii da się jakoś sprawdzić ilość przyznanych losów? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6581669 Napisano: 18.03.2019 19:20:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysyłam na konkurs loreal w carefour.
w regulaminie piszą że jeszcze będzie sms o treści zgoda
nic takiego mi nie przyszło 
a Wam?
odsyłacie ta zgodę mimo braku prośby? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580768 Napisano: 15.03.2019 10:36:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

a góralki są gdzieś na jakiejś super promocji?

niby Tesco pisze niby bo przy zakupie 6 sztuk 0,83 a policzyło normalnie

nie widzę w obecnej gazetce?

jest promocja 6szt za 5zł, ale na góralki nagie, a na nich nie widziałem kodów konkursowych.

bo widziałam chyba w regulaminie że tylko  góralki oryginał biorę udział, jeśli dobrze pamiętam Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580765 Napisano: 15.03.2019 10:25:23 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

a góralki są gdzieś na jakiejś super promocji?

niby Tesco pisze niby bo przy zakupie 6 sztuk 0,83 a policzyło normalnie

nie widzę w obecnej gazetce? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580757 Napisano: 15.03.2019 10:10:46 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
a góralki są gdzieś na jakiejś super promocji? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580424 Napisano: 14.03.2019 12:10:31 w Czy informują/ informowali?
gutka94 napisał(a):

frodo napisał(a):

margobb napisał(a):

kate86 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

kate86 napisał(a):

Nivea w ITM zaspali?

napisałam dziś do nich emaila.
Odpisali że już poinformowali laureatów!
Ktoś potwierdzi że coś wygrał?

100 nagród i zero info na forum...?hmmm

Mnie nie poinformowali, ale nie sugerowałabym się tym emotka  mysle ze jakby wysylali smsy to chociaż 1 osoba by napisala

Czy ktoś może potwierdzić, że informowali już laureatów?

właśnie dostałam smsa, mam bon 100 zł do ITM

KŁAMCZUSZKI! Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580336 Napisano: 14.03.2019 08:27:42 w Czy informują/ informowali?
kate86 napisał(a):

Nivea w ITM zaspali?

napisałam dziś do nich emaila.
Odpisali że już poinformowali laureatów!
Ktoś potwierdzi że coś wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6580015 Napisano: 13.03.2019 11:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
układaj historie, tym razem łatwe
natalia szroeder?
potwierdzacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciotkaklotka

#6578267 Napisano: 07.03.2019 22:04:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
tesco milka i u mnie
dobrze rozumiem że paragon i oświadczenie na email i poczta tradycyjną też? Wyświetl w wątku >>

ciotkaklotka

#6575241 Napisano: 26.02.2019 17:26:06 w Kupię...
Kupię tanio! łyżeczkę Fantasia z imieniem  Natalia, Julia,Nikola, (ewentualnie dodatkowo Ireneusz Małgorzata Kacper Arkadiusz) Wyświetl w wątku >>
0 0