Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7238054 Napisano: 30.01.2025 16:21:42 w Zapowiedzi konkursów
parad0x napisał(a):

https://www.promocjeunilever.pl/axe

Tu też stronka działa, konkurs czeka w bazie.

Dodatkowo loteria AXE w Biedronce od 3 lutego, do wygrania między innymi magnetyczne skarpetki.
https://www.promo...ever.pl/loveweekend/

Wyświetl w wątku >>

niunio

#7238051 Napisano: 30.01.2025 15:54:10 w Zapowiedzi konkursów
parad0x napisał(a):

https://mixktoryrozpieszcza.pl/

Stronka już działa jak coś, dodałem do bazy.
Jest lista produktów w regulaminie, a zestawów do wygrania 50. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7237822 Napisano: 29.01.2025 12:43:54 w Avanti
sks900 napisał(a):

elmas napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jak należy użyć tej karty do Lidla od Avanti na kasie samoobsługowej?

Trzeba wybrać płatność kartą prezentową, a potem zeskanować kod kreskowy.

Skanerem ręcznym.

Zwykłym też przechodzi, tylko trudniej trafić. emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

niunio

#7236732 Napisano: 22.01.2025 17:22:23 w Zapowiedzi konkursów
Na grafice jest inny link niż w artykule: maoamkonkurs.pl
Ale ten też jeszcze nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7236293 Napisano: 21.01.2025 08:32:32 w Zapowiedzi konkursów
parad0x napisał(a):

praniepelnenagrod.pl

A ta stronka już powinna działać? U mnie błąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7236291 Napisano: 21.01.2025 08:26:36 w Avanti
koniczynka123 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

montezuma napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie co jest z Avanti… zmieniła się komisja? Ewidentnie inny styl nagradzają, czy się mylę ?:/

A może powód jest zupełnie inny, banalny nawet?
Nowa platforma zwiększyła w sposób bardzo znaczny popularność konkursów organizowanych przez agencję. 
Efekt?
Znacznie większa konkurencja i mniejsze szanse na nagrody.

Pozostaje mieć nadzieję, że w związku ze zwiększonym zainteresowaniem akcjami promocyjnymi Avanti powiększyło także znacząco zespół wyłaniający laureatów.

Nie sądzę, konkurencja konkurencją, ale coś by wpadło a tu ściana dosłownie. Tym bardziej że dużo było przed świętami ich konkursów, to też się trochę rozłożylo. Chyba faktycznie teraz inne odpowiedzi wybierają, choć staram się zmieniać styl, ale póki co bezskutecznie. Pozostaje mieć nadzieję że załapę się na jedną ze 100 nagród dziennych w Biedronce.

A ja w ciągu tylu lat wygrałam tylko 2 razy(badziewia emotka ) w Avanti i nadal nie wygrywam. Dla mnie nic się nie zmieniło, a ślę na każdy konkurs sporo zgłoszeń, w różnym stylu. Dla mnie to losowania, choćby nie wiem kto co tu napisał emotka

Totalnie, masz rację. Nagrody losują, a te same osoby, które regularnie wpisują się w mdw, to po prostu podstawieni statyści. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7234274 Napisano: 11.01.2025 21:54:06 w Czy informują/ informowali?
lilichilimili napisał(a):

Śmiejżelki Żabka?

Już dawno rozwiązane. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7234264 Napisano: 11.01.2025 20:47:25 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

Dino-Lays&Pepsi poinformowane do ostatniego dnia?emotka

Nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7232940 Napisano: 04.01.2025 16:13:18 w Czy informują/ informowali?
michalina0085 napisał(a):

Hej, czy informowali już zwycięzców ostatniej tury Lidl „Dziel się Pepsi i Lay’s”?

Mam pytanie także o Biedronki „Nagrody na święta z Pepsi i Lay’s”  bo nie widzę żadnej listy zwycięzców?

Dzienne z Lidla poszły do końca.
Z Biedronki mają czas do 17.01 na info o głównych, a potem do 28.02 wysyłają bony. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7232881 Napisano: 03.01.2025 21:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie.

Jak dla mnie - to jest bez sensu. Niby nagradzają codziennie najlepszych, a na koniec nagrody główne przyznają tym, co nie byli w żadnym dniu najlepsi. Gdzie w tym logika? Akurat wątpię, żeby tak się szczęśliwie złożyło, że przez wszystkie dni konkursu prace były kiepskie, ani jednej rokującej i dopiero w ostatni dzień nastąpiło olśnienie - same genialne... emotka Wszystkie pięć emotka

Rozumiem, o co Ci chodzi, ale to, że nie przyznali głównej żadnej z dziennych to w sumie jeszcze nie znaczy, że by tego nie zrobili, gdyby ich zachwyciła jakaś praca z początku konkursu. Regulamin tego po prostu nie precyzuje. 
Ogólnie to myślę, że oni tak naprawdę w tych agencjach aż tak intensywnie nie debatują nad nagrodami i sprawiedliwością wyborów, jak nam to się czasami wydaje. 🤪 
Jednak fakty są takie, że z całą pewnością w ostatnich dniach dostali genialne prace i to w znacznie większej ilości niż 5, więc nie ma co tak tego przeżywać.

Nawet jeśli w ostatnich dniach dostali najlepsze prace z całego konkursu, to one nadal są przypisane do konkretnego etapu dziennego, w którym mają być wybrane najlepsze zgłoszenia. Jeśli jakieś zdjęcie było najlepsze w etapie głównym, to powinno być też najlepsze w jakimś etapie dziennym. Regulamin po prostu sam sobie zaprzecza, bo z góry jest założone, że będzie 121 różnych laureatów.

A ja tam nawet nie brałem udziału... emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7232871 Napisano: 03.01.2025 20:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

szalcial napisał(a):

andzi18 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Przepraszam, ale gdzie jest dostępna ta lista? Na stronie nic takiego nie widzę emotka https://smakswiat.pl/

Dokładnie na tej stronie co wysłałeś emotka  na górze jest zakładka "ZWYCIĘZCY"

Regulamin nie określa dokładnie jak to zostało zrobione, nie ma nigdzie zapisku, że laureat nagrody głównej ma być wybrany spośród laureatów nagród dziennych.

No nie, ale etap główny składa się z etapów dziennych. W regulaminie jest napisane, że wybierają najbardziej kreatywne odpowiedzi.
Jeśli każdego dnia faktycznie nagradzają 4 najlepsze zgłoszenia, to skąd nagle biorą się jeszcze lepsze, które zgarniają główne nagrody?

A jeszcze z innej strony, to w regulaminie faktycznie jest napisane, że wybierają 121 laureatów (116+5), więc od początku zbyt wiele logiki w tym nie było...  Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

niunio

#7232732 Napisano: 03.01.2025 00:29:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aminka napisał(a):

Witam mam pytanie czy nagrody z 6.12. W postaci benu 200 zł w konkursie Dziel się Pepsi i Lay’s były już wydane? 

Witaj. Z tego konkursu nie zostały wydane jeszcze żadne nagrody, nawet te z listopada. Wyświetl w wątku >>
1 aminka 0

niunio

#7232700 Napisano: 02.01.2025 21:07:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z "Żubrówka NY" 18+ przychodzi jakieś potwierdzenie na @, czy jest tylko ten komunikat na stronie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7232629 Napisano: 02.01.2025 15:29:58 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z powiewu grozy na forum… emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

niunio

#7232622 Napisano: 02.01.2025 15:08:18 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

niunio napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Dużo osób czeka na rozwiązanie konkursów Avanti, a ponieważ jest bałagan na listach zwycięzców wrzucam to co mi mniej więcej wychodzi z list i wpisów na forum emotka
Sam nic nie wygrywam, więc nie wiem za jakie dni poszło, ale jakby ktoś chciał coś aktualizować to proszę śmiało lub priv emotka
A jak nie, to najwyżej post zaginie wśród innych emotka

Konkurs "Pepsi & Lay’s Zimowa przygoda" Intermarche, etapy dzienne
do 19.12

Konkurs Pepsi & Lay's "Zima nie straszna" Dino, etapy dzienne
do 22.12

Odjazdowy konkurs z Pepsi i Lay’s Delikatesy Centrum
do 15.12 (2 etap)

Konkurs Lay's "Pstryknij sobie święta" Carrefour, etapy dzienne
do 22.12

Konkurs "Poświętuj z Pepsi i Lay’s" Kaufland, etapy tygodniowe
do 20.12

Po liście z Kauflandu podejrzewam, że poszło już do 22 grudnia.

Poprawiłem. Ale mi wychodzi 25 dni (247 osób / 10 nagród dziennie), więc do 21.12 emotka

Zgadza się, tylko jestem przekonany, że już wcześniej "brakowało" laureatów i po poprzednim informowaniu była inna końcówka.
Przy takiej liczbie osób jest duża szansa, że ponad 10 z nich wygrało dwa razy.

Ale nie prowadzę skrupulatnych analiz, więc nie dam sobie nic uciąć... emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7232618 Napisano: 02.01.2025 15:03:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mima napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mima napisał(a):

Jessssuuuu. Ktoś się pochwalił loterią Kauflad. Specjalnie jeździłam po zdrapki.....A na mailu nic....

Nie było jeszcze losowania

Serio? To pewnie coś innego z Kaufland. Dzięki za iskrę nadziei emotka

Wpisy w mdw są z Avanti/Pepsi & Lay's, a losowanie ze świątecznej loterii jest dopiero 07.01 i mają potem 3 dni robocze na poinformowanie zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7232617 Napisano: 02.01.2025 14:56:35 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

Dużo osób czeka na rozwiązanie konkursów Avanti, a ponieważ jest bałagan na listach zwycięzców wrzucam to co mi mniej więcej wychodzi z list i wpisów na forum emotka
Sam nic nie wygrywam, więc nie wiem za jakie dni poszło, ale jakby ktoś chciał coś aktualizować to proszę śmiało lub priv emotka
A jak nie, to najwyżej post zaginie wśród innych emotka

Konkurs "Pepsi & Lay’s Zimowa przygoda" Intermarche, etapy dzienne
do 19.12

Konkurs Pepsi & Lay's "Zima nie straszna" Dino, etapy dzienne
do 22.12

Odjazdowy konkurs z Pepsi i Lay’s Delikatesy Centrum
do 15.12 (2 etap)

Konkurs Lay's "Pstryknij sobie święta" Carrefour, etapy dzienne
do 22.12

Konkurs "Poświętuj z Pepsi i Lay’s" Kaufland, etapy tygodniowe
do 20.12

Po liście z Kauflandu podejrzewam, że poszło już do 22 grudnia. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

niunio

#7232578 Napisano: 02.01.2025 12:59:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Jak wygrywacie Winiary -niemarnowanie coś.Jak zakup i rejestracja paragonów w tej nowej edycji dopiero od 7.01.25.Chyba coś przespałam bo nie jarzę.

To dalej wygrane z pierwszej edycji. Można jeszcze odbierać losy z paragonów zarejestrowanych do 31 grudnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7232138 Napisano: 30.12.2024 23:31:35 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

Majkii napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mdepfs napisał(a):

pierwszy raz wypełniałam formularz laureata online u avanti.
po wypełnieniu pojawiła się informacja "dziękujemy za wypełnienie itp.", ale formularz dalej jest aktywny, tak jest ok? przychodzi może na maila info o pozytywnej weryfikacji?

Jeśli formularz do nich nie dotrze, to wyślą Ci przypominajkę np w ostatnim dniu doslania danych, Smolar też tak robi, nie spisują od razu laureata na straty. Więc nie obawiaj się, marne szanse na utratę nagrody u nich emotka

Od kiedy to Smolar przypomina, pierwsze słyszę...

To prawda, w tym roku na pewno przypominał. 
Nie wiem jak wcześniej, może kiedyś mieli inne zwyczaje... Wyświetl w wątku >>

niunio

#7231248 Napisano: 25.12.2024 10:26:55 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

Delikatesy z smartfonami? Bodajże Milka to była?

Jeśli dobrze pamiętam, to 30.12 jest posiedzenie komisji. Wyświetl w wątku >>