Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7241470 Napisano: 18.02.2025 21:36:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBaneta4 napisał(a):

karty z dc pepsi to już wysyłali?

Nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7241385 Napisano: 18.02.2025 15:07:08 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Czy ktoś już kupował Dumle? Gdzie mona je trafić ? bo w moim Kauflandzie i biedronce ni ma emotka

W regulaminie jest taka wzmianka: "Produkt dostępny jest w wybranych sklepach, w szczególności w sklepach sieci Żabka Jush, Lisek i ALDI."
Może akurat z tych masz coś blisko siebie. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7241357 Napisano: 18.02.2025 14:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.
Ta kumulacja bramek świadczy źle przede wszystkim o organizatorze loterii.

Takie to moje kombinacje, zagrać na znaleziony paragon a nuż się uda emotka Jedną piniatę wygrałam, zgłoszeń wysłałam z 8. Ot ale jestem sprytna! PS. Zawartość rozdana po rodzinie.

A ktoś inny musiał wydać swoje ciężko zarobione pieniądze, żeby wziąć udział w loterii. Cieszę się, że rodzina najedzona. emotka
Tak samo Maczupikczu a nuż spróbowała i się udało, równie dobrze te paragony mogły przepaść, bo nie było gwarancji, że te nagrody nie przejdą na przykład do jakiejś puli rezerwowej.

Czy wykorzystała błąd organizatora? Tak.
Czy gdybym miał paragon, sam bym spróbował? Tak.
Czy jest to godne pochwały? Nie wiem. Czy jest to godne linczu? Nie wiem.
Czy ja robiłbym burzę o łapkę w dół? Nie. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7241346 Napisano: 18.02.2025 13:59:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.
Ta kumulacja bramek świadczy źle przede wszystkim o organizatorze loterii.

Wyświetl w wątku >>

niunio

#7241207 Napisano: 18.02.2025 07:50:55 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

rudzixon napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Wiecie, że Whiskas poinformował? emotka  taka dostałam informację. Ale to na Fejsie, więc sama nie wiem jak oni są polaczeni ze sobą i na jakim etapie wymiany informacji.

Wątpię ,że poinformował emotka  
Na fb nie ma się co dopytywać oni nie są organizatorami także wiedzą tyle co nic-oni zajmują się tylko wstawianiem postów i komentowaniem , już nie raz się o tym przekonałam. Kilka razy już z innymi markami była podobna sytuacja-ludzie pytali kiedy wyniki?? Odpisywali już laureaci powiadomieni i nagle bammm 3 dni później dopiero się okazuje ,że idzie info do laureató emotka

Oficjalna informacja od Brandcomm to taka, że Laureaci zostali powiadomieni. Widocznie nagle wszystkie koty zaczęły jeść Whiskas, a ich właściciele grać w Loteriach emotka

5 zgłoszeń posłałam kotów żrących whiskasa i nic emotka ? By choć jedna nagroda ze stu wpadła na forum.

Jest 26 nagród na dany tydzień. 1 voucher i 25 zestawów. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7241056 Napisano: 17.02.2025 14:06:36 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Na jakim dniu jest aktualnie  lays biedronka avanti ?

A może ktoś pisał do nich i podpytywał o kolejną dawkę wyników? Sporo dni im jeszcze zostało...

Właśnie zaczęli wysyłać kolejne maile. Na moje oko z 22 grudnia.

edit: albo z 13 grudnia

Raczej z 13, bo chyba nie przeskoczyliby tyle dni nagle... emotka Wyświetl w wątku >>
2 mietowa, notta 0

niunio

#7241052 Napisano: 17.02.2025 13:57:20 w Zapowiedzi konkursów
https://fazer.cam....com/dumle-unwrap-pl

Są już zapowiadane gdzieś Dumle, dodałem do bazy. Trwa od dzisiaj, etapy tygodniowe, regulamin mógłby być lepiej napisany. 
No i niby gierka memory, ale tak naprawdę kreatywny, tylko bez podanego limitu znaków.

Opakowanie musi być oznaczone grafiką konkursową. "Produkt dostępny jest w wybranych sklepach, w szczególności w sklepach sieci Żabka Jush, Lisek i ALDI." Wyświetl w wątku >>

niunio

#7241034 Napisano: 17.02.2025 12:57:20 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

niunio

#7241030 Napisano: 17.02.2025 12:50:26 w Wkurza mnie...
martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7240954 Napisano: 17.02.2025 05:32:45 w Zapowiedzi konkursów
https://dada.pl/konkurs-hasla

Trwa od 10.02, może ktoś chce dodać. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7240953 Napisano: 17.02.2025 04:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

niunio napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

natxalka napisał(a):

Hej!
Czyli w Blikomani najlepiej robić 10 przelewów na telefon po 1zł CODZIENNIE?
Liczy się 10 przelewów na nr telefonu codziennie? Chyba tak będzie najwięcej szans na zwycięstwo emotka

Zrób 99 emotka  czytałaś regulamin? Musisz trafić w minutę i sekundę dziennie jest kilka milionów transakcji a Ty wierzysz że jak zrobisz 10 przelewów to wygrasz emotka

A ty czytałeś? BLIKiem można wykonać kilka rodzajów płatności i akurat przelewy na numer (w tym prośby o przelew) są w regulaminie ograniczone. Liczy się tylko 10 pierwszych danego dnia.

I co ma piernik do wiatraka?

Świetne pytanie. Równie błyskotliwe, jak twoja poprzednia odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7240951 Napisano: 17.02.2025 03:50:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

natxalka napisał(a):

Hej!
Czyli w Blikomani najlepiej robić 10 przelewów na telefon po 1zł CODZIENNIE?
Liczy się 10 przelewów na nr telefonu codziennie? Chyba tak będzie najwięcej szans na zwycięstwo emotka

Zrób 99 emotka  czytałaś regulamin? Musisz trafić w minutę i sekundę dziennie jest kilka milionów transakcji a Ty wierzysz że jak zrobisz 10 przelewów to wygrasz emotka

A ty czytałeś? BLIKiem można wykonać kilka rodzajów płatności i akurat przelewy na numer (w tym prośby o przelew) są w regulaminie ograniczone. Liczy się tylko 10 pierwszych danego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7240884 Napisano: 16.02.2025 16:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Blikomania
Czy ja dobrze rozumiem, ten regulamin, że ile bym transakcji blik nie zrobiła, w jednym banku to i tak będzie się liczyła tylko pierwsza? A kolejne będą się tylko liczyć tylko jeśli będę miała więcej niż jedną aplikację bankową? 

2.5. Użytkownik BLIKA może przesłać więcej niż jedno Zgłoszenie, o ile posiada na swoim urządzeniu mobilnymzainstalowane aplikacje mobilne z funkcjonalnością umożliwiającą realizację Transakcji BLIK wydane przez różneBanki i o ile w ramach każdej z tych aplikacji (każdego userID z BLIKOMANII) dokona Transakcji rejestracyjnejBLIK, z zastrzeżeniem punktu 2.8.2.6. W ramach jednego Zgłoszenia Użytkownik BLIKA może wskazać tylko jedną aplikację mobilną danego Banku.
2.7. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie Transakcja rejestracyjna BLIK zostanie przetworzonaw Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla tego samego APPID, Organizator dokona rejestracji Uczestnika tylko napodstawie pierwszego Zgłoszenia, a kolejne takie Zgłoszenie pozostawi bez rozpoznania.2.8. Jeżeli Użytkownik BLIKA prześle więcej niż jedno Zgłoszenie z tym samym adresem e-mail i ze wskazaniemtego samego Banku (ten sam userID z BLIKOMANII), gdzie kolejne Transakcje rejestracyjne BLIK będąprzetworzone w Systemie Płatności Mobilnych BLIK dla różnych APPID, to Organizator oznacza każde kolejneAPPID, dla którego została wykonana Transakcja rejestracyjna BLIK, jako uczestniczące w Loterii.

Źle rozumiesz. To, co zacytowałaś, odnosi się tylko do zgłoszenia udziału. Na początku regulaminu są podane wszystkie definicje. Zgłoszenie to wypełnienie formularza rejestracyjnego - jeśli jedna osoba korzysta z BLIKa w kilku bankach, to każde konto musi zgłosić oddzielnie. Po tym liczą się wszystkie transakcje BLIK ze zgłoszonego konta. Jest tylko limit na przelewy na numer (10 pierwszych danego dnia). Wyświetl w wątku >>

niunio

#7240670 Napisano: 14.02.2025 19:14:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Z głębi serca gratuluję wszystkim zwycięzcom Ptasiego Mleczka z minionego tygodnia. Mam nadzieję, że warto było trzymać ten rarytas w sekrecie. emotka
Całe szczęście teraz, po zakończonym pierwszym etapie, widnieje już w bazie, więc nie dostaniecie karniaków. Nie ma za co. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

niunio

#7239564 Napisano: 08.02.2025 04:01:09 w Zapowiedzi konkursów
Od 1 lutego trwa nowy konkurs Żywca, może ktoś chce dodać do bazy:

https://zywiec.com.pl/ Wyświetl w wątku >>

niunio

#7239484 Napisano: 07.02.2025 16:12:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Emememe napisał(a):

Czy ktoś też ma w InPost nadane 3 paczki od Gratifica? Zastanawiam się, co to może być, ostatnio wygrałam u niech tylko ciężarówki, które już dawno dotarły.

Płatki z poprzedniego fungeneratora… emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

niunio

#7238966 Napisano: 05.02.2025 13:44:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy wysyłali już karty z konkursu lays / DC (avanti)?

Nie. emotka

A przelewy z Intermarche? Ktoś coś wie?

Też nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7238883 Napisano: 04.02.2025 23:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7238880 Napisano: 04.02.2025 22:50:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mdepfs napisał(a):

czy wysyłali już karty z konkursu lays / DC (avanti)?

Nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0