Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7250231 Napisano: 29.03.2025 16:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Makufi38 napisał(a):

https://www.konkurs.mms.pl/ doda ktoś do bazy? Próbuje dodać i nie działa mi

Dodałem, czeka na akceptację. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7249965 Napisano: 28.03.2025 10:30:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
as32572 napisał(a):

Empik w jakim czasie wysyłają? Wygrałam tydzień temu i tam było info o 5 dniach roboczych od weryfikacji, ale w sumie nie wiadomo kiedy jest ta weryfikacja?

U mnie za każdym razem przyszło w piąty dzień roboczy po wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

niunio

#7249884 Napisano: 27.03.2025 23:18:15 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O dokładnie Montezuma ujęła to idealnie. Edzia widzę różnicę i powiem więcej,kiedyś bym to skomentowała dosadnie takiemu osobnikowi ,ale życie nauczyło mnie,że czasem warto odpuścić i przemilczeć.  Tak dla własnego zdrowia . Drażni mnie pisownia ludzi ale nie komentuje. No chyba,że mam zły dzień to wtedy tak .

Również nie komentuję, wszak "nie wypada", ale niesmak zostaje emotka Niech TYŚące dzbanów żyje nadal w swoim prostym świecie  emotka

Racja, niech prostactwo żyje w swoim dzbańskim świecie. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7249856 Napisano: 27.03.2025 21:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?

Nie no, bez przesady. Ja mam kilka kart. A jak znajdę coś w śmietniku, to mam jeszcze kilka kolejnych. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7249847 Napisano: 27.03.2025 21:40:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
timi211 napisał(a):

Co ludzie robią, że wygrywają nagrody bramkowane, wzięłam udział w chyba w ok. 10 konkursach z bramkami i nic. 

Trafiają w bramki. Chętnych nie brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7249667 Napisano: 27.03.2025 11:35:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie ja nigdzie nie grzebię tym bardziej w koszu co stoi u mnie w centralnym miejscu w sklepie i nie da się tego dyskretnie zrobić.
Ktoś pisał, że zbiera zgubione paragony na parkingu a nie w koszu tym bardziej w sklepie. Czy przykładowo pozostawione w koszykach.
To raczej by nie uszło uwadze ochrony sklepu wyciąganie z kosza paragonów. Jak ścigali kobietę co niecałe 2 zeta była winna bo źle policzyła rogalika na kasie samoobsługowej.

No to nawet szukajcie po parkingach czy w koszykach. Jeśli uważacie, że nie ma w tym nic dziwnego to naprawdę współczuje. Musicie być z siebie naprawdę zadowoleni, że tyle w życiu osiągnęliście, że teraz zbieracie paragony z ziemi jak menele emotka

Obawiam się, że trudno będzie przebić twój samozachwyt. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7249645 Napisano: 27.03.2025 10:39:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

niunio napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Ulżyło?

Nie miało co, bo mi nic nie leży emotka  Nie biorę udziału w tej loterii ale chyba Ciebie zabolało emotka  Miłego grzebania w śmieciach za paragonami emotka

Aha… Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7249642 Napisano: 27.03.2025 10:28:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Ulżyło? Wyświetl w wątku >>

niunio

#7249604 Napisano: 27.03.2025 08:36:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7249512 Napisano: 26.03.2025 17:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem co to za zagadka, przecież diagnoza jest już wystawiona. Łukasz po prostu miał szczęście w losowaniu. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7249158 Napisano: 25.03.2025 11:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To nieprawda, że w każdym konkursie jest po kilka tysięcy zgłoszeń. A nawet gdyby było, to co z tego, skoro pewnie grubo ponad połowa z nich jest napędzana takimi gorzkimi żalami albo na jedno kopyto?

Jeśli wygrywa się rzadko, ewentualnie torby, a w ogóle to zawsze wybierają te gorsze zgłoszenia pisane na odczep, to może warto połączyć kropki… Chociaż może lepiej nie, patrząc na dotychczasowe efekty tych rozważań, szkoda czasu. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7248783 Napisano: 24.03.2025 09:00:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rudzixon napisał(a):

Logaris to pewnie pasty z Elmex? 
Właśnie pojawiła się paczka w aplikacji DPD.

Pewnie tak. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

niunio

#7248459 Napisano: 21.03.2025 17:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Kupiłam dziś produkt na konkurs chce zgłaszać, patrzę a numer paragonu źle wydrukowany.Jak myślicie przejdzie?

Oczywiście że zgłaszać, ja tam widzę 11 a to nie twój problem że drukarka źle drukuje , paragon nie jest zniszczony emotka  a jak chcą to niech sobie zagrzeją suszarka i wtedy będzie wyraźnie widać emotka

A w razie czego powinien jeszcze niżej być numer niefiskalnego, po którym też można wydedukować fiskalny. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7248405 Napisano: 21.03.2025 15:09:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
wiolka252 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Co najtaniej wychodzi z Milki na biedronkowy konkurs ?

Miałam pytać o to samo,więc się podpinam do pytania

U mnie rogale po 4,49. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

niunio

#7248324 Napisano: 21.03.2025 13:16:52 w WC - rozmowy o wszystkim
bianka33 napisał(a):

niunio napisał(a):

maryal napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I te zmiany na plus ale czy wejdą w życie.
Zmiany w reklamowaniu alkoholuResort zdrowia chce także doprecyzować przepisy dotyczące zakazu promocji napojów alkoholowych. Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o: sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonów oraz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.Projekt zakłada podniesienie kar za nielegalną reklamę i promocje napojów alkoholowych. Po zmianach minimalna wysokość grzywny wyniesie 20 tys. zł, a maksymalna - 750 tys. zł. Ponadto możliwa będzie kara ograniczenia wolności. Obecne sankcje to grzywna w wysokości od 10 tys. do 500 tys. zł.

Czyli skończą się wszystkie loterie "miliony piw do wygrania, szukaj pod kapslem/zawleczką"?
I te promocje typu "kup 12 piw w naszym sklepie i odbierz drugie 12 gratis"??
emotka emotka emotka

No tak, nie zapomnijcie się uśmiechać   emotka

Racja. Lepiej promować uzależnienia, byleby się nie uśmiechnąć. emotka

Kto ma się napić, ten i tak się napije. Zakazy i ograniczenia zazwyczaj działają na ludzi jak płachta na byka. Należy zająć się edukacją w tym temacie od najmłodszych lat, bo to w Polsce kuleje. Poza tym ludzie nie rozpijają się przez promocje, zazwyczaj gdzie indziej jest pies pogrzebany. Albo wynosi się to z domu, jako kontynuację zachowań kogoś z rodziny, albo ludzie wpadają w alkoholizm przez trudną sytuację życiową, samotność, itp... Patrząc na to jak trudno prowadzi się w Polsce choćby JDG, jak ciężko kupić mieszkanie, jak rosną koszty życia, jak ciągle przypiera się społeczeństwo do muru: tym nie ogrzewaj domu, bo kara; tym samochodem nie wjedziesz do miasta; tego nie pisz w internecie, bo kogoś urazisz; to ludzie i tak będą zaglądać do kieliszka. Trzeba gdzie indziej zacząć pracę u podstaw, aby był jakieś pozytywne efekty. Ja mam z domu wyniesione zdrowe podejście do alkoholu, więc gdy teraz kupuję na konkursy, to wszystko stoi i nie mam potrzeby, aby się napić. Z kolei sąsiad moich rodziców na wsi z alkoholizmu uczynił sposób na życie, ostatnio Panie z MOPS-u osobiście się do niego pofatygowały powiadomić, że dostanie podwyżkę zasiłku. Czy ktoś go wysłał na odwyk? Nie. Czy ma obowiązek uczestniczyć w spotkaniach AA? Nie. Czy ktoś go próbuje resocjalizować? Nie. Czy jakoś rozwiązały się jego problemy alkoholowe? Nie. Po prostu dostaje pieniądze i inne rzeczy na przeżycie (na całkiem wysokim poziomie jak na kogoś, kto nie pracuje). I nawet go trudno winić, bo pochodzi z rodziny alkoholików, nigdy innego życia nie znał, a system zawodził go od najmłodszych lat, bo nie zresocjalizowano tej rodziny, ani nie wyciągnięto dziecka z tego środowiska. Takimi rzeczami należy się zająć, a nie jakieś pozory: tu komuś rzucimy zapomogę, tu zakażemy promocji i niech społeczeństwo myśli, że wszystko gra.

O szczepionkach zapomniałaś. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7248302 Napisano: 21.03.2025 12:12:38 w WC - rozmowy o wszystkim
maryal napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I te zmiany na plus ale czy wejdą w życie.
Zmiany w reklamowaniu alkoholuResort zdrowia chce także doprecyzować przepisy dotyczące zakazu promocji napojów alkoholowych. Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o: sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonów oraz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.Projekt zakłada podniesienie kar za nielegalną reklamę i promocje napojów alkoholowych. Po zmianach minimalna wysokość grzywny wyniesie 20 tys. zł, a maksymalna - 750 tys. zł. Ponadto możliwa będzie kara ograniczenia wolności. Obecne sankcje to grzywna w wysokości od 10 tys. do 500 tys. zł.

Czyli skończą się wszystkie loterie "miliony piw do wygrania, szukaj pod kapslem/zawleczką"?
I te promocje typu "kup 12 piw w naszym sklepie i odbierz drugie 12 gratis"??
emotka emotka emotka

No tak, nie zapomnijcie się uśmiechać   emotka

Racja. Lepiej promować uzależnienia, byleby się nie uśmiechnąć. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7248284 Napisano: 21.03.2025 11:11:14 w SZUKAM....
jomico napisał(a):

kodów do IKEA - są ważne do końca miesiąca a jutro czeka mnie wyprawa do Ikei

A jakie są? Znowu -50/150 rozsyłali? Tes chcem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7247379 Napisano: 18.03.2025 11:04:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Albedo wysłało mi dzisiaj sms o pozytywnej weryfikacji danych z Mollers. Formularz wysyłałam wczoraj. Teraz tak się zastanawiam czy z konka Jordana też wysyłali coś takiego bo do mnie nic nie doszło?

Do mnie też nie. W poprzednim Jordanie nie informowali o weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7247274 Napisano: 17.03.2025 23:21:06 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

A Vifon Włoskie wakacje?

Chyba nie, nikt się nie chwalił. Mają czas do 20.03 wg mojej tabelki 🙂

20.03 komisja i lista na stronie, a potem jeszcze do 27.03 mają wysyłać maile. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7247052 Napisano: 17.03.2025 08:37:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mamy.testowanie97 napisał(a):

Wygrałam voucher do empik 10.03 i nadal nie dostałam kodu. Ktoś też jeszcze z tego dnia nie otrzymał nagrody?

Dostaniesz pewnie dzisiaj około 16. Wyświetl w wątku >>