Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh a miałem je mieć na swieta no to kiepsko, obyśmy nie musieli jakoś bardzo długo czekać Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybyście się przglądnęły, to nagradzają ze 3-4 prace z całego dnia. A reszte dają jak leci, od rana. Ale nagradzają tylko te na górze. Więc jesli samo okazanie na stronie pracy to dla Was wygrana, to wysyłajcie wczesnym rankiem Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam nie 100 pierwszych dają? raz spoglądałem, to do 9 cos były, późneijszych już nie było ( nie chodzi o te co wygrały, tylko o reszte) Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm polo też by mogło być
ehh przez cały zeszły tydzień byłem chory to pilnowałem tel i nikt nie dzwonił, teraz pierwszy dzień w szkole i juz oczywiście
niestety nie wiem o której h, bo nie miałem ustawionego zegarka... Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie? bo prywatny do mnie dzwonił, i albo to jakieś ankiety, albo tesco Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie czytając ze zrozumieniem będzie, ze to co wchodzi w zestaw dnia, można wygrać. Po porstu niektóre produkty są by uatrakcyjnić serwis, i nie da sie ich wygrać. Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja realizowałem airwick, ale urody nie dostałem, ale też nie wiedziałem że takową dostać można, to się nie upominałem
a w jakim zwykle kupujesz? ja koło hali Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale moge być mądrzejszy od ciebie choćbyś była już staruszką więc wiek nie odgrywa tu dużej roli
nie ja ni stąd ni z owąd napadam na asercie ze niby pod zdjęcia daje komentarze, a to tylko dlatego że zabrała głos w dyskusji
ale dobra przyjde za 20 lat jak zmądrzeje Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh też wygrywałem przed przyjściem na forum, więc marny to argument
a ten z oróbkami, nie wiem ile w Rzeszowie mieszka osób, ale raczej więcej niż 2, więc jak Ty nie zdobyłaś żadnej próbki, to grusia też mogła wszystkich nie mieć, lub nawet nie mieć żadnej xd
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na forum wiele razy walczycie by plagiatorzy nie dawali zdjęć z neta, więc i o głupie mydełko pisać trzeba.
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ulwielbiam tą piosenke
mnie wkurza że już prawie 12 a dopiero wstałem, i już godziny zmarnowane a do tylu sklepów trzeba iść...
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha jak byłem małym dzieckiem to myślałem ze podpaski się pod pachy daje Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w ogóle nie wiem czy mi pobrało, bo nadal mam ikonke prezentu, a przy pobieraniu się zawiesiło wcześniej Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale na różne dane?
ja dostałem niedawno 1, ciekawe jak na inne adresy Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Puriny oczywiście Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze o propozycje, mogę na coś wymienić, na doładowania, na jakąś rzecz z empiku czy coś Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm a to kto wygrał jak nie my? Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przelew lub coś innego,