Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rafi323raf

rafi323raf

#4439569 Napisano: 12.06.2011 12:13:41 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś jest większość sklepów zamknięta o czym dowiedziałem się, gdy pocałowałem klamkę emotka Co to za święto emotka

ja zauważyłem że coś nie tak, jak pod oknem zaczęli mi hałasować śpiewami i obnosić się swoją wiarą w jakiś procesjach emotka aż myślałem że to Boże Ciało, ale jednak nie... a nigdy wcześniej nie było innych procesji:p Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4439260 Napisano: 12.06.2011 09:55:36 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

asiasia napisał(a):

http://www.grosze...min_SKUTEROMANIA.pdf

Może ktoś doda do bazy...

ciekawy zapis w regulaminie:
5.5 Organizator zastrzega, iż zwycięzcą konkursu „Skuteromania w sieci Groszek nie może zostać żaden z dotychczasowych laureatów i osób z nim spokrewnionych i spowinowaconych do drugiego stopnia zabaw SMSowych, które do tej pory miały miejsce w sieci Groszek.

hmm a jak kiedyś był konkurs, co do wygrania były lalki i klocki lego, to to też się liczy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4437204 Napisano: 11.06.2011 01:23:34 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

yetko napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

NIP ma każdy niezależnie czy pracuje czy nie pracuje, czy jest studentem czy nie emotka

NIP trzeba sobie wyrobić gdy jest konieczny do rozliczeń podatkowych. Najwcześniej dostają go przyuczający sie do zawodu uczniowie szkół zawodowych, a tak to przy pierwszej pracy dopiero jest konieczny

NIP od 18 lat można sobie wyrobić i nie ma znaczenia czy się będzie od razu rozliczać, czy dopiero za kilka lat mając prace, więc najwcześniej od 18 lat

cofam, sprawdziłem i chyba można wcześniej, ja to chyba miesiąc nawet przed 18 złożyłem, a teraz go mając nie muszę się rozliczać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4437199 Napisano: 11.06.2011 01:20:47 w Wkurza mnie...
yetko napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

NIP ma każdy niezależnie czy pracuje czy nie pracuje, czy jest studentem czy nie emotka

NIP trzeba sobie wyrobić gdy jest konieczny do rozliczeń podatkowych. Najwcześniej dostają go przyuczający sie do zawodu uczniowie szkół zawodowych, a tak to przy pierwszej pracy dopiero jest konieczny

NIP od 18 lat można sobie wyrobić i nie ma znaczenia czy się będzie od razu rozliczać, czy dopiero za kilka lat mając prace, więc najwcześniej od 18 lat Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4435872 Napisano: 10.06.2011 08:46:22 w TESCO konkursy
szymen napisał(a):

wsciekly napisał(a):

marta25 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś wysyłał na 20 na batony?w regulaminie jest napisane,że nie na 20:00 ,tylko po 20:00,weszło 20:00:01 i nie udało się tym razem emotka emotka

w regulaminie różne rzeczy są napisane
emotka

a każdy organizator ma inny czas emotka emotka emotka

Straszne emotka Ja wyslalem 5 smsow i tez nie trafilem. Jak to jest, przeciez sa az 4 nagrody emotka
(post wyzej zle mi sie zacytowaly z tych nerwow)

tylko 4! ja się tak namachałem paluszkami by wszystkie telefony okiełznać i też nic! Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4435627 Napisano: 10.06.2011 07:17:05 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tutaj jest bezpośredni link http://wt010.wrzu...f1844ba6f81307719314

O ja pie**ole... Co za chorzy ludzie emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

padłam
emotka emotka emotka
faktycznie kreatywne osoby to napisały - zapewne z Panią Moniką mają szanse - jak ona przestanie wysyłać świecidełka - wszystkie nagrody zgarnie ta błyskotliwa osoba emotka emotka emotka

swoją drogą takie akcje już były jakieś 3 lata temu - ludzie za innych pisali do edipresse (może nawet to te same osoby - bo kobiety cierpiały z zawiści )

tylko jeszcze zaznaczę żeby było wiadomo, to nie napisały te osoby co są podpisane, tylko ktoś się pod nie podszył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4435254 Napisano: 10.06.2011 04:38:48 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Nie wiem, czy policja tu cokolwiek zrobi, bo nikt nie podał danych adresowych itp. A Karolina Świder i inne wymienione panie nie mają oryginalnych imion i nazwisk, a takie, które posiadają także inne osoby. Co prawda ewidentnym jest to, że niemal na 99 % chodzi o Was, ale nie wiem, czy to cokolwiek da.

pewnie i tak.. Szkoda.. Takim osobom ujdzie to płazem.. Na razie wiemy, że ktoś jest z Poznania, czyli - podejrzewam - to ktoś z otoczenia Pani Moniki...
Ech ludzi są podli..

a skąd takie przypuszczenia emotka

został wysłany z poznania ten list Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4435034 Napisano: 10.06.2011 03:11:38 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

a swoją drogą ciekawe - dwie panie podpisały się imieniem i nazwiskiem a trzeci/a nie - czyżby danych zabrakło ?

albo to jest autor lub autorka emotka

albo pisząca tyle wiedziała o tej osobie:P

no ale podając inne nazwiska na pewni by swojego tam nie dała... Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4434646 Napisano: 10.06.2011 01:07:51 w Wkurza mnie...
a ta babka z agencji już wie, że się ktoś pod Was podszył? Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4434574 Napisano: 10.06.2011 12:49:21 w Wkurza mnie...
emotka
oj ludzie przesadzają, czego nie zrobią żeby pozbyć się konkurencji, jeszcze w taki chory sposób podszywając się pod kogoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4432324 Napisano: 09.06.2011 07:22:32 w Inne mniejsze markety
chasia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

wsciekly napisał(a):

79magda napisał(a):

Wściekły napisałeś w MDW, że informowali wg kolejności zgłoszeń... Ja słałam 22 maja o 23.50, więc może jeszcze poczekam cierpliwie emotka

tak mi powiedziała babka, gdy po godzinie zadzwoniła na drugi telefon

pierwsza wygrana padła na zgłoszenie z pierwszego dnia godziny poranne, gdy nikt nie znał regulaminu

esek poszedł więc bez nazwy miasta i ulicy

druga wygrana padła na SMS wysłany gdzieś w połowie konkursu

jak ktoś ma nieodebrane z 608..., niech dzwoni, bo nie robią żadnych problemów

sms bez nazwy miasta i ulicy, ale wiedzieli że to wściekły i gra w warszawie i tam należy go nagrodzić emotka

W Leclerku nie podawało sie ulicy. Tylko miasto i numer paragonu emotka

no to wygrać w warszawie bez wpisania warszawy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4432195 Napisano: 09.06.2011 06:49:28 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

i jeszcze jedno rafi323raf - chociaż wbrew nickowi strasznie spokojny ze mnie facet, ale nie trawię czepialskich emotka

w następnym jakimś fajnym konku postaram się więc zaliczyć Jasną Górę - macie tam przecież jakieś leclerki, reale i inne gady emotka emotka emotka

a że mam trochę szczęścia, więc resztę sobie dopowiedz emotka emotka emotka emotka

tylko nie leclerc, bo już teraz nic tam wygrać nie mogę
emotka ale zapraszam, jeden wściekły rywal w te czy wewte ;]

po prostu masz wściekłą wyobraźnię, jak wygranie samochodu przed wynikami i jeżdżenie nim przed załatwieniem wszystkich formalności w sprawie odbioru przez agencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4432075 Napisano: 09.06.2011 06:14:51 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

79magda napisał(a):

Wściekły napisałeś w MDW, że informowali wg kolejności zgłoszeń... Ja słałam 22 maja o 23.50, więc może jeszcze poczekam cierpliwie emotka

tak mi powiedziała babka, gdy po godzinie zadzwoniła na drugi telefon

pierwsza wygrana padła na zgłoszenie z pierwszego dnia godziny poranne, gdy nikt nie znał regulaminu

esek poszedł więc bez nazwy miasta i ulicy

druga wygrana padła na SMS wysłany gdzieś w połowie konkursu

jak ktoś ma nieodebrane z 608..., niech dzwoni, bo nie robią żadnych problemów

sms bez nazwy miasta i ulicy, ale wiedzieli że to wściekły i gra w warszawie i tam należy go nagrodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4431066 Napisano: 09.06.2011 12:50:35 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

prozac napisał(a):

Nawet nie wiecie jak mnie wkurzyła moja pani psycholog !!!
Stwierdziła, że kobieta, jak ja, która sama otwiera sobie piwo i pije je sama kwalifikuje się do poradni uzależnień !
Dodam tylko, że zdarza mi się wypić 2 x w tygodniu emotka
Czemu facetowi uchodzi, a kobiecie nie?

bo tak się przyjęło i już

ja jestem kobietą i dla mnie picie piwa przez kobietę samemu podchodzi już pod uzależnienie
zresztą u faceta też ale przecież kobiecie nie przystoi

jak nie przystoi, czasy się zmieniły i teraz wiele rzeczy przystoi obojgu płciom, o czymś tak błahym jak picie samemu piwa nie wspomnę:P Trzeba łamać takie stereotypy nie przystoi

a mnie wkurza komisja wojskowa, chciałem szybko załatwić i mieć spokój, to zajęło mi to wszystko ponad 4h i jeszcze jutro musze iść! ja to mam pechaaa:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4427516 Napisano: 08.06.2011 11:49:28 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie krytyka ze strony nie zamawiających koszulki z napisem Nie biegam nikt Was o zdanie nie pyta , znaleźli się wstydnisie emotka co uprawiają sport przed komputerem emotka

ja zamówiłam byłam przekonana że chodzi o bieg życia (wyścig szczurów) ale chyba wkrótce się okaże że to kampania środków na biegunkę emotka emotka emotka
ale co tam w domu można w niej chodzić emotka

Różnie ten napis można interpretować emotka

do spania będzie ok emotka jak były zółte koszulki z bykami z PZU strasznie oczojebne ( może starsi forumowicze pamiętają) to też się wszyscy u mnie w domu z nich śmiali a za jakiś czas same byczki w domu były emotka

miałam takie emotka

haaaa ja mam nadal te koszulki oswoić emocje emotka :D Z bykami i Tygrysami hehe wtedy trzeba bylo o nie walczyc jak lew, a był bardziej przypalowe niz te z bieganiem emotka

te żółte są boskie, mi tylko z bykiem przyszły emotka a te Nie biegam to myślałem że dla ostatnich leni którzy się chwalą swoim lenistwem koszulkę zrobili... więc zamówiłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4426128 Napisano: 07.06.2011 10:51:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cudaczek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

No cóż, bo grając w internetowe to wypełni się 100 konkursów i wygra się książkę. A w promocyjnych zagra się w kilku i wygra coś innego co można sprzedać i kupić kilkanaście książek emotka
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

Ale co to za zawodowy konkursowicz, co ma taką niską skuteczność? emotka emotka emotka Bez urazy, ale mugolom więcej by wpadło, jakby 100 konkursów wypełnili...

emotka dlatego cudaku Tobie zostawię te internetowe, jako mugol może trafisz coś więcej emotka ja tym czasem idę wygrywać prawdziwe nagrody w prawdziwych konkursach emotka

Uważaj, uważaj emotka emotka emotka mugole wygrywają bardzo dużo prawdziwych nagród pod Twoim nosem. W promocyjnych tym bardziej emotka emotka emotka

ojj to już do każdego konkursu swe mugolowe raciczki wkładasz i wszystko wygrywasz?
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4425885 Napisano: 07.06.2011 09:28:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

No cóż, bo grając w internetowe to wypełni się 100 konkursów i wygra się książkę. A w promocyjnych zagra się w kilku i wygra coś innego co można sprzedać i kupić kilkanaście książek emotka

Ale co to za zawodowy konkursowicz, co ma taką niską skuteczność? emotka emotka emotka Bez urazy, ale mugolom więcej by wpadło, jakby 100 konkursów wypełnili...

emotka dlatego cudaku Tobie zostawię te internetowe, jako mugol może trafisz coś więcej emotka ja tym czasem idę wygrywać prawdziwe nagrody w prawdziwych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4425782 Napisano: 07.06.2011 08:53:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Wiem, że Ty nie weźmiesz tego do siebie, więc odważę się napisać: co to za konkursowicz, co wypełnia 100 konków i wygrywa książkę? emotka Nie zgodzę się, że nagrody są mniej wartościowe, gdybym przejrzała statystyki, pewnie wyszłoby, że bezparagonowe konki są dla mnie nawet bardziej opłacalne emotka Wszystkie wycieczki/wypady wygrałam właśnie bez konieczności robienia zakupów (nie licząc SPA bodajże z Kropli Beskidu, ale tam i tak podawało się kod). Więc problem tkwi chyba gdzie indziej. Naprawdę trudno mi to pojąć.

noo mi internetowe głównie kojarzą się z typu onet/stopklatka, a takie gdzie jednak da się coś więcej wygrać to trzeba się wysiliiiiiić. A mniej wysiłku zajmuje wysłanie smsa na losowanie emotka (pomijając pójście na zakupy itd emotka )
No u mnie niestety zdecydowana większość większych nagród to z paragonowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4425687 Napisano: 07.06.2011 08:25:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafi323raf

#4425607 Napisano: 07.06.2011 08:04:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
przez to jeszcze większy handel się rozwinął, bo ktoś wygrał 2 razy ma 1 paragon i nie wie na którym nr jest nagroda, to musi znaleźć drugi paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0