Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zauważyłem że coś nie tak, jak pod oknem zaczęli mi hałasować śpiewami i obnosić się swoją wiarą w jakiś procesjach aż myślałem że to Boże Ciało, ale jednak nie... a nigdy wcześniej nie było innych procesji:p Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm a jak kiedyś był konkurs, co do wygrania były lalki i klocki lego, to to też się liczy? Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cofam, sprawdziłem i chyba można wcześniej, ja to chyba miesiąc nawet przed 18 złożyłem, a teraz go mając nie muszę się rozliczać
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIP od 18 lat można sobie wyrobić i nie ma znaczenia czy się będzie od razu rozliczać, czy dopiero za kilka lat mając prace, więc najwcześniej od 18 lat Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko 4! ja się tak namachałem paluszkami by wszystkie telefony okiełznać i też nic! Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko jeszcze zaznaczę żeby było wiadomo, to nie napisały te osoby co są podpisane, tylko ktoś się pod nie podszył Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
został wysłany z poznania ten list Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo pisząca tyle wiedziała o tej osobie:P
no ale podając inne nazwiska na pewni by swojego tam nie dała... Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj ludzie przesadzają, czego nie zrobią żeby pozbyć się konkurencji, jeszcze w taki chory sposób podszywając się pod kogoś Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to wygrać w warszawie bez wpisania warszawy
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie leclerc, bo już teraz nic tam wygrać nie mogę
ale zapraszam, jeden wściekły rywal w te czy wewte ;]
po prostu masz wściekłą wyobraźnię, jak wygranie samochodu przed wynikami i jeżdżenie nim przed załatwieniem wszystkich formalności w sprawie odbioru przez agencję Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms bez nazwy miasta i ulicy, ale wiedzieli że to wściekły i gra w warszawie i tam należy go nagrodzić Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie przystoi, czasy się zmieniły i teraz wiele rzeczy przystoi obojgu płciom, o czymś tak błahym jak picie samemu piwa nie wspomnę:P Trzeba łamać takie stereotypy nie przystoi
a mnie wkurza komisja wojskowa, chciałem szybko załatwić i mieć spokój, to zajęło mi to wszystko ponad 4h i jeszcze jutro musze iść! ja to mam pechaaa:/ Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te żółte są boskie, mi tylko z bykiem przyszły a te Nie biegam to myślałem że dla ostatnich leni którzy się chwalą swoim lenistwem koszulkę zrobili... więc zamówiłem Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj to już do każdego konkursu swe mugolowe raciczki wkładasz i wszystko wygrywasz?
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego cudaku Tobie zostawię te internetowe, jako mugol może trafisz coś więcej ja tym czasem idę wygrywać prawdziwe nagrody w prawdziwych konkursach Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo mi internetowe głównie kojarzą się z typu onet/stopklatka, a takie gdzie jednak da się coś więcej wygrać to trzeba się wysiliiiiiić. A mniej wysiłku zajmuje wysłanie smsa na losowanie (pomijając pójście na zakupy itd )
No u mnie niestety zdecydowana większość większych nagród to z paragonowych Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane