Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo nawet spokojnie się powkurzać tutaj nie można Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ takie piosenki są najlepsze! Najmniej to ja słucham piosenek właśnie ze swojego pokolenia Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
informacje, i Ulubione zajęcia i zainteresowania
Inne
i tam przy rozwinięciu jest napisana liczba, tylko trzeba dodać ewentualne te co się już rozwinęły, i te co są pokazane wyżej
chyba inaczej się nie da, ale taką szacunkową ilość będziesz miała Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba nie podpisujesz się Dejwid? Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś jak przeglądałem baze na ekonkursach to przy konkursach z tego portalu zawsze widniał napis że wygrywa osoba która wyśle najwięcej smsów, więc pewnie gdzieś na stronie było to napisane Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie wiem czy mi bilet przepadł czy nie, a przyszedł jakiś dziwny zwrotny mail. Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh myślałem, że dorośli ludzie zrozumieją o co chodzi, że jeśli rasizm jest ścigany i nielegalny, to homofobii nie powinno się promować, bo to taka sama nienawiść...
Ale zapomniałem, że to polska, gdzie ludzie mają już zdanie na temat homoseksualistów podyktowane przez kościół, i to co ktoś napisał jakieś 2 tys. lat temu nadal uważają za aktualne
a jeśli taka dyskusja Cię przerasta to idź graj w te konkursy, a nie czytaj tego tematu. Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
homofobia jest nienawiścią do mniejszości seksualnych, więc wg Ciebie można dać sobie avatara Jestem rasistą Jestem nazistą Jestem antysemitą?
Hmm i nienawidzenie jakiejkolwiek grupy społecznej za to, że po prostu jest uważacie za godne poparcia? W końcu to tylko głoszenie poglądów?
normalnie ciemnogród w tej polsce jest... Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, równie dobrze mógłby dać w avatarze jestem debilem Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak jakby Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
imienne, a sprzedają by od razu podać kogoś dane
głupio zrobili:( Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie na studia Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest zwykła szkoła podstawowa do której sam chodziłem, i nie pamiętam żadnych takich sytuacji jak teraz słysze
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja też się raczej mało stresuje porażkami, np jak jest do wygrania TV to nigdy wcześniej nie sprawdzam jego specyfiki czy np wartości na allegro, dopiero jak wygram. Bo jak przegram, to przynajmniej nie wiem dokładnie czego nie wygrałem Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, to było głosowanie za tym, by odrzucić
i wygrało przeciw czyli przeciw odrzuceniu w pierwszym czytaniu, czyli projekt nadal jest
a co do tematu wkurza mnie avatar jednej osoby, no zszokowałem się Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już widzę, to się wkurzam, powinni odrzucić ten projekt
Wyświetl w wątku >>