Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs jest w Makro, więc nic dziwnego - w końcu to hurtownia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nie, jak mam za dużo, to też się pojawia czerwone pole - spróbuję później na innym komputerze, coś konkursy nie chcą, bym powrócił do gry Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę wysłać zgłoszenia na E, jak klikam, strona leci do góry i dane wszystkie zostają, zero komunikatu - jednak jak nie uzupełnię któregoś pola, to mi się z boku pojawia normalnie czerwone pole
i tak na dwóch przeglądarkach ktoś się z tym uporał? Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swój zostawiłem w Krakowie, a wróciłem do domu ze studiów i średnio mi się opłaca po niego wracać w tym tyg Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3. 1. Konkurs odbywać się będzie w sieci sklepów Biedronka,
zwanych dalej „Sklepami”.
3.2.1. Dokonać zakupu 2 produktów z gamy warzyw mrożonych Bonduelle znajdujących się w ofercie handlowej Sklepów w okresie trwania Konkursu określonego w punkcie 1.2. Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nie widziałem w biedronce innych produktów Bonduelle Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonili o 13.30 z 78599xxxx Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do końca miesiąca mają czas na wysłanie maili Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I spotkał mnie pierwszy miesiąc od 7 lat co NIC nie wygrałem, już wieńczyłem koniec mojej kariery ale na szczęście to była chwila zwątpienia
Ilościowo to nie za dużo nagród było, ale wpadł wyjazd na koniec świata, a że podróże kocham to nie narzekam
I teraz zebrać siły na nowy konkursowy rok, oby był chociaż taki sam i konkursowo i nie tylko
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo raczej praca w sklepie czy knajpie to nie jest pozycja w CV zgodna z kierunkami studiów, a o inne to ciężko. No chyba że darmowe staże albo inne niewolnicze praktyki... I jeszcze trzeba się cieszyć, że możemy za kogoś przynieść podać i pozamiatać, w końcu doświadczenie jest takie ważne
Ehh dobra, idę grać w konkursy, szkoda, że w CV sobie tego nie wpiszę, ale przynajmniej mam za co żyć i nie siedzę na cenzura
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli kolejny sms zostanie nagrodzony, to wtedy znowu otrzymasz jedną wskazaną w zgłoszeniu.
Inaczej napisaliby bardziej logicznie, że jedna osoba może otrzymać jedną nagrodę w całym konkursie.
A co do listy nie wiem, sam bym chętnie zobaczył (też w szczególności z osobą która najwięcej wysłała) ale wiem tylko, że jakieś tam inne - nie wiem czy wszystkie nagrody zostały rozdane. A że tak dziwnie kiedyś liczyli smsy, no szkoda, oby teraz bardziej się do tego przyłożyli Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było w regulaminie napisane, że 1 osoba może wygrać tylko 1 nagrodę. A smsy z resztą nagród też były, ale dlaczego nie dali od razu nazwisk innych nagród to nie wiem, może dodadzą później. Wyświetl w wątku >>