Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6480598 Napisano: 09.04.2018 20:08:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może ktoś już kupił coca cola na loterię piłkarską WOAH?
czy butelka / puszka jest jakoś oznakowana? Widziałam dzisiaj w InMedio reklamę na półce, ale żadna butelka nie miała informacji o konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6480290 Napisano: 08.04.2018 22:52:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
alan84 napisał(a):

mietowa napisał(a):

magie1982 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

alan84 napisał(a):

wczorqjszy zwyciezca w rmffm konkurs orbit. foto na stronie.... brak Slow....

emotka Zbulwersowałam się, zemdlałam i leżę. Orbit, samochód, kreatywność, fajny tekst - gdzie to wszystko jest? emotka Porażka... a niektórzy się tak starali emotka

Szczeka mi opadła. Temat orbit w samochodzie. Gdzie tu jest samochód, gdzie gumy? Na takie konkursy nawwt nie ma sensu marnować czasu. Chyba by wypadało gdzieś to zgłosić, tylko komu, gdzie?

Jak dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy i o tym piszecie. Jutro miałam angażować Męża do sesji w aucie, pomysł wydawał mi się fajny, ale trochę zachodu. Po ujrzeniu tej galerii odpuszczam. No, chyba, że pojedziemy gdzieś i rzeczywiście weźmiemy gumy, ale na pewno nie orbit i obejdzie się bez fotek  emotka

mojej forki od kilku dni nie ma a ti wygrywa badziewie.... jestem wkur...

Nie gram w fotograficznych prawie nigdy, ale z ciekawości zajrzałam i ... oczom, a nawet okularom nie wierzę. Jest dokładnie tak, jak piszecie. Jeśli graliście, to koniecznie reklamujcie albo nagłaśniajcie, bo to granda (chodzi o to zdjęcie bez auta i gumy) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6480165 Napisano: 07.04.2018 23:04:20 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

vazzz napisał(a):

No cóż, przypadki chodzą po ludziach...
Postanowiłam dziś pojechać do Drogerii Natura zrobić zakupy na konkurs Jordan. Pojechaliśmy, kupiliśmy co trzeba i wstąpiliśmy do pobliskiego sklepu. Przy wejściu chciałam kupić zdrapkę, ale zrezygnowałam i zostawiłam to na później. Oczywiście później już była kolejka, chłopak powiedział żebyśmy w niej nie stali, ale ja stwierdziłam, że szybko idzie, więc poczekamy. Po wyjściu wsiedliśmy do samochodu, przejechaliśmy kilkaset metrów i dojechaliśmy do świateł, gdzie zrobiło się czerwone. Staliśmy kilka sekund kiedy nagle z całym impetem ktoś w nas wjechał... Facet się zagapił a kiedy spojrzał przed siebie i zobaczył, że wszyscy stoją to POMYLIŁ GAZ Z HAMULCEM (sam przyznał to z lekkością policji) i z całą siłą w nas wjechał. My siłą rozpędu wjechaliśmy w samochód który stał przed nami, a finał tej akcji był taki, że tamte samochody nie były zbyt poszkodowane a nasz nadaje się do kasacji. Do tego trzeba było wezwać pogotowie do mojego chłopaka. Facet który był sprawcą nawet nie przeprosił i generalnie usiadł sobie na poboczu opalając się na słońcu i wesoło żartował z panią w której auto my uderzyliśmy. Im się nic nie stało. I cóż... to był nasz wymarzony samochód, który kupiliśmy półtora roku wcześniej. Sporo nas to kosztowało i nerwów i pieniędzy (nie był jakiś ultra drogi, ale dla nas był to spory wydatek). I sytuacja wygląda tak, że nie mamy auta, jesteśmy poobijani i posiniaczeni i będziemy na tym stratni finansowo i zdrowotnie. I mam też głupi żal do siebie, że gdybyśmy tam  nie pojechali to nie byłoby tego wszystkiego ;/ Poza tym ostanie tygodnie miałam wręcz koszmarne a dziś była kumulacja tego wszystkiego ;/ Ciągle jest pod górkę, ciągle jest coś nie tak i wiecznie trzeba stawiać czemuś czoła tylko skąd brać na to wszystko siły? ;/

emotka To jest to cholerne prawo serii... Ale lada moment się odwróci! emotka Mocno przytulam.
I nie myśl nigdy, co by było gdyby...Tego nigdy nie wiesz. Może byłoby znacznie gorzej?

Nie martw się, WOREK SAM SIĘ ROZWIĄŻE ( w sensie ten z problemami). Może wygrasz nowe auto? Może to znak? Za rok będziesz dzisiejszy dzień wspominać śmiejąc się do rozpuku. Żyjecie i macie siebie i tego się trzymaj !!!emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6480117 Napisano: 07.04.2018 18:22:00 w Albedo Marketing
anialistopad napisał(a):

Macie regulamin tego konkursu w hebe co jest w zapowiedziach. Pure color i fresh light?

Nigdzie nic nie ma, jakby jakiś konkurs-widmo. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6479915 Napisano: 06.04.2018 16:39:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
tygrysek82bu napisał(a):

mirai napisał(a):

Arbuzowy ręcznik plażowy z  SOMERSBY w Tesco  emotka

Mam i ja  emotka

I ja także go mam Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

misiamarysia

#6479827 Napisano: 06.04.2018 12:10:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł bon (100 zł) z konkursu Kaufland "Świąteczne wypieki" Wyświetl w wątku >>
1 Pitach 0

misiamarysia

#6479760 Napisano: 05.04.2018 21:52:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
frodo napisał(a):

Zestaw E z Jawy i u mnie  emotka

U mnie również zestaw E z JAWY Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6479469 Napisano: 04.04.2018 19:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

mayteq napisał(a):

Powiedzcie mi proszę czy podajecie te dane szczegółowe do karty 200zł w DC Fortis? Kurcze troche mnie niepokoi że trzeba podać numer dowodu, pesel itp. Ktoś może dzwonił do nich w tej sprawie ?

dziwne emotka  ale przy foremkach z Kasi,też takie dane trzeba podać emotka

Zobaczcie, była na ten temat dyskusja (ameryka pisał/a  o tym 29 marca) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6479383 Napisano: 04.04.2018 14:21:57 w Czy informują/ informowali?
poprostuanette napisał(a):

Magnum biedronka?

Ponawiam pytanie poprostuanette, czy ktoś dostał informację, czy jeszcze warto się łudzić? Wczoraj mieli wybierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478824 Napisano: 02.04.2018 13:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

andii napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Agencja FORTIS w formularzu zwycięzcy (Delikatesy Centrum , Wiosna z nagrodami) żąda w zamian za bon 200 zł peselu oraz serii i numeru dowodu osobistego, plus oczywiście telefon i adres. Na szczęście bez numeru buta i odcisków palców. emotka

te dane podaje się tylko do głównych
5.1.1. imię, nazwisko oraz adres do doręczeń zwycięzcy w Polsce wraz z numerem telefonuzwycięzcy, zgodnym z numerem, z którego dokonał Zgłoszenia, wylosowanego jako
zwycięskie. W przypadku zwycięzców nagród, o których mowa w pkt 4.1.3. zwycięzcazobowiązany jest do podania dodatkowo: nazwy i numeru dokumentu tożsamości,
numeru PESEL, a w przypadku braku numeru PESEL - adresu zamieszkania, datę
urodzenia i obywatelstwa;

4.1.3. 2 vouchery na usługę turystyczną do wykorzystania na warunkach określonych navoucherze, o wartości 8.000,00 zł wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 889,00 zł o
łącznej wartości 8.889,00 zł; 

I przeszedł Ci normalnie formularz??? Nie ma w nim ani słowa, że wypełnić tylko połowę, wszystkie pola są z gwiazdką, tak jak było w formularzu Fuzetea. Ale nie będę dyskutować, bo nie spróbowałam wysyłać wypełnionego do połowy, może jeszcze ktoś inny się wypowie, żeby przestrzec przyszłych zwycięzców przed moim (być może) błędem.

co prawda w innej agencji bo IQ w Prince Polo też było w regulaminie, że tylko do nagród od jakiejś kwoty trzeba podać nr dowodu, ale przy niższych kwotach formularz też nie przechodził bez tej informacji. Wpisałam same zera i wysłałam do IQ maila z wyjaśnienie powołując się na regulamin. Odpisali mi, że spoko, że tak może być.

Super pomysł, w przyszłości będę tak robić (o ile coś wygram ) emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

misiamarysia

#6478717 Napisano: 31.03.2018 22:57:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał problem ze stroną VOBRO (cukierki luzem)? U mnie nie działa już drugi dzień. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478593 Napisano: 31.03.2018 00:06:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Agencja FORTIS w formularzu zwycięzcy (Delikatesy Centrum , Wiosna z nagrodami) żąda w zamian za bon 200 zł peselu oraz serii i numeru dowodu osobistego, plus oczywiście telefon i adres. Na szczęście bez numeru buta i odcisków palców. emotka

te dane podaje się tylko do głównych
5.1.1. imię, nazwisko oraz adres do doręczeń zwycięzcy w Polsce wraz z numerem telefonuzwycięzcy, zgodnym z numerem, z którego dokonał Zgłoszenia, wylosowanego jako
zwycięskie. W przypadku zwycięzców nagród, o których mowa w pkt 4.1.3. zwycięzcazobowiązany jest do podania dodatkowo: nazwy i numeru dokumentu tożsamości,
numeru PESEL, a w przypadku braku numeru PESEL - adresu zamieszkania, datę
urodzenia i obywatelstwa;

4.1.3. 2 vouchery na usługę turystyczną do wykorzystania na warunkach określonych navoucherze, o wartości 8.000,00 zł wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 889,00 zł o
łącznej wartości 8.889,00 zł; 

I przeszedł Ci normalnie formularz??? Nie ma w nim ani słowa, że wypełnić tylko połowę, wszystkie pola są z gwiazdką, tak jak było w formularzu Fuzetea. Ale nie będę dyskutować, bo nie spróbowałam wysyłać wypełnionego do połowy, może jeszcze ktoś inny się wypowie, żeby przestrzec przyszłych zwycięzców przed moim (być może) błędem. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478574 Napisano: 30.03.2018 22:07:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agencja FORTIS w formularzu zwycięzcy (Delikatesy Centrum , Wiosna z nagrodami) żąda w zamian za bon 200 zł peselu oraz serii i numeru dowodu osobistego, plus oczywiście telefon i adres. Na szczęście bez numeru buta i odcisków palców. emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

misiamarysia

#6478569 Napisano: 30.03.2018 21:41:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dniemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478535 Napisano: 30.03.2018 19:40:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
500 zł (kod mailem) do Zalando od Nivea "Podejmij wyzwanie stylu" Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478534 Napisano: 30.03.2018 19:28:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

200zł do DC z Coli  - mąż emotka  

Ja również 200 zł Delikatesy Centrum Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6478533 Napisano: 30.03.2018 19:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę.

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478422 Napisano: 30.03.2018 10:22:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

biokoo napisał(a):

czy ktoś miał taka sytuację z wizażem - a mianowicie - wygrałam testowanie produktów Maybelline - ale nie miałam żadnego maila - kosmetyki przyszły do domu po prostu. Czy mam się gdzieś zgłosić czy jak?

sami po jakimś czasie przyślą Ci linki do ankiet-recenzji 

Potwierdzam, też tak miałam Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

misiamarysia

#6478371 Napisano: 29.03.2018 22:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki z allaboutlife.pl z konkursu "Nowy Rok, nowe postanowienia", kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6478248 Napisano: 29.03.2018 16:52:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesola napisał(a):

FBwojtek3 napisał(a):

są wyniki konkursu Itaka,jak zawsze wygrywa u nich albo pracownik Itaki,albo osoba znana,niektóre poza Polski nigdy nie wyjeżdżali,a dają zawsze tym komu stać na takie wyjazdy. 

a mi się osobiście bardzo podobają zwycięskie selfie, mimo, że moje nie wygrało. Skąd od razu oskarżenie, że to pracownicy? Może kogoś stać raz na 5 lat, nie rozumiem takich osądów i podejrzeń.

Co do zdjęcia, które zwyciężyło: bardzo mi się podoba, obejrzałam na fejsie stronę zwycięzcy i ma mnóstwo takich pięknych zdjęć dosłownie z całego świata. Wyświetl w wątku >>
0 0