Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika erykcholeryk

erykcholeryk

#6441283 Napisano: 13.12.2017 10:30:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

o jakiej porze rmf informuje o toyotach?

Wczoraj to było około 17.20 i po 18, były dwie oddzielne informacje, każda krótka po ok. 3-5 minut. Wyświetl w wątku >>
0 0

erykcholeryk

#6441133 Napisano: 12.12.2017 22:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

co wygrało na rmf dziś bo w ZEA nie lapie mi radia

po 18.00 barek-globus, a drugie auto było wcześniej i nie słuchałam.

ok. 17.20 wygrało zgłoszenie chłopaka dotyczące książki. Twierdził że wiedział, że jego dziewczynie podoba się pewna unikatowa książka. Książkę tą postanowił zdobyć na aukcji. Mówił, że był tylko jeden egzemplarz i żeby go zdobyć musiał przelicytować cenę wywoławczą pięciokrotnie. Wg historii jeszcze tylko jedna osoba podbijała cenę i na koniec okazała się nią być dziewczyna tego chłopaka. Teraz mają się hajtać, a do ślubu pojadą nową furą emotka  
Jeśli chodzi o barek historia była taka, że kobieta kupiła barek, a cieszy się dlatego, że mąż teraz zaczął ścierać kurze z barku i szafek.  
Ciekawe, jakich trzech szczęśliwców poznamy jutro emotka  Ja stawiam na Grażynę co kupiła mandolinę, poznała na koncercie chłopaczynę i powiększyła rodzinę emotka  A tak na poważnie, to odczuwam jakby w tym konkursie nie liczyła się zgodność z cechami wymienianymi w regulaminie, a raczej wybieranie zgłoszeń przeciętnych, rozbudzających w słuchaczach nadzieję że i oni mogą wygrać. "Skoro takie proste historie wygrywają, to mogę i ja." Napędza to sprzedaż, szczególnie przed gwiazdką i taki konkurs organizatorom z pewnością się zwróci. Z masowości może wynikać to, że raczej nie kreatywność tu zadecyduje o wygranej, a losowość. Może ciekawe zgłoszenia giną gdzieś wśród tych średnich? Sposób prezentacji obu wyników dziś zapamiętałem jako schematyczny: prowadzący pytał co komuś sprawiło radość a potem pytał dlaczego. Jeśli konstruuje się w ten sposób klucz odpowiedzi, z założenia odrzuci się masę kreatywnych propozycji wychodzących poza szablon. Wydaje mi się to być kolejnym argumentem na poparcie tezy, że wyboru wygrywających zgłoszeń dokonywano w oparciu o inne cechy niż wymienione w regulaminie konkursu. Ale to było dziś. Zobaczymy, może jutro na koniec usłyszymy jakieś prawdziwe perełki. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0