Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mugolinka
Postów 254
Data rejestracji 27.11.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+10 u mnie
u męża +80
ankieta dotyczy relacji ojca z dzieckiem/dziećmi Wyświetl w wątku >>
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie
Wkurza mnie Inpost. Paczkomat się zaciął. Od wczoraj paczki nie mogę wyjąć. Pani na infolinii mówi ,że mają czas na przełożenie jej do innej skrytki... 48 h- za tyle to byłaby już depozycie. Najbardziej mnie wkurza ,że są tam moje wyczekiwane kwiatki I jeszcze w dodatku ich tłumaczenie,że regulaminowo nic im nie zrobię , bo to są żywe rośliny a tego zabrania regulamin. Szkoda tylko ,że w nosie mają ten regulamin podpisując umowy z firmami ogrodniczymi Wyświetl w wątku >>
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie szukają do badania kobiet w wieku 30 lat Wyświetl w wątku >>
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na rękę 2300 z dodatkami- po 7 latach pracy, 5 ukończonych kierunkach studiów. Ja wiem ,że są osoby -nauczyciele , których praca ogranicza się do otworzenia starego zżółkniętego zeszytu i podyktowaniu rozwinięcia tematu. I ona też to wie. Ale są też nauczyciele , którzy jeszcze nie wyjdą z klasy już myślą o nowym scenariuszu zajęć, o nowej zabawie dla dzieci, o przystrojeniu klasy. Są nauczyciele , którzy o wychowankach mówią ,,moje dzieciaczki" i mogą o nich gadać godzinami poza szkołą.
I moim zdaniem takich starych zgorzknialców jest garstka ( to już okiem osoby która też ma parę lat nauki za sobą w różnych szkołach w skutek przeprowadzek i różnych uczelniach) . Grupa ta skutecznie właśnie kreśli wielką rysę na wizerunku nauczyciela. A zaraza ta rozsiewana jest m.in w mediach poprzez wiadomości i reportaże lub nasze ukochane media społecznościowe, w których chętnie się mówi o tym co się złego wydarzyło a o tych dobrych rzeczach wspomina się na końcu jak starczy czasu w sposób niczym o incydencie. Wyświetl w wątku >>
mugolinka
Postów 254
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytają o pieluszki dla dziecka Wyświetl w wątku >>