Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#7094913 Napisano: 22.05.2023 07:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Czy z Orlen Paczki przychodzi jakieś potwierdzenie zgłoszenia/pojawia się podziękowanie na stronie po wysłaniu?

Mnie nawet po wysłaniu na stronie NIC się nie pojawiło, maila również brak... zastanawiam się czy w ogóle moje zgłoszenie do nich dotarło...
 dziwny ten konkurs..

Czytam właśnie na ich Facebooku i piszą, ze po zgłoszeniu pojawia się plansza z podziękowaniem, a jeśli nie, to formularz zawierał błędy. Ludzie piszą w komentarzach, że nic takiego nie ma, tylko od razu przenosi do pustego formularza. 
U mnie to samo.

Ma być info o przyjęciu zgl albo podziękowanie, coś takiego a jak nie ma to zrolować w dół i zobaczycie info że są błędy, bo formularz bierze mniej znaków niż 300- sorki za styl, ale na szybko odpowiadam z tel Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7093228 Napisano: 14.05.2023 18:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

hejka! Ja z takim pytaniem - jak ogarnąć liczbę znaków? tzn. jest jakieś wiarygodne źródło? word pokazuje 500, pierwszy lepszy internetowy licznik już 506, formularz nie blokuje się po przekroczeniu znaków a limit wg regulaminu jestemotka  bez sensu...

Word nie zalicza "enterów", więc word jest wiarygodny, ale musisz do jego liczby dodać liczbę nowych linii emotka

Ojć, cenna rada emotka  dziękuję za odp emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

mamimamu

#7093218 Napisano: 14.05.2023 17:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hejka! Ja z takim pytaniem - jak ogarnąć liczbę znaków? tzn. jest jakieś wiarygodne źródło? word pokazuje 500, pierwszy lepszy internetowy licznik już 506, formularz nie blokuje się po przekroczeniu znaków a limit wg regulaminu jestemotka  bez sensu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7092916 Napisano: 12.05.2023 12:38:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przysnacki II st - sms sprzed godziny emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7090847 Napisano: 30.04.2023 19:16:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Przysnacki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7089444 Napisano: 21.04.2023 16:24:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
I mnie Kupiec wysyła na majówkę rowerkiem  emotka  ciekawe, czy będzie można wybrać rozmiar... gratki dla wszystkich! emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7086697 Napisano: 02.04.2023 10:12:24 w Smolar
Kurczę, może ktoś pomoże... W formularzu laureata z Bielenda zorientowałam się, że podałam swoje dane i tel, ale z ciasteczek ściągnęłam omylnie maila męża, który w tej loterii nie, ale w innych konkach na siebie wygrywał. 
Czy moje dane +mail męża przejdą? Bo jak mają jakąś tam bazę danych? emotka  będę wdzięczna za pomoc  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7086605 Napisano: 01.04.2023 10:31:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

Dekasia napisał(a):

darog napisał(a):

KUPIEC, w reg nie ma nic o ilości znaków, a ile przechodzi?

Wysłałam 420 i nie było żadnego komunikatu, że za dużo.

11. Długość odpowiedzi musi ograniczać się do 160 znaków (łącznie ze spacjami, znakami interpunkcyjnymi).
Naruszenie ograniczenia długości tekstu powoduje pominięcie części odpowiedzi, która zawiera dodatkowe
znaki w dalszej procedurze Konkursu. 

Chyba się nie zrozumieliście emotka  ten do wczoraj z rowerami i minigierkami nie miał zapisu o limicie znaków, jedyny pkt.11 mówi o terminie wydawania nagród. chyba, że chodzi o ten "z kociakami" czy jakoś tak - ale tu już się nie wypowiadam, bo nie brałam udz. emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7085693 Napisano: 25.03.2023 23:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

iszhara napisał(a):

Przychodzą Wam dziś zwrotki z Maoam (poczta interia)? emotka  Wczoraj były, dziś u mnie brak... emotka

Brak! emotka

Ja potwierdzam - przychodzą emotka  dzis 3 x Interia, między 20-tą a godz. 23- przychodzą od razu Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

mamimamu

#7084752 Napisano: 19.03.2023 21:21:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześć, czy ktoś mógłby podpowiedzieć o co chodzi z tą nagroda od Nestle? Dziś ogarnęłam, że do wczoraj miałam odebrać te 30 zł. I nie wiem, czy te opłaty tak czy tak się zaczną naliczać? Czy można je jakoś wyłączyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7081836 Napisano: 27.02.2023 19:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Inpost poszedł już cały? - ktoś potwierdzi bilety vip? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7079794 Napisano: 14.02.2023 21:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żabka Lays - czy cały I etap powiadomiony? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7073007 Napisano: 07.01.2023 09:43:59 w SZUKAM....
Szkam info, czy żeby wybrać stówę od Desperadosa muszę sobie zakładać blik (bo nie korzystam z tej formy), czy też nic nie muszę ogarniać i kasa wypłaci się sama po podaniu kodów z maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7071363 Napisano: 29.12.2022 22:41:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
notta napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

agaluna napisał(a):

I ja gratuluję Emememe, shadow6668x, kubabuba  emotka  wymarzone zakończenie roku emotka emotka

I ja gratuluję emotka

I ja się dołączam 👏👏👏👏

i ja też! piękne podsumowanie roku emotka

Wow! Genialnie się czyta o takich wygranych! Wielkie gratki dla Was! emotka  Klasa sama w sobie, a przy tym satysfakcja, że powiodło się "Naszym" emotka  Brawa Kochani! emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7070992 Napisano: 28.12.2022 13:46:47 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony Crunch Bakal - za kasiorę lub jako wymiana na inne paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7070990 Napisano: 28.12.2022 13:44:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
panasa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

czarna-porzeczka napisał(a):

Bon do żabki 50 zł z Gorzkiej Żołądkowej (sprawdzone na stronie) 

U mnie też chyba bon emotka

i u mnie bon wg strony emotka

dopisuję się emotka  bon/lista Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7070323 Napisano: 22.12.2022 23:20:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
ReneK napisał(a):

"mamimamu"
"sylwek 2015"
"szczęściarze od TV"
GRATULACJE ZA WYJĄTKOWE NAGRODY emotka emotka emotka

emotka  dzięki wielkie! teraz trzymamy kciuki za Was emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7069972 Napisano: 21.12.2022 17:55:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
na rewelacyjne zakończenie roku - Corega 5000 zł - i to już chyba byłyby ostatnie tegoroczne konkursowe rarytaski emotka

Aaa... etap 3,sms dziś  emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#7069541 Napisano: 20.12.2022 15:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

incendio12 napisał(a):

nikos napisał(a):

Jasminum napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Właśnie przyszedł mi na maila bon do Żabki z konkursu Fitos - wartość 200 zł. Jest on JEDNORAZOWY. Chłopak wygrał 350 zł, jeszcze nie ma maila, ale pewnie niedługo nadejdzie. Martwię się, że też będzie jednorazowy. A co z osobami, które wygrały 500 zł? Dla mnie nawet to 200 zł do wydania w Żabce na jednorazowe zakupy to jakieś wielkie nieporozumienie. Rozumiem, że można sobie kupić np 3 drogie alkohole ale przecież nie każdy pije, a nie wiem co innego można kupić żeby wydać na raz tyle kasy w żabce. Przecież to nie jest sklep do robienia zakupów na tydzień, tylko na pojedyncze zakupy za parę zł.. Mogli chociaż podzielić ten bon na kilka bonów po 50 zł.. 

Trochę niepraktycznie zrobili, aczkolwiek tam u nich dosyć drogo. Trzeba jakąś większą torbę zabrać i może dorzucić jakąś kartę doładowującą typu Netflix czy Steam (jak ktoś potrzebuje oczywiście). Wydaje mi się, że one są w tym dyskoncie. Sam bym wolał sobie płacić niższymi nominałami ale cóź...

Są doładowania do telefonów, jest i netflix. Ale nie zapłacisz za to bonem Żabki. 

No to jedyna nadzieja przepadła emotka  Chyba będę próbowała to sprzedać, jak ktoś chce kupić sobie na Sylwestra alkohol taniej to zapraszam priv emotka

wiesz co, zawsze można nakupować niepsujących się rzeczy typu makarony, sosy, kasze, napoje itp., to zawsze za darmo zapasy do domu. Nie kupuję w żabce za tyle jednorazowo, ale na upartego możesz naprawdę do domu nakupować produktów. Wiem, że w żabce drożej, ale to zawsze jednak jakieś zakupy "za darmo". 

emotka  500-tka też jednorazowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#7069463 Napisano: 20.12.2022 10:20:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mamimamu napisał(a):

monisss napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Konkurs SODEXO - czy ktoś puszczal zgłoszenie na wygraną w innym konku kartę Sodexo? 

ja z Woolite - oni sami dawali ulotkę z tym konkursem. 

To Super  emotka  zawahałam się, bo  trzeba podac nazwę firmy wydającej kartę. A czy tam należy wpisać fundatora (sklep) czy agencje?

ja wpisałam Woolite / Kropka bordo 

Oki, bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0