Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6451652 Napisano: 11.01.2018 18:55:36 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Kiedy coś jadłam- brałam do ust maleńkie, finezyjne kąski, co by szybko móc przełknąć kiedy będzie trzeba odebrać telefon. 

Buehehehe emotka Wyświetl w wątku >>
2 atanerka, joan 0

mietowa

#6451612 Napisano: 11.01.2018 16:50:45 w Albedo Marketing
staszek napisał(a):

Czy jeśli wygraliście i w Perwollu i Silanie to odsyłacie oświadczenia i paragony w jednej kopercie na oba konkursy czy oddzielnie?

Na kopercie mają być inne dopiski, więc oddzielnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6451279 Napisano: 10.01.2018 21:38:42 w Dziś cieszę się z.....
komixowa napisał(a):

Cieszę się, że tu wróciłam. Długo mnie nie było, ale wracam do nałogu konkursowego! Także witam Was i...cieszę się!  emotka  

Witaj emotka . Powroty są super emotka . Ja także wróciłam po długim czasie i jest zarąbiście - tylko członkowie rodziny jakby rzadziej do mnie dzwonią z pytaniem: "co słychać?"  :P Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

mietowa

#6451049 Napisano: 10.01.2018 13:22:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

stellasz napisał(a):

takie 50 tyś trochę kręci emotka  a tak serio konkurs dla zbieraczy paragonów - nic nie trzeba kupować emotka
mało tego po koszykach zakupowych leży...

Kręciłoby mnie, gdyby taki zwykły Kowalski jak ja miał realną szansę na wygraną emotka . Po tylu latach w konkursach zdaję sobie sprawę na co się porywać, a na co nie. emotka Poczekam na lepsze czasy, o ile nastąpią emotka

W takich sytuacjach nawet nie żal, że Kauflanda nie mam blisko emotka . Ok, czas wracać do pracy i się skupić, bo właśnie napisałam "zapotrzebowanie na konkursy" zamiast "zapotrzebowanie na kalorie" emotka . Odkąd gram, moja wydajność w pracy spadła - najwidoczniej musi zostać zachowana równowaga w przyrodzie emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6451030 Napisano: 10.01.2018 12:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

monisss napisał(a):

kurna co się dzieje ?! w nowej gazetce ITM do 17.01 nie widzę ŻADNEGO konkursu tak samo w gazetce Carrefour do 22.01...
Laysy nic nie robią póki co.. emotka

Początek roku zawsze jest biedny konkursowo emotka

Nosiło mi się gdzieś po głowie, żeby w końcu o to zapytać. Wiadomo, że czas przed świętami to jest konkursowy szał i trudno to przebić, ale żeby aż taka cisza i bieda...emotka . Dobrze, że piszecie, że to normalne. Aczkolwiek oznacza to biedniusieńki w nagrody luty  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6450976 Napisano: 10.01.2018 10:31:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#6450974 Napisano: 10.01.2018 10:30:33 w Informują
"Podaruj sobie odrobinę relaksu" Tesco - nagrody 2 stopnia, tel przed minutą Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6450942 Napisano: 10.01.2018 09:30:15 w Karlsbad
Myślicie, że jeszcze dzisiaj będą dzwonić? Ktoś wie, jak z taką pulą nagród zwykle "wyrabia się" Karlsbad? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6450839 Napisano: 09.01.2018 20:35:34 w Smolar
kerocna napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A ja mam pytanie co lubi Smolar?
Rymy?Humor?Teksty filozoficzne? czy bardziej proste?
Jesli ktos uchyli mi rąbka tajemnicy to bede wdzieczna, jesli nie to zrozumiem.

Ja myślę, że Smolar sam nie wie czego chce emotka

A ja myślę, że lubi maszyny losujące  emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

mietowa

#6450745 Napisano: 09.01.2018 17:15:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
No to dzis: plyn perwoll, dwie ksiazki, torba adidas i zegarek z multisport emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6450600 Napisano: 09.01.2018 12:24:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dwie książki z lubimyczytać emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6450377 Napisano: 08.01.2018 20:45:02 w NA CO CZEKAMY?
27.12 - Fantasia w Żabce
09.01 - Multisport
10.01 - Adipure
12.01 - Milka Polomarket 28.12+ 10dni rob na tel
12.01 - Tesco Zadbaj o swój styl z Perwoll, 12.01+3 dni na info
15.01 - Podaruj sobie magiczne chwile przyjemności, Tesco
19.01 - Disney Biedronka
19.01 - Tesco Pudliszki NAV 14.01+ 5dr
19.01 - Podaruj sobie odrobinę relaksu, Silan w Tesco
19.01 - Leclerc, Zimowe zabawy
22.01 - Żabka, Tyskiego najlepszego (28.12-15.01)+ 5dr
23.01 - ITM Crunchips - 7.12 + 30 dni rob 
23.01 - Sklepy ABC Milka
25.01 - Pantene, Laboo
25.01 - Wellaflex, Laboo
30.01 - Nivea Kaufland - 14.12 + 30 dni rob
01.02 - Biedronka, Poczuj miłosne fajerwerki 12.01+14 dr
28.02 - Kaufland Świąteczne wypieki -info e-mail 
jeszcze wszystkie coca-cole Fortis - główne
20.01-TESCO „Karnawałowa zabawa z Somersby”- w regulaminie jest 
napisane, że komisja 13.02.2018... Wydaje mi się, że pomylili się i 
powinien to być 13.01. Nawet wysyłka nagród ma być do 10 lutego.  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mietowa

#6450246 Napisano: 08.01.2018 16:35:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

no pieknie, z Astry - nic, Velvet - nic, Makro- nic, na tego Duracella to juz sie chyba nie doczekam i nawet deski z Kamisa - niet emotka

U mnie dokladnie to samo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6449973 Napisano: 08.01.2018 10:51:35 w Czy informują/ informowali?
A co w ogóle z konkursem "Świętuj i wygrywaj w Intermarche" z deskami i robotami - to jakiś konkurs widmo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6449943 Napisano: 08.01.2018 09:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Agnes napisał(a):

jeden paragon moze byc zgłoszony tylko 1 raz czyli nie mozna kupic kilku jajek na jednym paragonie

i dodatkowo można wygrać jedną nagrodę w jednym etapie emotka    

Też zerknęłam na te nagrody i ich "wartość" oraz regulamin i cóż... loteria roku to nie będzie - chyba, że pod względem czasu trwania emotka . Wyświetl w wątku >>
3 zonka78, mia, kkbt 0

mietowa

#6449891 Napisano: 07.01.2018 23:24:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Sama dumnie deklaruję, że tylko się tym "bawię". A potem zonk, bo rozczarowanie mnie łapie, że włożyłam wysiłek w jeden, drugi, trzeci konkurs i doopa. Gdzie jest więc granica?

Od czasu, gdy powstała Unia Europejska, ostatnią widziano jedynie u Nałkowskiej emotka
WKURZA MNIE TO, że gdy jadę do Berlina na przykład, to już esesmani z psami nie przetrzepują mi bagażu na przejściu granicznym emotka a tak to lubiłem... 

Juz piszac podejrzewalam, ze odpowiedz bedzie podobna emotka . We wkurzeniu z powodu zaprzestania trzepania emotka  na granicy widze kolejne piekne dwuznacznosci zachecajace do rozmowy, ale jednak lozko mruga do mnie zbyt zachecajaco emotka .Milego poniedzialku wszystkim, niech sie nam rozdzwonia telefony. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#6449884 Napisano: 07.01.2018 22:51:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Ciekawie złożyła się Twoja odpowiedź z wyżej opisanym, dość pesymistycznym i bardzo dla mnie prawdopodobnym doświadczeniem joan 

Rzecz w tym, że niesłusznie i krzywdząco porównujesz mnie z joan. emotka
Ja nigdy nie byłem i nie będę zawodowcem, a o mojej "kreatywności" to nawet nie ma co wspominać, to zjawisko nie istnieje. emotka
Ja się tym po prostu bawię i już.

Ciekawą rzecz poruszyłeś. Sama dumnie deklaruję, że tylko się tym "bawię". A potem zonk, bo rozczarowanie mnie łapie, że włożyłam wysiłek w jeden, drugi, trzeci konkurs i doopa. Gdzie jest więc granica? Nie mówię o zawodowcach, którzy wkładają tysiące złotych w swoją działalność konkursową - rzecz wiadoma (i nie piję tu do joan, co ja tam wiem o ludziach po tak krótkiej bytności na forum), ale o zwykłym konkursowiczu, próbującym swoich sił w kilkunastu konkursach miesięcznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6449870 Napisano: 07.01.2018 22:07:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Tracę zapał, kiedy widzę, że coś organizuje Smolar ...rzecz gustu jury, wiadomo ...nie wygrałam od nich nigdy niczego. 

Nigdy nie szedłem na masówkę, kiedyś już wspominałem, że biorę udział w kilku-kilkunastu konkursach miesięcznie (zależy od wysypu), a wygrywam też w kilku-kilkunastu w skali roku. Ale ze Smolarem mam zupełnie inne doświadczenia. Nie było roku, by coś nie wpadło. A niedawno nawet w ichniej loterii w sieci sklepów ABC emotka
Nie trać ducha emotka

Ciekawie złożyła się Twoja odpowiedź z wyżej opisanym, dość pesymistycznym i bardzo dla mnie prawdopodobnym doświadczeniem joan emotka . Ale nie, nie tracę ducha - wręcz wciąż uparcie wierzę, że czas oczekiwania na pierwszą nagrodę w loterii - tudzież u Smolara, będzie wprost proporcjonalny do jej wielkości. Innymi słowy - jeszcze przez dziesięć lat nie wygram nawet batona, ale potem wpadnie auto. Pamiętajmy jednak, że los nie kocha mnie aż tak bardzo, więc będzie to multipla  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mietowa

#6449855 Napisano: 07.01.2018 21:22:11 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Smolar mnie wkurza. Tracę zapał, kiedy widzę, że coś organizuje. Wiecie, jak to jest, gdy czujecie, że coś Wam mega wyszło? Że jest dwuznaczne, dźwięczne, trafiające w sedno w zaskakujący, ciekawy sposób i nie możecie doczekać się wyników, prawda? Zwykle w takich sytuacjach mam słuszne odczucia i dostaję cokolwiek - choćby nagrodę pocieszenia. Oczywiście rozumiem, że to nie musi pokrywać się zawsze, rzecz gustu jury, wiadomo. Ale żeby nigdy? A tak jest ze Smolarem. Mam nieodparte wrażenie, że wysyłając coś do nich, ślę na loterię. Choćbym z kreatywnością stanęła na rzęsach. A że w loteriach szczęście mam, jakie mam, to nie wygrałam od nich nigdy niczego. 

skąd ja to znam emotka emotka

Kilka polubień pod moim postem wskazuje na to, że nie tylko ja tak mam. A Smolar teraz organizuje tyle, że aż...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6449839 Napisano: 07.01.2018 20:47:04 w Wkurza mnie...
Smolar mnie wkurza. Tracę zapał, kiedy widzę, że coś organizuje. Wiecie, jak to jest, gdy czujecie, że coś Wam mega wyszło? Że jest dwuznaczne, dźwięczne, trafiające w sedno w zaskakujący, ciekawy sposób i nie możecie doczekać się wyników, prawda? Zwykle w takich sytuacjach mam słuszne odczucia i dostaję cokolwiek - choćby nagrodę pocieszenia. Oczywiście rozumiem, że to nie musi pokrywać się zawsze, rzecz gustu jury, wiadomo. Ale żeby nigdy? A tak jest ze Smolarem. Mam nieodparte wrażenie, że wysyłając coś do nich, ślę na loterię. Choćbym z kreatywnością stanęła na rzęsach. A że w loteriach szczęście mam, jakie mam, to nie wygrałam od nich nigdy niczego.  Wyświetl w wątku >>