Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6829621 Napisano: 09.12.2021 18:23:27 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

mietowa napisał(a):

domika napisał(a):

myja napisał(a):

montezuma napisał(a):

myja - zapytam jak zupełny laik: skąd wiadomo, że były podpięte w czwartek rano?

pojawiła się zakładka z coregi na wyniki.smolar.pl i jakieś 10 - 20 min później ktoś pisał na forum, że wygrał (wtedy też porzuciłam swą nadzieję) emotka  

Sms z Coregi były w piątek. W czwartek można było sprawdzać ale było pusto - tylko zakładka była emotka

Ja dostałam smsa w czwartek (właśnie się upewniłam) i to w godzinach porannych. I w zakładce też od razu był wynik, w dosłownie kilka minut po pojawieniu się zakładki.

Przepraszam faktycznie to był czwartek , ale zakładka jakoś wcześniej już była emotka

Nie ma za co emotka . W zakładce były wyniki od razu. Wiem, bo wymyśliłam sobie, że wygram i sprawdzałam jak nakręcona co kilka minut emotka . Kiedy weszły - od razu sprawdziłam. Pytanie, co teraz? Ja obstawiam, że gdy się pojawią wyniki, to zakładka zjedzie w dół, ale to jacyś Smolarowi eksperci musieliby się wypowiedzieć, jak to jest z etapami.  Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

mietowa

#6829619 Napisano: 09.12.2021 18:16:53 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

myja napisał(a):

montezuma napisał(a):

myja - zapytam jak zupełny laik: skąd wiadomo, że były podpięte w czwartek rano?

pojawiła się zakładka z coregi na wyniki.smolar.pl i jakieś 10 - 20 min później ktoś pisał na forum, że wygrał (wtedy też porzuciłam swą nadzieję) emotka  

Sms z Coregi były w piątek. W czwartek można było sprawdzać ale było pusto - tylko zakładka była emotka

Ja dostałam smsa w czwartek (właśnie się upewniłam) i to w godzinach porannych. I w zakładce też od razu był wynik, w dosłownie kilka minut po pojawieniu się zakładki. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6829610 Napisano: 09.12.2021 18:07:04 w Avanti
byekitty napisał(a):

ma główną... księgową w firmie emotka  śmieszek jeden

Zaiste zabawne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6829606 Napisano: 09.12.2021 18:03:01 w Avanti
gregory napisał(a):

żeby podnieść emocje, bo coś przycichła dyskusja: mam główną emotka

Ale co, w podwójnym? Informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6829432 Napisano: 09.12.2021 12:38:58 w Avanti
FBmarta22 napisał(a):

Ale Wy wiecie, że za to jojczenie i lidkowanie, to my te wyniki dopiero we wtorek zobaczymy?  emotka  emotka   emotka

O, kto to przyszedł? Pani Maruda, niszczyciel dobrej zabawy i uśmiechów dzieci  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6829426 Napisano: 09.12.2021 12:33:19 w Avanti
Lidko, Lidko - wariujemy,
już bez nagród rymujemy!
Nie daj się już więcej prosić
dajże siana trochę skosić! Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6829059 Napisano: 08.12.2021 11:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

Czy przychodzi Wam zwrotka ze Stokrotki (Pur/Somat)? 

Przyszła po 12 godzinach - wczoraj wysłane, dzisiaj zwrotka. Akurat miałam o to dziś pytać, patrzę - jest.  Wyświetl w wątku >>
1 kalina590 0

mietowa

#6829051 Napisano: 08.12.2021 10:57:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
lucya napisał(a):

Stówka z Carrefoura emotka Ale się cieszę, ostatnio taka posucha

I u mnie emotka . Stówka z rana jak śmietana emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6828678 Napisano: 07.12.2021 10:34:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Z jakich dni poszedł Lipton Auchan?

ja dostałam aparat z 29.11. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6828658 Napisano: 07.12.2021 09:35:03 w Informują
Informują z Konkurs "Zima Lipton Ice Tea" Auchan

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
sekundę temu Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6828517 Napisano: 06.12.2021 15:43:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł od blikomanii - mail przed sekundą. Cóż za miłe zaskoczenie! Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6828240 Napisano: 05.12.2021 16:00:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drugi miś od Coca-coli i 50 zł od Winiary. Drobiazgi, ale niedzielnie miło i to emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6828049 Napisano: 04.12.2021 17:55:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Garnuszki od phily:). Mail przed chwilą.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6827974 Napisano: 04.12.2021 10:25:01 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Czy z Belriso z pierwszego etapu były jakieś powiadomienia? W regulaminie nie ma mowy o terminach i niewiadomo do kiedy czekać. Moze ktoś coś juz wie?

Gdzieś tam jest w regulaminie, że mają miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6827909 Napisano: 03.12.2021 20:51:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

edzia21 napisał(a):

diabkate napisał(a):

kalina590 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Łudziłam się jeszcze, że brak pięćsetki z ramy nie skreśla możliwości zdobycia Thermomixa... No nie udało się.Może tak jakaś fajna niespodzianka w tym podłym roku?

Też się tak łudziłam emotka   Ale bądźmy dobrej myśli emotka  Może karta się odwróci emotka

Oby. Chociaż to trochę bez sensu, że przyznają dwie nagrody za to samo zgłoszenie.

No trudno żeby THERMOMIXA dostała osoba, która nie załapała się na 500-tkę, czyli była gorsza od osób które zostały wyróżnione. Widzisz tutaj logikę? 

Ale tu nie trzeba być geniuszem, żeby wymyśleć rozwiązanie. Konkurs trwał od 15 do 30, czyli 16 dni. Mieli 5 Thermomixów i 100 bonów. Do puli bonów dorzucić 11 sztuk, czyli byłoby 111. Z każdego dnia wybierali 6 zgłoszeń. Mogliby wybrać 7, nagrodzić 6 i jedno zostawić na koniec. Pod koniec mieliby 16 najlepszych i z nich wystarczyło wybrać 5, które nagrodzą Thermomixem, a pozostałej 11 dać bon. 
Da się? Da się. 
Nie wiem po co od razu dzielić na gorszych i lepszych. Według mnie to bardziej kwestia pomysłowości, kreatywności i wstrzelenia się w jakieś ustalone ramy.

Ale... po co? Co złego jest w tym systemie, żeby wybierać najlepszych z najlepszych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6827469 Napisano: 02.12.2021 12:03:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
awe napisał(a):

BRAWO dziewczyny na M mietowa i malgol - piękne stomatologiczne wygraneemotka

Oooo, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6827211 Napisano: 01.12.2021 15:51:19 w Avanti
kiedystobylo napisał(a):

montezuma napisał(a):

stoonooga napisał(a):

rufus napisał(a):

Udaje wam sie wygrywac proza?

W pierwszym etapie wygrałam prozą, drugi trzeci układałam rymowanki i nic 

tak emotka  ...chyba ważniejsza jest treść (pomysł?), niż rymy lub ich brak

Ten mityczny pomysł, legendarna kreatywność... Dla takich świeżynek konkursowych jak ja to jest wiedza tajemna. emotka  Moja kreatywność i moje pomysły podobają się wszędzie, tylko nie w konkursach promocyjnych. Człowiek pracuje w branży kreatywnej, wydaje swoje teksty, publikuje opowiadania... Czy to pomaga w promocyjnych? Figę! Czy pomysłowe, rymowane, fantazyjne zgłoszenia zasługują na nagrodę zdaniem Avanti? Skądże znowu! Jeśli jakaś agencja rzuci drobiazgiem, to w 99 procentach za moje rymy częstochowskie, bez ładu i składu (nie wspomnę o sensie). Naprawdę was podziwiam, że tak często wam się udaje i zgarniacie TAAAKIE nagrody! emotka I jeszcze pytanie: czy zgłaszał ktoś paragony z krakersami Lay's? Są według was ok? 

Poczekaj, poczekaj. Jeszcze z czasem znajdziemy "know how" i dołączymy do konkursowych rekinów pływających w oceanach nagród   emotka  (albo i nie emotka ).
A co do krakersów - moim zdaniem są ok i zgłaszam. Wyczytałam w regulaminie, że dowolny produkt Lay's, więc nie widzę przeszkód.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6826872 Napisano: 30.11.2021 18:25:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mietowa napisał(a):

Zakończmy ten listopad z przytupem! 

Srutututu majtki z drutu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6826645 Napisano: 30.11.2021 08:01:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zakończmy ten listopad z przytupem!  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6826562 Napisano: 29.11.2021 19:35:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lucya napisał(a):

Tyskie  emotka Jak Cię rozgryźć?

Chyba nijak emotka . Z całym szacunkiem dla wygranych, nie wierzę, że agencja ogarniająca taki konkurs czyta wszystkie odpowiedzi. Pozwól, że wkleję Ci cytat z wirtualnemedia.pl:
"Pociąg Tyskiego pojawił się w zeszłorocznej kampanii świątecznej marki i - jak podaje firma - cieszył dużym zainteresowaniem konsumentów. Marka w przesłanym komunikacie informuje, że akcja przekłada się na sprzedaż - według danych wewnętrznych Kompanii Piwowarskiej sprzedaż Tyskiego w dwóch pierwszych tygodniach listopada wzrosła o 30% w porównaniu do analogicznego okresu sprzed roku.

I delikatnie przypomnę, że oni wybierają dzień po dniu emotka . Ja traktuję Tyskie jak loterię. Trochę pogłaszczę po stópkach, może akurat do mnie się uśmiechnie.  Wyświetl w wątku >>
1 lucya 0