Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7235750 Napisano: 17.01.2025 16:10:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też będę zapuszczać Netflixa na nowym, wielkim sprzęcie od Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235618 Napisano: 17.01.2025 11:49:30 w Avanti
isiulka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Skąd pomysł, że będą dzwonić skoro nie podawało się numeru?  emotka

Na platformie Joy chyba jest podany nr telefonu? Ale już ktoś pisał, że nawet przy autach wysyłają maila, potem dopiero telefoniczne uzgadnianie szczegółów 🙂

Nie trzeba podawać numeru na platformie emotka

A, to widocznie podałam dobrowolnie, przepraszam 😅

Regulamin nie daje podstaw do wątpliwości, co do sposobu powiadamiania:
20. O przyznaniu nagrody głównej i jej rodzaju laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora, na adres e-mail podany w trakcie rejestracji, wiadomości e-mail nie później niż do dnia 17.01.2025 roku.

jest prawie 12.00 , wiec pewnie już laureaci powiadomieni emotka

ja tam myślę, że już wcześniej byli, Avanti praktycznie zawsze informuje przed czasem Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235194 Napisano: 15.01.2025 15:38:03 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Z ciekawości - jak Avanti informuje główne typu auta? Zawsze mailowo czy w przypadku tak dużych wygranych dzwonią?

Mailowo, ale później kontakt jest też telefoniczny, bardziej w celu ustalenia szczegółów.

Ale to raczej właśnie w przypadku aut. Jeśli chodzi o kasę, nawet bardzo duże wygrane, to tylko maile emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7235180 Napisano: 15.01.2025 15:22:14 w Czy informują/ informowali?
1 adamo86 0

mietowa

#7235152 Napisano: 15.01.2025 13:58:25 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
majka1141 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

majka1141 napisał(a):

Może ktoś z Was miał podobny przypadek?
Wygrałam auto w Albedo, które miało być wydane w styczniu.
Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Jako zadośćuczynienie dają kartę podarunkową na 1000 zł.
Czy ktoś miał może podobny problem?
Można coś w tej kwestii zrobić?
Poradźcie
Dzięki

Albedo to nie mała agencyjka, która kombinuje. Problemy z dostępnością auta mogą się zdarzyć, mój tata sam czekał na swoje 2 lata, a miało być krócej. Co z tym zrobić? Nic, uzbrój się w cierpliwość - wiadomo, że chciałoby się już i teraz, zwłaszcza że taki był plan, ale doczekasz się emotka .

Na jakie marki czeka się teraz tyle czasu? 🧐 omg

Kia. Śmieliśmy się z niego już, że wymyślił sobie to auto i kiedy o nim mówił, odpowiadaliśmy kpiąco: "Tak, tak, tato, wiemy, zamówiłeś samochód, a teraz idź sobie odpocząć" emotka . Sama nigdy nie kupowałam z salonu, więc było dla mnie szokiem, że na samochód za 200 koła trzeba w ogóle czekać.

No właśnie tego się obawiam.
Myślicie, że można wystąpić o ekwiwalent pieniężny mimo iż w regulaminie jest zapisane że nie wypłacają za auto ekwiwalentu?

Niestety nie znam się na tym. Ale zawsze warto próbować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7235147 Napisano: 15.01.2025 13:49:35 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

majka1141 napisał(a):

Dzisiaj dostała maila z informacją, że dealer auta nie ma i szacuje że będzie pod koniec kwietnia, więc Albedo zakłada , że wydanie nagrody będzie w maju.
I taka retoryka w piśmie podpisanym przez Zarząd szacują i zakładają czyli żadnej pewności, że to ostateczny termin wydania auta.
Poradźcie
Dzięki

Albedo to nie mała agencyjka, która kombinuje. Problemy z dostępnością auta mogą się zdarzyć, mój tata sam czekał na swoje 2 lata, a miało być krócej. Co z tym zrobić? Nic, uzbrój się w cierpliwość - wiadomo, że chciałoby się już i teraz, zwłaszcza że taki był plan, ale doczekasz się emotka .

Na jakie marki czeka się teraz tyle czasu? 🧐 omg

Kia. Śmieliśmy się z niego już, że wymyślił sobie to auto i kiedy o nim mówił, odpowiadaliśmy kpiąco: "Tak, tak, tato, wiemy, zamówiłeś samochód, a teraz idź sobie odpocząć" emotka . Sama nigdy nie kupowałam z salonu, więc było dla mnie szokiem, że na samochód za 200 koła trzeba w ogóle czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7235138 Napisano: 15.01.2025 13:28:16 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
majka1141 napisał(a):

Poradźcie
Dzięki

Albedo to nie mała agencyjka, która kombinuje. Problemy z dostępnością auta mogą się zdarzyć, mój tata sam czekał na swoje 2 lata, a miało być krócej. Co z tym zrobić? Nic, uzbrój się w cierpliwość - wiadomo, że chciałoby się już i teraz, zwłaszcza że taki był plan, ale doczekasz się emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7235081 Napisano: 15.01.2025 11:10:22 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

isiulka napisał(a):

mietowa napisał(a):

otter napisał(a):

Główne w Konkurs Lay's "Pstryknij sobie święta" Carrefour już informowali?

Na 99% nie.

jak dobrze liczę, to mają czas do jutra. Zakładam, że pojawią się nowe nazwiska.

W sensie, że nagrody główne nie będą wybierane spośród nagród dziennych? Czy AVANTI tak praktykuje?

Zwykle tak praktykują, ale tu była jedna dzienna. Głównych jest 10.
Może się zdarzyć, że w jakimś dniu były dwa super świetne zgłoszenia, ale dzienną mogło wygrać tylko jedno.
Wtedy myślę, że wypadałoby, żeby to drugie miało jednak szansę wygrać główną  emotka

Jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby Avanti tak wybierało - zawsze główne były z dziennych. Teraz bankowo też tak będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7235070 Napisano: 15.01.2025 11:01:39 w Czy informują/ informowali?
isiulka napisał(a):

mietowa napisał(a):

otter napisał(a):

Na 99% nie.

jak dobrze liczę, to mają czas do jutra. Zakładam, że pojawią się nowe nazwiska.

O przyznaniu nagrody i jej rodzaju laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora, na adres e-mail podany w trakcie rejestracji, wiadomości e-mail w ciągu 5 dni roboczych od momentu przyznania nagrody, czyli nie później niż do dnia 23.01.2025 roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7235061 Napisano: 15.01.2025 10:38:54 w Czy informują/ informowali?
otter napisał(a):

Na 99% nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234968 Napisano: 14.01.2025 20:38:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
angel119 napisał(a):

-Pstryknij sobie święta (Lays Carrefour) - drukarka Instax ?

- Święta na bogato (Wedel Leclerc) - bon Leclerc?

-Poczuj święta, graj o nagrody (Jacobs w lidlu - kawy? 

Będę wdzięczna za informację! emotka

Nie, nie i nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234373 Napisano: 12.01.2025 20:19:50 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

mima napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Z tymi lekarzami to tak jest...
Mnie kiedyś opie.... lekarka na SOR bo przyjechałam z dwulatka z wysoką tem i bólem brzucha. Ile ja się nasłuchałam przytyków o matkach - wariatkach. W nosie miała moje zapewnienia, że znam moje dziecko i to nie jest zwykły ból brzucha, tylko coś się dzieje niedobrego.
Zleciła córce z wielką łaską badanie krwi. Po wynikach od razu byłyśmy na oddziale. CRP powyżej 150. Leczenie dożylne antybiotykiem w szpitalu...
Żeby nie było jest wielu super fachowców ale przez takich konowałów wszyscy tracą.
Ja z ospa trafiłam do szpitala bo mi lekarz pierwszego kontaktu nie chciał wypisać leku. Jak trafiłam do zakaźnego to ile ja się od tamtejszych lekarzy nasłuchałam, że lekarze pierwszego kontaktu się nie kształcą i nie potrafią leczyć chorób dziecięcych u dorosłych.
I tak się kręci...

A ja mam fantastyczną lekarkę rodzinną. To ona wygrzebała mnie z niedoczynności tarczycy, endokrynolog nie dał rady. Żaden kardiolog nie mógł ustawić mi ciśnienia, moja Pani dr dała radę. Mogę wyliczać w niskonczonosc. Ale faktem jest,że mocno angażuje w swoją pracę i ciągle na jakieś wykłady jeździ.

Teraz też mam świetnego lekarza rodzinnego. Zupełnie inna jakość!

moim zdaniem.. trwa burza w necie o myśliwych, że mają przechodzić testy, uwalono ten temat myślę, że powinni tak jak kierowcy zawodowi systematycznie pezechodzą testy. Też mi się wydaje, że lekarzy też powinno się wysyłać na testy sprawdzające ich aktualny stan wiedzy. Ja miałam ostatnio w ciąży problem z trądzikiem. Hormony i te sprawy. Wybrałam się do specjalisty z 20-letnim stażem.. który mówi do mnie, że mam pokazać piersi (se myślę co jest?!). Mówię do niego, że trądzik to ja mam na twarzy, to mi wykład dał, że źle go zrozumiałam, bo mam się wyprostować, bo mam problem z kręgami, a nie z trądzikiem.. I na trądzik nie pomoże dermatolog, tylko neurolog. Dodam, że nawet nie podszedł, nie obejrzał, tylko dziwne komentarze rzucał... Dlatego moim zdaniem takich specjalistów trzeba weryfikować..  

Druga sytuacja wizyta na patologii ciąży — szpital renomowany w Poznaniu. Widziałam co mnie czeka, prześledziłam sobie informacje na temat wirusa, który mnie męczył i wiedziałam, z czym jadę i jakie będą dalsze kroki po otrzymaniu wyników. Wyniki były spoko, wiec wiedziałam, że tylko formalność i wychodzę. Lekarz patrzy na moje wyniki i już zaczyna pisać dalsze badania, antybiotyki i zalecenia. Trzy razy musiałam powtarzać, że moje wyniki są bardzo dobre, aż wreszcie zerknął i stwierdził, że faktycznie, bo źle spojrzał. To dwie historie z ostatnich 6 miesięcy.. Gdybym nie sprawdziła tego wcześniej to ciekawe, na jakim etapie by się pokapowali, że nic mi nie jest.. na karcie z wypisem dostałam informację o tym, że przyjęli mnie i leczyli na zapalenie pęcherza..

Ja byłam kiedyś u pediatry, dziecko z AZS. Okropne zmiany w zgięciach łokci i kolan, ropiejące już rany w dolnych częściach małżowin usznych. Dostałam receptę na maść. Wszystko fajnie, tylko dziecko miało 2 lata, a maść była od 12-roku życia, stężenie substancji leczniczej było praktycznie jak dla dorosłego. Lekarz ogólnie świetny, ale rutyna go zgubiła. Innym razem - sama zwróciłam endokrynologowi uwagę, że moje TSH jest mocno nieprawidłowe. Miał wyniki przed sobą, ale się spieszył, więc rzucił okiem i powiedział, że wszystko ok. Przeprosił, zapisał leki, ale fakt jest taki, że dalej bym się borykała z dolegliwościami, gdybym mu w pełni zaufała. Od tamtych wydarzeń mam spory dystans do lekarskiego "autorytetu". Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7234111 Napisano: 10.01.2025 17:38:04 w Wkurza mnie...
tormenta77 napisał(a):

anaesth napisał(a):

mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.

Puder w płynie oficjalnie nie jest zalecany, ale z własnego doświadczenia muszę powiedzieć (a chorowałam w wieku 20 lat), że przynosi niesamowitą ulgę.

Ja chorowałam z moim (wtedy) 5cio latkiem i wylądowałam w szpitalu zakaźnym. Absolutnie zabraniali używania pudrów, po nich jest bardzo dużo zakazeń.
Tylko gencjana. Patyczkiem do uszu się kropkowalam. Pięknie wysusza.

Kurcze, nawet nie wiedziałam, że taki puder może sprawić kłopoty. Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234074 Napisano: 10.01.2025 15:01:51 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Loreal Hebe, Kubuś Biedronka - nic a nic? emotka

Czekamy

hebe właśnie informuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234057 Napisano: 10.01.2025 14:23:08 w Czy informują/ informowali?
Loreal Hebe, Kubuś Biedronka - nic a nic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234028 Napisano: 10.01.2025 13:16:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ktoś kto wygrał x-boxa w żabce - co to znaczy, że trzeba mailowo przesłać im kod z aplikacji do wglądu?

Ponawiam pytanie. Skąd wziąć screena kodu wykorzystanego w konkursie. Tego domaga się agencja, ja w apce nie widzę już tego kodu. Szukam już godzinę:(

Napisz do Żabki albo zadzwoń do nich, powinni podać kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234000 Napisano: 10.01.2025 11:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

rudzixon napisał(a):

gregory napisał(a):

as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne).

I zazwyczaj ten brak cierpliwości źle wróży. Najlepsze są te wygrane z zaskoczenia, których się nie spodziewamy emotka

U mnie też to się potwierdza. Zwykle jak autentycznie zapomnę, że coś wysłałem, to przychodzi info o nagrodzie. A jak pamietam i sprawdzam czy już są wyniki, toczęsto nic.

U mnie też tak zwykle jest, choć z wyjątkami emotka 2 razy byłam mega nastawiona na główną, odświeżałam pocztę co 15 minut i faktycznie te główne wpadły emotka . Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

mietowa

#7233999 Napisano: 10.01.2025 11:16:39 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece. Wyświetl w wątku >>
0 0