Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7211201 Napisano: 04.10.2024 12:27:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

donia7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Z konkursu Carrefour x Kaktus ( fotograficzny ) 
ktoś pisał wczoraj, że nagrodę 2 stopnia z tego konkursu otrzymał już w zeszłym tygodniu także IIII1 napisz do nich bo ja napisałem i mam negatywa 😭

Akurat w fotograficznych nie brałem udziału, czekam tylko na nagrode z Nuii/Milka/Oreo/Kaktus w Livio

decathlon? W zeszłym tygodniu przyszedł... A dokładnie 27.09

ok ,dzięki za info
to czekam do 9.10 i gdy nagroda nie przyjdzie to napiszę do nich maila

mi ostatnio zabrali, za błędny numer telefonu...
Niby w zgłoszeniu podałam zły, a w oświadczeniu inny...
Ale znam swój numer i raczej się nie pomyliłam...

Mi dokładnie za to samo. Choć nie uważam, że to jest powód do zabrania nagrody, bo w formularzu podawało się emaila, imię i nazwisko, a oni informują e-mailowo. U Karlsbad zdarzyło mi się pomieszać numer telefonu i takiego problemu nie było...

U mnie też za zły numer telefonu. No zobaczcie, jak się wszyscy mylimy emotka .

a wygraliście w kropce już wcześniej? W innych konkursach?

Tak, kiedyś jakąś hulajnogę. Nie było problemu, ale to było z 2 lata temu. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7211200 Napisano: 04.10.2024 12:27:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

mietowa napisał(a):

donia7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

ktoś pisał wczoraj, że nagrodę 2 stopnia z tego konkursu otrzymał już w zeszłym tygodniu także IIII1 napisz do nich bo ja napisałem i mam negatywa 😭

Akurat w fotograficznych nie brałem udziału, czekam tylko na nagrode z Nuii/Milka/Oreo/Kaktus w Livio

ok ,dzięki za info

Mi dokładnie za to samo. Choć nie uważam, że to jest powód do zabrania nagrody, bo w formularzu podawało się emaila, imię i nazwisko, a oni informują e-mailowo. U Karlsbad zdarzyło mi się pomieszać numer telefonu i takiego problemu nie było...

U mnie też za zły numer telefonu. No zobaczcie, jak się wszyscy mylimy emotka .

A nie robicie sobie przed wysłaniem zdjęcia i kopii tego paragonu i oswiadczenia? I zrzutu ekranu zgłoszenia? Róbta, róbta emotka

Kiedyś robiłam. Masz rację, czas do tego wrócić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7211195 Napisano: 04.10.2024 12:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

IIII1 napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

ok ,dzięki za info

U mnie też za zły numer telefonu. No zobaczcie, jak się wszyscy mylimy emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7211161 Napisano: 04.10.2024 11:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No coś jest na rzeczy. Odkąd kiedyś straciłam tv u los mejores, mam niemal "nerwicę natręctw" na tle sprawdzania poprawności wpisanych danych - upewniam się trzy razy, zanim wyślę. Od tamtej pory nie straciłam żadnej nagrody, a minęły dwa lata. U Kropki Bordo nagle straciłam trzy, jednego miesiąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7211023 Napisano: 03.10.2024 20:22:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

Statystyka naszych wpisów o wygranych  też dużo mówi o Agencji,   zresztą,  nie tylko tej. 
Dlatego chwalmy te dobre i uczciwe.

Mnie również odebrali ostatnio 3 nagrody (bony z tych wszystkich lodowych konkursów). Podobno zrobiłam błędy w oświadczeniu. Nie mówię, że nie, ale jakimś cudem zdarza mi się to tylko u nich emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7208747 Napisano: 25.09.2024 17:46:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

mietowa napisał(a):

W regulaminie Favity jest info, że dzisiaj będą informować zwycięzców nagród głównych i dodatkowych. Ktoś coś? emotka

Tak, ja. 1000 zł.

U mnie jednak też, a dokładnie u męża emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7208704 Napisano: 25.09.2024 15:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W regulaminie Favity jest info, że dzisiaj będą informować zwycięzców nagród głównych i dodatkowych. Ktoś coś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7208401 Napisano: 24.09.2024 15:19:24 w Czy informują/ informowali?
awangarda napisał(a):

Azja Biedronka przejście do 2 etapu? emotka

Dzisiaj informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7207970 Napisano: 23.09.2024 11:03:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Są już podpięte wyniki z delmy? Niby @ mam a cały czas przykro mi...

Właśnie sprawdziłam, są podpięte.

Kurcze... Zrobiłem chyba byka w telefonie bo mi nie przechodzi emotka

Napisz do nich, bardzo możliwe, że pomogą emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#7207967 Napisano: 23.09.2024 10:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Są już podpięte wyniki z delmy? Niby @ mam a cały czas przykro mi...

Właśnie sprawdziłam, są podpięte. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7205484 Napisano: 12.09.2024 11:49:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
KuntaKinte napisał(a):

[quote=emotka Sprawdźcie na swoim mailu dokładnie zakładki -----OFERTY,SPAM,ITP emotka

tam może ukrywać się wiadomość o wygranej

mietowa]

katrin1 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dołączam, od poniedziałku pasmo porażek emotka

I u mnie, od dłuższego czasu:/ im bardziej się staram i więcej serca wkladam w pisanie tym gorzej:/

Przytulam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7205476 Napisano: 12.09.2024 11:44:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katrin1 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dołączam, od poniedziałku pasmo porażek emotka

I u mnie, od dłuższego czasu:/ im bardziej się staram i więcej serca wkladam w pisanie tym gorzej:/

Przytulam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7205471 Napisano: 12.09.2024 11:35:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dołączam, od poniedziałku pasmo porażek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7204547 Napisano: 08.09.2024 10:04:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

Czy w konkursie Hochland jest ograniczrenie znakowe?

chyba 500 znaków emotka Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

mietowa

#7203482 Napisano: 03.09.2024 10:59:46 w Smolar
Dekasia napisał(a):

Mnie też spot sie podoba emotka  Ważne, że nie weszli w ostatni trend hotelowy emotka

Mnie też! Lekko, fajnie, na luziku emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7202687 Napisano: 30.08.2024 10:05:16 w Czy informują/ informowali?
IwonaJa napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Mol Avanti za 1 etap już informowało?

mają chyba czas do dzisiaj, tez czekam emotka

7 dni roboczych + 5 dni na poinformowanie, więc mają jeszcze trochę czasu emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7202480 Napisano: 29.08.2024 11:56:33 w co chcielibyście wygrać?
adamo86 napisał(a):

jakąś fajną główną 

"Przydałoby się takie Och! i Ach!" emotka

Uwielbiam tę piosenkę  emotka  hymn konkursowicza emotka
Przydałoby się znów otworzyć maila drżącymi rękoma, ostatnio zbyt często jestem bohaterką drugiego planu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7199977 Napisano: 19.08.2024 17:33:20 w Czy informują/ informowali?
maro27 napisał(a):

Hejka. Przypomniał mi się konkurs Gulliver - 2 lody trzeba było kupić… były już wyniki?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 maro27 0

mietowa

#7199549 Napisano: 16.08.2024 22:08:17 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

Nomietowa napisał(a):

karols napisał(a):

ananaska napisał(a):

Ami12 napisał(a):

margobb napisał(a):

Był już Cin Cin?
Odpisali mi, że wyniki są juz na stronie i @ poszly emotka  ale nie widzę nic na stronce...

Nagroda główna chyba opublikowana - etapy 7 i 8 nie widzę

są i zwycięzcy etapu 7 i 8 oraz drugiego miesiąca. Nagroda główna- to dla mnie jakiś żart...

Jestem zażenowana nagrodą główną... Ale cóż córka prezesa ciotecznej siostry szwagra musiała mieć fory

Ja jestem zażenowana tym komentarzem. Bardzo fajna praca, na wysokim poziomie, dynamiczna, przykuwająca oko i oddająca przekaz tego typu produktu. Do tego świetny głos lektora. 

Przegrywać trzeba umieć emotka .

Film jest swietny! Osoby, które pisały negatywne komentarze, pewnie tak samo jak ja, zorientowały się, że tam jest film dopiero po Twoim komentarzu. 🫣 Ja byłam przekonana, że tam jest tylko zdjęcie. 🫣
Jakoś dziwnie się to wyświetla, przynajmniej z telefonu.

Oby, bo myślę, ze autorowi mogłoby być mega przykro po ich przeczytaniu - niesłusznie, bo zrobił kawał fajnej roboty. Kiedyś bawiłam się w konkursy foto/filmowe, jednak po licznych przegranych odpuściłam. Nie moja bajka i tyle, podobnie jak wszystkie "zdobądź najlepszy czas" emotka . Z wielką chęcią natomiast oglądam takie prace w galeriach i mam świadomość, ile wysiłku kosztują te, które wyglądają bardzo lekko. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7199545 Napisano: 16.08.2024 21:57:35 w Czy informują/ informowali?
karols napisał(a):

ananaska napisał(a):

Ami12 napisał(a):

margobb napisał(a):

Był już Cin Cin?
Odpisali mi, że wyniki są juz na stronie i @ poszly emotka  ale nie widzę nic na stronce...

Nagroda główna chyba opublikowana - etapy 7 i 8 nie widzę

są i zwycięzcy etapu 7 i 8 oraz drugiego miesiąca. Nagroda główna- to dla mnie jakiś żart...

Jestem zażenowana nagrodą główną... Ale cóż córka prezesa ciotecznej siostry szwagra musiała mieć fory

Ja jestem zażenowana tym komentarzem. Bardzo fajna praca, na wysokim poziomie, dynamiczna, przykuwająca oko i oddająca przekaz tego typu produktu. Do tego świetny głos lektora. 

Przegrywać trzeba umieć emotka . Wyświetl w wątku >>