Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7223404 Napisano: dzisiaj o 10:47:08 w Smolar
olabas napisał(a):

byekitty napisał(a):

Zakładka Felix w laureatach. Ktoś coś? emotka

przepuszcza mnie w nagrodzie III stopnia

W wynikach też już podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222811 Napisano: 19.11.2024 16:41:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Czy można kupić jedną pastę Elmex na dwa konkursy??

Chyba nie, jedna to sensitive, druga to fresh. Ale mogę się mylić emotka

edit. Zerknęłam i faktycznie się myliłam. Jest Sensitive Fresh emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7222783 Napisano: 19.11.2024 15:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

1. Czy jest limit znaków w konkursie Tchibo Intermarche? W regulaminie jest tylko zapisek, że będzie wysyłany kolejny sms a nie ma wzmianki ile maksymalnie znaków można napisać.

2. Myślicie, że trzeba czekać aż Karlsbad zweryfikuje paragony i poinformuję wtedy jaka to jest nagroda czy może mogą już poinformować telefonicznie jaka to jest nagroda?

Domyślam się, że zwycięzca nagrody głównej dostał w załączniku formularz zwycięzcy, w którym jest napisane, ze to nagroda główna i jest miejsce na numer rachunku bankowego, wiec raczej nie ma sensu ich niepokoić telefonami. emotka

Główną była karta przedpłacona emotka . Ja napisałam do nich maila zwrotnego i dostałam odpowiedź, że karta 500 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222661 Napisano: 19.11.2024 11:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu?

Nie mam pojęcia, kiedyś było inaczej. Teraz rzeczywiście jest dramat. Miałam bon z innego konkursu, który kończył się jakoś teraz - w "desperacji" kupiłam dwa pojemniki szklane i zapłaciłam 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7222660 Napisano: 19.11.2024 11:04:31 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Mistrzowie smaku (carrefour) - kogoś przepuszcza formularz? Były już maile?

Tak, już były, kilka dni temu Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

mietowa

#7222240 Napisano: 17.11.2024 20:01:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś odebrałam z paczkomatu III stopień od Jagera. Ależ to badziew, od razu do kosza emotka . Wielka szkoda, że nie trzymają poziomu z poprzednich lat. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7219496 Napisano: 07.11.2024 11:39:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fryteczka napisał(a):

mietowa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Karlsbad cały czas obiecuje z Wami koniec ale teraz to już definitywnie!

zimowe szalenstwo ?

Tak

nie byłam pewna czy ten już rozwiazany. W takim razie łacze sie w bolu emotka

Przecież dopiero 13.11. jest posiedzenie komisji.

To ja nie wiem. Pochwaliła się 1 osoba w moje dzisiejsze , na priv pytałam to napisała ,że zimowe szaleństwo

Karlsbad przestrzega regulaminów, poza tym było tyle nagród, że z pewnością pochwaliłby się ktoś jeszcze. Musiało dojść do pomyłki. Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

mietowa

#7219493 Napisano: 07.11.2024 11:34:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Karlsbad cały czas obiecuje z Wami koniec ale teraz to już definitywnie!

zimowe szalenstwo ?

Tak

nie byłam pewna czy ten już rozwiazany. W takim razie łacze sie w bolu emotka

Przecież dopiero 13.11. jest posiedzenie komisji. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7219163 Napisano: 06.11.2024 12:05:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
PanPrezes napisał(a):

Z kim się widzę na kolacji Dewarsa w The Farm w Warszawie? emotka

Teoretycznie ze mną emotka , ale najpewniej nie pojadę, trochę za daleko. Szkoda, bo przejrzałam stronę restauracji i wygląda na to, że będzie smacznie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7218901 Napisano: 05.11.2024 16:05:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
asiaaa85 napisał(a):

BIC 1000 zł ale niestety teraz zauważyłam ,że maszynki kupiłam w rossmanie a rossman jest wyłączony emotka

Ja kupiłam w c4. Przybijam smutną piątkę. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7218131 Napisano: 01.11.2024 20:25:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

agasen napisał(a):

anaesth napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Almette Ekodom ponad milion zgłoszeń a taka serenada po 40 dniach konkursu ma 4400 zgłoszeń.

Chyba zawsze będzie dysproporcja loteria vs konkurs emotka  Osobiście mam paragon i kody z początku konkursu Serenady, ale to pytanie mi tak nie podchodzi, że nie wiem czy w ogóle będę brać udział emotka  A na Almette poszło bez problemu kilkanaście zgłoszeń, bo ileż to roboty wpisać kod emotka  Tu dodatkowo dochodzą przekręty typowe dla Almette, czyli wysyłanie kodów, których się nie posiada - była już o tym dyskusja wielokrotnie, więc nie będę powtarzać emotka

Mam dokładnie to samo z Serenadą, kupiłam na początku konkursu produkty ale pytanie mi nie pasuje i nie wiem czy się zbiorę do udziału😕

To samo!:)

Co za ulga, że nie tylko ja to czuję! emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7218001 Napisano: 31.10.2024 20:33:50 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

Czy ktoś z Was korzysta w domu z mopa parowego? Do jakich podłóg się sprawdza ? Czytam w necie i takie przeróżne są informacje, np. raz piszą, że się nadaje do podłóg lakierowanych, na innej stronie,że sie nie nadajeemotka

Kupiłam do paneli i sprzedałam. Zostawia matową powłokę - wystarczy przejść się raz po podłodze, by została ona przetarta z tej warstwy i pozostały brzydkie ślady. Jeśli lubisz, gdy podłoga błyszczy, to szczerze odradzam. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

mietowa

#7217315 Napisano: 29.10.2024 16:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wszyscy dostaliście już 300 zł do wyjatkowy prezentu z konkursu mol avanti?

Ja nie mam nawet z pierwszego.

Dzięki Wam za informację, uspokoiły mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7217285 Napisano: 29.10.2024 14:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszyscy dostaliście już 300 zł do wyjatkowy prezentu z konkursu mol avanti? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7214546 Napisano: 17.10.2024 11:59:07 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

mietowa napisał(a):

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się czyjeś cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 
W temacie: czy informowali już z konkursu Prince Polo za drugi etap?

Akurat u Los Mejores przy nieprawidłowej weryfikacji nagrody przesuwane są "w górę". Już dwa razy zmieniono mi nagrodę na wyższą, ponieważ weryfikacja u kogoś nie przeszła prawidłowo. Los Mejores to super profesjonalna agencja.

Pozbawili Cię wtedy nagrody niższego stopnia, czy dostałaś obydwie nagrody za jedno zgłoszenie?

Zamienili niższy stopień na wyższy. I pewnie ktoś, wcześniej kto nic nie dostał, dostał info o rezerwie i tym niższym stopniu (też tak miałam). Tak działają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7214542 Napisano: 17.10.2024 11:45:29 w Czy informują/ informowali?

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się czyjeś cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 
W temacie: czy informowali już z konkursu Prince Polo za drugi etap?

Akurat u Los Mejores przy nieprawidłowej weryfikacji nagrody przesuwane są "w górę". Już dwa razy zmieniono mi nagrodę na wyższą, ponieważ weryfikacja u kogoś nie przeszła prawidłowo. Los Mejores to super profesjonalna agencja. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7214537 Napisano: 17.10.2024 11:32:21 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Anisu napisał(a):

A co wysyła IQ-marketing Magazyn IQ kurierem DPD?

jest w innym wątku - Prince Polo emotka Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

mietowa

#7214530 Napisano: 17.10.2024 11:08:43 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
darog napisał(a):

Witam, co dziś wiezie FEDEX / nadane Bielsko Biała/ Łódż

to chyba winka africant Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mietowa

#7213704 Napisano: 14.10.2024 13:12:53 w Czy informują/ informowali?
tanie_cylindry napisał(a):

Kali1 napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kogoś już przepuszcza Wedel Amooco?

Mnie też puszcza😄😄😄

Niby się człowiek przyzwyczaił do tego pasma porażek, a jednak zawsze ma nadzieję.

A to wysyła automat do wszystkich w tym samym momencie, czy jest jeszcze szansa, że dojdzie później?

już poszły maile, więc raczej bez szans. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7213663 Napisano: 14.10.2024 11:34:27 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Kogoś już przepuszcza Wedel Amooco?

tak, mnie właśnie przepuścił emotka Wyświetl w wątku >>