Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mpaulina88
Postów 7
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiadając na Pani poniższego maila, sprawa została zamknięta z naszej strony w ubiegłym roku rozliczeniowym, więc nie ma potrzeby, aby wpłacała nam już Pani podatek.
Mam nadzieję, że nagroda się podobała i sprawiła Pani dużo radości,
Hmmm myslicie ze naprawde wplacili ten podatek ? Dziwne ze juz sie rozliczyli w 2016 r skoro konkurs byl w maju 2017.
Nie wiem co teraz robic czy wplacac czy nie... Wyświetl w wątku >>
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mpaulina88
Postów 7
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Celempoinformowania Uczestników o zagadnieniach prawno-podatkowych związanych z
wygraną w konkursie Organizator wskazuje niniejszym, iż zgodnie z Ustawą z dnia
26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz. U. z 2010 r. Nr
51, poz. 307 ze zm.) z tytułu wygranych w konkursach uzyskanych pobiera się
zryczałtowany podatek w wysokości 10 % wygranej lub nagrody. Wobec powyższego przed wydaniem Nagrody Organizator, zgodnie z ustawą opodatku dochodowym od osób fizycznych z dnia 26 lipca 1991 r., pobierze od
Zwycięzców zryczałtowany podatek od nagród, których wartość przekracza 760,00
zł., w wysokości 10% wartości ich Nagrody, który zostanie przez niego
odprowadzony do właściwego Urzędu Skarbowego. Brak realizacjizobowiązania, o którym mowa w zdaniu poprzedzającym uprawnia Organizatora do
odmowy wydania Nagrody.
Czyli wynika ze oni powinni zapłacic ten podatek? Ja pisałam do nich wiele razy o ten podatek i nie dostaje zadej odp gdzie co i jak mam wplacic... Boje sie ze moga byc tego jakies konsekwencje, bo wiecie jak to jest ze skarbowka... Wyświetl w wątku >>