Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udało mi sie ustrzelic cos ale co? to jest pytanie, ach jakby chciała zeby to był ekspresik Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest nr ze streetcomu, ja odebralam
zaczynaja nowa kapanie dla matek z dziećmi i zadawali pytania Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz dziala zaradna mama, przyjelo mi zgloszenie
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie nie juz dzwonilam na infolinie i maja cos z tym zrobic, ale czy zrobia to nie wiem
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poleciałam do sklepu kupilam pampersy, chce wyslać smsa z dokończeniem zdania i ciagle mam sms zwrotny, że tresc nie rozpoznana. W regulaminie konkursu kod odpowiadajacy mojemu sklepowi jest inny a na paragonie jest inny. Probowalam na dwa kody wysylac i ciagle to samo. Próbowałam z kropką między hasłem a kodem, bo ktoś tak polecił, też kicha. Wysyłałam z plusa i próbowałam z orange, też kicha. Dzwonilam na infolinie carrefoura to mnie odeslali do sklepu, w ktorym kupowalam.Zadzwonilam do sklepu w którym kupowalam, to w ogole o tej promocji nie wiedzieli i odeslali mnie do pampersa. Szlak mnie chyba trafi. Straciłam już kase na smsy i na telefony i teraz chyba jako zaradna mama, wiecej nie wezme udziału w takim konkursie. I jeszcze pampers bezczelnie w regulaminie napisał, że dba o budżet mamy. I co ja mam zrobić, nikt mi pomóc nie umie. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plus, najpierw mi zwracalo ze wzgledu na kod sklepu, bo w zalaczniku regulaminu jest inny a na paragonie inni; pozniej myslalam ze zwraca mi dlatego ze napisalam ciagiem trzy smsy i przy podziale jakis blad wyskakuje (ale nie powinien), napisalam w koncu jeden sms i tez zwrocilo, juz nie wiem jak mam pisac
A czy ktos wysylal takze smsa na konkurs carefoura Cappy Rower? przychodzi potwierdzenie udziału w konkursie? bo mi nic nie przyszło.
Może cos z tym operatorem jest nie tak Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no widzę, że humorek dopisuje pomimo tak późnej pory
idź sobie pobiegać jak się nudzisz
jak nie umiesz pomóc to sobie daruj Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chce wziąść udział w konkursie carrefour sms Zaradna Mama wie... czy ktoś wysylal juz smsa, juz 5 razy probowalam wyslać i ciagle dostaję z powrotem smsa że treść nierozpoznana, czemu? komus sie udalo wyslac tego smsa? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja odbierałam na Kołłataja, jedno marne mydełko i tylko jedno Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie tez pampers i 3d, bo nie wiem ile bym nie zbierała jestem poza nagrodą Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ja tez dostałam karniaka, moimi zdaniem niesłusznie, bo chcialam pomóc i o jedno zdanie za dużo napisałam, a teraz nie mogę sie go pozbyc. A inny ciagle piszą obraźliwe słowa i ciągle ich widze na forum Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam cztery na raz bez problemu
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bylam w szczecinie, odebralam 4, zadnych problemów, kasjerka sie spytala tylko ile i krzyknela do drugiej kasjerki ze znowu prezenty Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie rozumiem jak mozna w to wierzyc. Oni wierza ze jak pospluwaja to wszystko przejdzie. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie też wkurzają zabobony, jak mi dziecko płacze to teściowa i szwagier nie doszukuja się przyczyn, tylko od razu że ktoś mi dziecko zauroczył. Każą mi lizać, spluwać, przez lewe ramię. Robić krzyże. Śmieszą mnie takie zabobony i odczynianie czarów, a oni sie obrażają. Raz się dałam namówić na odczynianie czarów i co? dziecko jak płakało tak dalej płakało, a oni się obrazili, bo powiedzieli, że nie zadziałało bo się cieszyłam Wyświetl w wątku >>