Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne juz Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, ciasto polecam, wyszło przepyszne, w trójkę całą blachę w dwa dni opędzlowalismy, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podnoszę bunt, akurat to ja wygrałam, z czego sie bardzo cieszę napracowalam się z synkiem, ciasto wcale takie zwykłe nie jest
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też się wkurzyłam ze przegapiłam ten konkurs.
I jeszcze mnie wkurza, że jak chce wysłać jakiegos maila o pełnej godzinie i czekam na te sekundy to dokładnie za 5 sekund pełna moje dziecko biegnie do mnie i krzyczy ze chce kupkę i mąż dzwoni na komórkę. Ok odpuszczam, spróbuje za godzinę. I za godzinę sytuacja sie powtarza i jeszcze sie listonosz dołożył. Masakra. Skupic sie nie można. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam ale czekam moze do mnie zadzwonia przez przypadek jak nie dostaną paragonów od tych co powygrywali Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bralam udzial Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też wydałam kasiorkę i nic Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisalam, juz o 21 jak to zobaczylam,pewno i tak zablokuja zdjecie i beda sprawdzac poprawnosc az mi sie wszystkiego odechciewa Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie http://konkursy.k...kurs2/index.php?op=1 Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakis cham i prostak w jednym konkursie w przeciagu jednej godziny nagłosowal na moja prace i trzy inne po 80 glosów. A tam wywalają. Wywalą mnie z konkursu i nic nie moge zrobic Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo odpowiedzi na pytanie: Dajcie mi w końcu ta nagrodę, bo już nie mam siły wymyslać pierdołek Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja na odwal napisalam, na za 5 minut przed zamknięciem konkursu, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie sie raz w życiu udalo za opisówkę wygrać na rosmanie i wydawalo mi się ze straszne pierdołki powypisywalam. Jak wydaje mi się że fajny tekst napisze to wtedy nic nie wygrywam. reszta nie wiadomo czym trafic w gusta jury.
Mnie sie np strasznie podobala Twoja ciassteczko odpowiedź, w któryms konkursie z bielizna obssesive (aż dreszczy dostalam jak czytałam) Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aj aj
nie zrozumieliscie mnie, mnie chodzi o to że jak poszłam po odbiór w rosmanie nagrody to na wygrany nick nie bylo nagrody a byla na nick ktory w ogóle nie był w wynikach na stronie konkursowej.
Co najlepsze na ten nick co odebrałam nagrodę de facto grałam na innego rosmana na innej ulicy.
Wskażcie mi choc jedna osobę, która nie grała na męża, siebie, mamę lub tatę. Wyświetl w wątku >>