Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazlam
http://www.minist...&utm_content=679 Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bylam dziś i nie było już, moje tłumaczenia na nic sie nie zdały. Po prostu pani było przykro i powiedziala ze czekaja na dostawę Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak, faktycznie, nie podawalo sie kodu, eee to po ptakach juz Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też nie dzwonią a dzwonia miastami?nie wiecie?
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kobiet.../piernikowy-mikolaj/
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glosik oddany
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) hi hi dziekuje wszystkim
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he
w ogole robilismy z synkiem to ciacho, jak mąz przyszedl z pracy to synek do niego podlecial i mowi: Tato, tato, zobacz mamy tatusia w lodowce
no gdyby moj mąż byl zazdrosny to by sobie pomyślał
a zanim zdążylam polecieć po aparat, to synek mu zezarl oko i rozporek, musialam od nowa dorabiac Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje pieknie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcialabym wygrać
1.wycieczkę
2.SPA
3.samochód
4.komputer
5.2 rowery
6.ewentualnie pieniązki
i pewno sama sobie połowę kupię, bo nigdy mi się nie uda wygrać Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostra to nawet pisze do mnie żebym jej podała numerki na totka, bo ja mam takie szczęście. Jak przyjeżdża do mnie to od razu zagląda mi do szafek, w poszukiwaniu kosmetyków, ale jak ja prosze żeby mi na coś zagłosowała, to nagle u niej nigdy nic nie wchodzi. Jak mnie to wkurza!!. Nikt nie rozumie, że w wielu konkursach to nie szczęście ale ciężka i czasochłonna praca jest. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane